icon

Plienkové torty - postupy a nápady

majca1581
12. sep 2013

AHOJTE . mate niektorá skusenosti s plienkovou tortou ,,,nejake napady..alebo dobre stranky ako postupovat pri zhotoveni takejto torty ...chcela by som to vyskusat a venovat ako dar ..tak tak chcem aby to nejako vyzeralo a aj drzalo pokope 🙂 😀

Strana
z2
mojazaluba
28. okt 2014

ahojte prikladám niečo aj ja venujem sa tomu 🙂

papuka
6. dec 2014

Ahojte. moja 1. plienková tortička pre moje krstniatko, može byt?????

beatka86
30. jan 2015

@xaga
Vedela by si mi prosím poradiť. Chcem spraviť do daru plienkovu tortu ale neviem co vsetko budem k tomu potrebovať, čo musím kúpiť. Chcem klasickú tortu formu 3 poschodovu. Viem ze treba plienky, stuhu, gumicky, plysaka, body, cuplik atd co chces do daru. A este nieco? A co je podklad naco sa to dava? A vies aj nejaky jednoduchy postup? Dakujem ti moc.

xaga
31. jan 2015

@beatka86 beatka napis mi do sprav

ask
18. mar 2015

@papuka Teda ta je skvela!!!!!!!!!!

valiaaa
18. mar 2015

Jeej, som rada, že takáto téma tu je, aj ja pridám zopár mojich plienkových tort.

darmac
14. aug 2016

Ahojte nevie niekto ako sa robi bocian co stojí... Trapim sa s tym s dcerkou no nevieme nato prist. Pomoze mi tu niekto....

valiaaa
15. aug 2016

@darmac Ja by som ho robila tak, ze najprv konstrukciu z hrubeho drotu a tu by som obalovala

mizu89
9. sep 2016

Ahojte chcela by som vyskusat plienkovu tortu 3 poschodovu a bociana s kosikom.Neviete mi povedat cca kolko plienok na to spotrebujete?Dakujem

barborka27
16. jan 2017

Halo zeny.Robim medveda z plienok.Ako pripevnim k sebe jednotlive casti a potom ten celok aj k podlozke,tak,aby sa to nerozpadlo,aj ked sa to bude posielat?Vdaka

alenky
8. júl 2017

@papuka Ahojko, velmi sa mi paci tvoja plienkova torta. Budem skusat pre nase krsniatko insiprujem sa od teba. Len prosim ta ako ti drzali tie modre stuzky? Cim si ich chytala spendlikami o plienocku? Nejako si to neviem predstavit...

Strana
z2