Pochváľte sa výhrami, ktoré ste získali cez sociálne siete či iné súťaže
Ja som už pár vecí vyhrala cez IG .Syn viackrát cez Fb.
Manžel tiež vyhral viac krát a aj pobyty aj vecné ceny.
Teraz je veľa podvodov, ale nájdu sa stále aj seriózne.
Môj muž napríklad nedávno vyhral pobyt.Ja lístky na koncert. A čo vy?
pobyt v luxusnom hoteli, burgre, knizku, nalepky na poranenie, parfem, dennik, raz 100 e poukazku na nakup, ale kedze som tam neprisla v priamom prepadla, to ma celkom nastvalo, listky na nejaky festival a este nejake miestne sutaze krasy a cojaviem ked tak rozmyslam tak je toho dost
Lístky na koncert pre mňa a manžela na kapelu, ktorá nás dala dokopy ❤️
kavovar...normalne lovim v pamati co este 😂
Lístky na koncert pre mňa a manžela na kapelu, ktorá nás dala dokopy ❤️
@vkatush Ze waaaw 🤗🤩
Nezapájam sa do takých súťaží. Viem, že pri mojom šťastí vyhrám akurát tak velké kulové.
Ja som pred , nechcem naozaj klamať , ale minimálne 15-16 rokmi , neviem aká to bola séria , či asi možno hneď úplne prvá alebo druha , vyhrala na natáčaní CSMT v divadle v Bratislave vyhrala telefon , bol to tuším Sony Ericson vyklápaci 🤣
kavovar...normalne lovim v pamati co este 😂
@zobaka Super tak tomu sa hovorí šťastie. Aj môj keď sme sz spoznali aj neskôr stále vyhrával. Máte šťastie 👌🍀
Ja som pred , nechcem naozaj klamať , ale minimálne 15-16 rokmi , neviem aká to bola séria , či asi možno hneď úplne prvá alebo druha , vyhrala na natáčaní CSMT v divadle v Bratislave vyhrala telefon , bol to tuším Sony Ericson vyklápaci 🤣
@nika11103 Waaaw 😀 Aj ja raz v mladosti videokazetu a až neskôr o 20 rokov zase haha
Cez sociálne siete nič, ale cez emaily už niekoľko miliárd dolárov.
Cez sociálne siete nič, ale cez emaily už niekoľko miliárd dolárov.
@sevrin 🙈😂😂😂😂
1k $ v skolskej tombole ale kupila som vela listkov Lebo to je prispevok pre skolu oni si tak financuju nove projects pre skolu vylepsenia.. Ja mam rada len take kde tie $ idu na dobru vec ze nejde o to vyhrat ale prispiet na nieco dobre.
1k $ v skolskej tombole ale kupila som vela listkov Lebo to je prispevok pre skolu oni si tak financuju nove projects pre skolu vylepsenia.. Ja mam rada len take kde tie $ idu na dobru vec ze nejde o to vyhrat ale prispiet na nieco dobre.
@miadi Samozrejme rozumiem. To ak my sa zapájame.
Ja som na marrinuse vyhrala balik kniziek, pre ma ako knihomola super vyhra. A ako pubertacka nejake CD a kazety, tam si pamatam CD kapely nocaden
Mrte cedeciek, mrte knih, mrte vikendovych pobytov, mrte koncertov, mrte parfémov, auto na vikend, 2 notebooky, 2 fotaky, mrte hodiniek, 5 mobilov a veela dalsieho. Si spokojná? 🤔
Poukaz pre 6osôb na paintball. A to som očakávala,že nikomu sa nebude chcieť ísť a dám ho niekomu,nakoniec nás bolo 8,aj so susedmi 😁.
Mrte cedeciek, mrte knih, mrte vikendovych pobytov, mrte koncertov, mrte parfémov, auto na vikend, 2 notebooky, 2 fotaky, mrte hodiniek, 5 mobilov a veela dalsieho. Si spokojná? 🤔
@janinka007 Ak ty tak ja úplne .Skôr zo zvedavosti ,pretože mali sne aj také skúsenosti,že výhra NIKDY nedorazila.
A konkrétne cez Fb čo súťaž to podvod. Ja som tých zdieľacích súťaží už niečo nazdieľala a stále iba podvody. Aj preto ma zaujímalo.
Vyhrala som asi 2 xsadu kozmetiky,a potom sladký balíček a raz poukaz do kaviarne.
Keď som prispievala do časopisov , tak som vyhrávala. Drobnosti , ale potešili. Na sieťach sa zapájame , ale tam šťastie akosi obchádza.
Naposledy velky balik vitaminov co ma prekvapilo. Potom si spominam ze asi 2 vstupenky do Tatralandie. V detskej sutazi svaty obraz na stenu a knizku a mozno este nieco, to som bola este decko. Takze velmi nic vacsie, nic take wau. Ale priala by som si vyhrat byt alebo auto 😃
Vselico hlavne knihy, kedze citam, sprchovy kut na mieru, sietky na okna, zajazdy, listky do kina viackrat, caje, vitaminy, hry, hracky, rozne ine drobnosti
sociálne siete nevyužívam a keď tak nie na súťaže…
ale raz v tombole sme na silvestra vyhrali basu šampusu. ale zaklincoval to rok potom - to mse vyhrali živé prasa 😂
aha. aj 3 lístky do tatralandie. išla babka s vnukmi - a obaja lapili cestou vši 😂
Nic. Nezapajam sa do ziadnych zdielacich sutazi cez socialne siete. Je to otravne.
Hodinky Apple watch (alebo ako sa to píše, neviem), raz dávno v rádiovej súťaži knihu a lístky na koncert. Už ani neviem akej skupiny, bolo to ďaleko a ja puberťáčka som tam nemala ako ísť.
Ja iba tu na konikovi 2x
Raz hovoriace pero s knizkami geniuso v hodnote asi 100e a raz detsky balicek curaprox.
Na exprese. Šálky, trička a mikiny ani nepočítam.. slúchadla, 300€ poukážku na nákup v športovom obchode, 300€ na nákup na najzazitky.sk, 240€ poukážka do billy, 100€ na stavebné sporenie, 200€ palivová karta, niekoľko skipasov, 500€ na nákup školských potrieb, 100€ na nákup cez Quatro, lístky ja koncert, lístky na hokej all stars + baranice.. a určite som ešte kadečo zabudla .. manžel je obchodák, počúva rádio stále keď je v aute a ja v kancelárii taktiež .. ako som doma už nesúťažim …

Vyhrala som jednu 🍕