icon

Pochváľte sa výhrami, ktoré ste získali cez sociálne siete či iné súťaže

11. jún 2025

Ja som už pár vecí vyhrala cez IG .Syn viackrát cez Fb.
Manžel tiež vyhral viac krát a aj pobyty aj vecné ceny.
Teraz je veľa podvodov, ale nájdu sa stále aj seriózne.
Môj muž napríklad nedávno vyhral pobyt.Ja lístky na koncert. A čo vy?

Strana
z2
katica06
11. jún 2025

Vyhrala som jednu 🍕

zobaka
11. jún 2025

pobyt v luxusnom hoteli, burgre, knizku, nalepky na poranenie, parfem, dennik, raz 100 e poukazku na nakup, ale kedze som tam neprisla v priamom prepadla, to ma celkom nastvalo, listky na nejaky festival a este nejake miestne sutaze krasy a cojaviem ked tak rozmyslam tak je toho dost

vkatush
11. jún 2025

Lístky na koncert pre mňa a manžela na kapelu, ktorá nás dala dokopy ❤️

zobaka
11. jún 2025

kavovar...normalne lovim v pamati co este 😂

autor
11. jún 2025
@vkatush

Lístky na koncert pre mňa a manžela na kapelu, ktorá nás dala dokopy ❤️

@vkatush Ze waaaw 🤗🤩

yelena159
11. jún 2025

Nezapájam sa do takých súťaží. Viem, že pri mojom šťastí vyhrám akurát tak velké kulové.

nika11103
11. jún 2025

Ja som pred , nechcem naozaj klamať , ale minimálne 15-16 rokmi , neviem aká to bola séria , či asi možno hneď úplne prvá alebo druha , vyhrala na natáčaní CSMT v divadle v Bratislave vyhrala telefon , bol to tuším Sony Ericson vyklápaci 🤣

autor
11. jún 2025
@zobaka

kavovar...normalne lovim v pamati co este 😂

@zobaka Super tak tomu sa hovorí šťastie. Aj môj keď sme sz spoznali aj neskôr stále vyhrával. Máte šťastie 👌🍀

autor
11. jún 2025
@nika11103

Ja som pred , nechcem naozaj klamať , ale minimálne 15-16 rokmi , neviem aká to bola séria , či asi možno hneď úplne prvá alebo druha , vyhrala na natáčaní CSMT v divadle v Bratislave vyhrala telefon , bol to tuším Sony Ericson vyklápaci 🤣

@nika11103 Waaaw 😀 Aj ja raz v mladosti videokazetu a až neskôr o 20 rokov zase haha

sevrin
11. jún 2025

Cez sociálne siete nič, ale cez emaily už niekoľko miliárd dolárov.

macatt
11. jún 2025
@sevrin

@sevrin no, to ja tiež 😁

autor
11. jún 2025
@sevrin

@sevrin 🙈😂😂😂😂

miadi
11. jún 2025

1k $ v skolskej tombole ale kupila som vela listkov Lebo to je prispevok pre skolu oni si tak financuju nove projects pre skolu vylepsenia.. Ja mam rada len take kde tie $ idu na dobru vec ze nejde o to vyhrat ale prispiet na nieco dobre.

zobaka
11. jún 2025
@anonym_autor

@zobaka Super tak tomu sa hovorí šťastie. Aj môj keď sme sz spoznali aj neskôr stále vyhrával. Máte šťastie 👌🍀

@autorka - ale tak to berme, ze to rozpatie vyhier je aj desatrocia 😂 ale ano, kazda vyhra potesi 😍

autor
11. jún 2025
@zobaka

@autorka - ale tak to berme, ze to rozpatie vyhier je aj desatrocia 😂 ale ano, kazda vyhra potesi 😍

@zobaka 😀

autor
11. jún 2025
@miadi

1k $ v skolskej tombole ale kupila som vela listkov Lebo to je prispevok pre skolu oni si tak financuju nove projects pre skolu vylepsenia.. Ja mam rada len take kde tie $ idu na dobru vec ze nejde o to vyhrat ale prispiet na nieco dobre.

