Pochváľte sa výhrami, ktoré ste získali cez sociálne siete či iné súťaže
Ja som už pár vecí vyhrala cez IG .Syn viackrát cez Fb.
Manžel tiež vyhral viac krát a aj pobyty aj vecné ceny.
Teraz je veľa podvodov, ale nájdu sa stále aj seriózne.
Môj muž napríklad nedávno vyhral pobyt.Ja lístky na koncert. A čo vy?
Raz ale v tombole žehličku 🙂 to už snaď aj 20rokov dozadu.
A tu na mk som vyhrala raz diar a raz sadu zub pasta, kefka a poharik 🙂
Pri mojim šťasti aj to je veľa.
Minulý rok som vyhrala VIP lístky na Paľa Haberu. Bola som radosťou bez seba. Týždeň pred koncertom manžel spadol z bicykla a zlomil kľúčnu kosť -> operácia. Lístky boli viazané na meno, tak som kontaktovala usporiadateľa, že žiaľ nebudeme môcť ísť 😢 ako kompenzáciu nám poslali reklamné predmety, oblečenie, CD.
Tipsport- lístky na futbal
Minulý rok som vyhrala VIP lístky na Paľa Haberu. Bola som radosťou bez seba. Týždeň pred koncertom manžel spadol z bicykla a zlomil kľúčnu kosť -> operácia. Lístky boli viazané na meno, tak som kontaktovala usporiadateľa, že žiaľ nebudeme môcť ísť 😢 ako kompenzáciu nám poslali reklamné predmety, oblečenie, CD.
@nikaeli Joj to bola riadna smola teda.A super výhra. Aj ja tak lístky fi kina na meno a chcela som ich posunúť.
Raz ale v tombole žehličku 🙂 to už snaď aj 20rokov dozadu.
A tu na mk som vyhrala raz diar a raz sadu zub pasta, kefka a poharik 🙂
Pri mojim šťasti aj to je veľa.
@maryetta Aj to sa počíta..ani ja nič extra veľké, hodnotné, len blbosti ale aj tak potešilo. Lístky na koncert a nevyužila som.
Tipsport- lístky na futbal
@sasitimi17 Paráda 👌 Môj muž na hokej boli sme v Štokholme.
Sko decko dom v radiu vyhrala hromadu puzzle, neskor opalovacie mlieko, listok na lyzovanie, cd a to je asi vsetko
@janetinka27 Super 🤗
Vyhrala som toho straaaasne veľa, aj veľa hodnotných veci ( wellness pobyty v Raj. Tepl. v hodnote 1200€, zlatý prsten, dovolenku allinclusive v Taliansku letecky, poukážku 500€ v obchode,...), no a najväčšia výhra bola 10tisic vo Funku.
Ja ako dieťa som v tombole vyrala prvú cenu a mohla som si vybrať bud 2 litre vina 😂😂😂alebo bieleho zajaca s modrými ocami.😉😉😉
Ja ako dieťa som v tombole vyrala prvú cenu a mohla som si vybrať bud 2 litre vina 😂😂😂alebo bieleho zajaca s modrými ocami.😉😉😉
@katkaa01 zaujimave 😃 a co si si vybrala? 🍷🐇?
😂
@katkaa01 a králika ti rodičia dovolili? 😆
12 krabíc Nutrilonu, prišiel email 1.aprila tak som neverila ale bola to pravda 😄
@katkaa01 zaujimave 😃 a co si si vybrala? 🍷🐇?
😂
@larinka552 zajaca keďže som mala 10 rokov vtedy.2 dní som sa s ním hrala a potom sme ho dali tete na dedinu
@katkaa01 a králika ti rodičia dovolili? 😆
@zuzanita1609 2 dní som sa s ním hrala a potom.sme ho dali tete na dedinu
Ja som vyhrala dost velku zlavu na pripustanie plemennym zrebcom.jediny problem bol,ze vobec nemam kobylu 😅ale tak darovala som ho pod podmienkou ,ze budem krsna zriebatku,tak hadamto vyjde 😁
@larinka552 zajaca keďže som mala 10 rokov vtedy.2 dní som sa s ním hrala a potom sme ho dali tete na dedinu
@katkaa01 zajac je pre dieta lepsi, to je fakt ale este rodicia ta mohli ukecat na vino pre nich 😂😉 No pekne... takze moc si si vyhru neuzila 😂
Mrte cedeciek, mrte knih, mrte vikendovych pobytov, mrte koncertov, mrte parfémov, auto na vikend, 2 notebooky, 2 fotaky, mrte hodiniek, 5 mobilov a veela dalsieho. Si spokojná? 🤔
@janinka007 wtf ...to si zucastnila za zivot stoviek sutazi ? Cisto statisticky. Mozno dokonca par tisic ?
@janinka007 wtf ...to si zucastnila za zivot stoviek sutazi ? Cisto statisticky. Mozno dokonca par tisic ?
@romino urcite nie. Kedysi sa lahsie sutazilo. A hento je len taky biedny vypocet, co ma zrovna napadlo.
nic
Moja šéfka vyhrala dyson vysávač ☺️
Vyhrala som toho straaaasne veľa, aj veľa hodnotných veci ( wellness pobyty v Raj. Tepl. v hodnote 1200€, zlatý prsten, dovolenku allinclusive v Taliansku letecky, poukážku 500€ v obchode,...), no a najväčšia výhra bola 10tisic vo Funku.
@ankare že waaaw ty máš, ale šťastie 🙏👌 Nám syn dal Wellness pobyt co vyhral. A raz aj muž vyhral pobyt, v Tatrách, ale využili sme len na jednu noc. Viac sme nemohli ostať.
@katkaa01 😀😀
12 krabíc Nutrilonu, prišiel email 1.aprila tak som neverila ale bola to pravda 😄
@petka1402 ak si mala bábo tak to poteší 🤗
Na jednom dedinskom silvestrovskom plese poukážku na jedno mrazené kura na tombole. Sponzorom bola miestna hydinová farma. Náhodou to bola fajn cena, v porovnaní s nejakým trápnym fénom a pod. 😅
Áno mala som, podmienka bola zaregistrovať bloček alebo faktúru z nákupu toho mlieka 🙂 náhodou na mňa vyskočila reklama a co stále dám X-ko pre zrušenie, tak vtedy som to prečítala a skúsila 🙂

Sko decko dom v radiu vyhrala hromadu puzzle, neskor opalovacie mlieko, listok na lyzovanie, cd a to je asi vsetko