icon

Zber plyšových hračiek pre deti v núdzi

jaja1810
Včera o 12:58

Dobrý deň, s veľkou vďakou a láskou by som prijala plyšove hračky pre detičky ktoré si to nemôžu dovoliť. Ďakujem aj za prečítanie.

anonym_083c7a
Včera o 13:11

Akú záruku máme že hračky budú pre detičky ktoré si to nemôžu dovoliť?

anonym_fe131b
Včera o 13:33
@anonym_083c7a

@anonym_083c7a a to načo ti je záruka? Ak mám a nepotrebujem, darujem.ak nemám alebo nechcem posunúť, nedám. Či myslíš, že keby to náhodou predala cez vinted, že na Tom zbohatne? 🤦🤦
Milá autorka, ja som všetky darovala, ale skús pozrieť Bazoši alebo market place na FB, je tam kopec ludi, co darujú bezplatne.

sisska96
Včera o 13:43
@anonym_083c7a

@anonym_083c7a Nikto nevie. Kľudne potom môže hodiť na bazoš a zarábať

jaja1810
autor
Včera o 13:56
@sisska96

@sisska96 ja odpadnem už z dobreho skutku zomna spravite zlu zenu ktora bude zarabat na plyšakoch. No mam dost z niektorych ludí.
Príspevok som napisala lebo je kopec ľudí ktorý ich hodia do koša a na druhej strane kopec ľudí ktorý nemajú nič.

ingridpisarova
Včera o 14:15
@sisska96

@sisska96 PREBOHA Nikto nechce plyšové hráčky Tu na západnom Slovensku sa povaľujú plne vrecia kde kade pri kontajneroch Ani do útulku pre psíkov nechceli ani v azylovom dome nechceli. Aj vidím u rodiny a známych že plne izby. Len prach na to padá. A ty si myslíš že to niekto bude kupovať ???? a ešte míňať nebodaj na poštovné ?

anonym_083c7a
Včera o 14:26
@jaja1810

@sisska96 ja odpadnem už z dobreho skutku zomna spravite zlu zenu ktora bude zarabat na plyšakoch. No mam dost z niektorych ludí.
Príspevok som napisala lebo je kopec ľudí ktorý ich hodia do koša a na druhej strane kopec ľudí ktorý nemajú nič.

@jaja1810 neodpadávaj a zhlboka dýchaj, treba písať zrozumiteľne je veľa podvodníkov tak je človek opatrný v každej výzve o pomoc
keď sú to tvoje deti chýba tu vek a pohlavie aby bolo jasné asi aké hračky sa hodia a aspoň ponuka že pošleš kód na packetu aby darujúci s tým nemal žiadne starosti

Keď dodatočne píšeš o dobrom skutku tak asi to nie sú tvoje deti a potom treba napísať kto si a pre koho chceš hračky.

Bolo by to dôveryhodnejšie keby si hneď napísala.
Dobrý deň, som Jana Paličková, učiteľka MŠ v Štítniku, s veľkou vďakou a láskou by som prijala plyšové hračky pre detičky ktoré si to nemôžu dovoliť. Ďakujem aj za prečítanie.
Poslať môžete na adresu...alebo poštu Štítnik
https://www.msstitnik.sk/personalne-obsadenie