@miadi Samozrejme rozumiem. To ak my sa zapájame.

zuzuliatko18
11. jún 2025

Ja som na marrinuse vyhrala balik kniziek, pre ma ako knihomola super vyhra. A ako pubertacka nejake CD a kazety, tam si pamatam CD kapely nocaden

janinka007
11. jún 2025

Mrte cedeciek, mrte knih, mrte vikendovych pobytov, mrte koncertov, mrte parfémov, auto na vikend, 2 notebooky, 2 fotaky, mrte hodiniek, 5 mobilov a veela dalsieho. Si spokojná? 🤔

zuzanita1609
11. jún 2025

Poukaz pre 6osôb na paintball. A to som očakávala,že nikomu sa nebude chcieť ísť a dám ho niekomu,nakoniec nás bolo 8,aj so susedmi 😁.

autor
11. jún 2025
@janinka007

Mrte cedeciek, mrte knih, mrte vikendovych pobytov, mrte koncertov, mrte parfémov, auto na vikend, 2 notebooky, 2 fotaky, mrte hodiniek, 5 mobilov a veela dalsieho. Si spokojná? 🤔

@janinka007 Ak ty tak ja úplne .Skôr zo zvedavosti ,pretože mali sne aj také skúsenosti,že výhra NIKDY nedorazila.
A konkrétne cez Fb čo súťaž to podvod. Ja som tých zdieľacích súťaží už niečo nazdieľala a stále iba podvody. Aj preto ma zaujímalo.

jaskolka
12. jún 2025

Vyhrala som asi 2 xsadu kozmetiky,a potom sladký balíček a raz poukaz do kaviarne.

larisalarisa
12. jún 2025

Keď som prispievala do časopisov , tak som vyhrávala. Drobnosti , ale potešili. Na sieťach sa zapájame , ale tam šťastie akosi obchádza.

larinka552
12. jún 2025

Naposledy velky balik vitaminov co ma prekvapilo. Potom si spominam ze asi 2 vstupenky do Tatralandie. V detskej sutazi svaty obraz na stenu a knizku a mozno este nieco, to som bola este decko. Takze velmi nic vacsie, nic take wau. Ale priala by som si vyhrat byt alebo auto 😃

x_mery_x
12. jún 2025

Vselico hlavne knihy, kedze citam, sprchovy kut na mieru, sietky na okna, zajazdy, listky do kina viackrat, caje, vitaminy, hry, hracky, rozne ine drobnosti

biba_18
12. jún 2025

sociálne siete nevyužívam a keď tak nie na súťaže…
ale raz v tombole sme na silvestra vyhrali basu šampusu. ale zaklincoval to rok potom - to mse vyhrali živé prasa 😂

biba_18
12. jún 2025

aha. aj 3 lístky do tatralandie. išla babka s vnukmi - a obaja lapili cestou vši 😂

diewcatqoo
12. jún 2025

Nic. Nezapajam sa do ziadnych zdielacich sutazi cez socialne siete. Je to otravne.

mimikarol
12. jún 2025

Hodinky Apple watch (alebo ako sa to píše, neviem), raz dávno v rádiovej súťaži knihu a lístky na koncert. Už ani neviem akej skupiny, bolo to ďaleko a ja puberťáčka som tam nemala ako ísť.

saxana000
12. jún 2025

Ja iba tu na konikovi 2x
Raz hovoriace pero s knizkami geniuso v hodnote asi 100e a raz detsky balicek curaprox.

andaluzia12
12. jún 2025

Na exprese. Šálky, trička a mikiny ani nepočítam.. slúchadla, 300€ poukážku na nákup v športovom obchode, 300€ na nákup na najzazitky.sk, 240€ poukážka do billy, 100€ na stavebné sporenie, 200€ palivová karta, niekoľko skipasov, 500€ na nákup školských potrieb, 100€ na nákup cez Quatro, lístky ja koncert, lístky na hokej all stars + baranice.. a určite som ešte kadečo zabudla .. manžel je obchodák, počúva rádio stále keď je v aute a ja v kancelárii taktiež .. ako som doma už nesúťažim …

Strana
z2