Plynové varné dosky bez plameňa
Ahojte! Máte niekto skúsenosti so sklokeramickými plynovými varnými doskami bez plameňa od firmy Solgaz? Pozerala som na internete nejaké recenzie, ale nič som nenasla. Nájde sa gazdinka, ktorá na tom varí? Ďakujem
@gklin Aj ja by som potreboval takú gazdinku.Dáte mi vedieť? ingir@hotmail.sk alebo 0910967665? Ďakujem!
Prečo boli moje odpovede vymazané? Nepracoval si náhodou resp Tvoji rodičia na FUTI?!(FUTI= Fedarálny úrad pre tlač a informácia t.j. boľševický cenzor!!!)Ak nie, tak mi moje odpovede zaraď späť! Nehanbíš sa,buzerovať ťažko chorého 73-ročného človeka? Keď neodpovieš, tak Ti prajem umierať v takom ťažkom zdravotnom stave,ako umieram ja!
@ivanrybar dobrý deň prajem, prepáčte prosím, až teraz som si všimla, že ste mi písali. Rada by som Vám to ukázala, ale po 2 oprave a hlavne niekoľkých telefonátoch do Poľska v Žiline už so mnou prestalikomunikovat na pokyn od Poliakov mi vrátili peniaze a kúpila som si inú varnu dosku a som s ňou veľmi spokojná. Ak by ste tochceli vidieť, tak v Žiline na Showroom majú vystavené všetky typy. SOLGAZ so Žiliny. Mám od nich aj digestor a ten je super na dalkove ovládanie, to iba aby som im neublížila