icon

Pochváľte sa výhrami, ktoré ste získali cez sociálne siete či iné súťaže

11. jún 2025

Ja som už pár vecí vyhrala cez IG .Syn viackrát cez Fb.
Manžel tiež vyhral viac krát a aj pobyty aj vecné ceny.
Teraz je veľa podvodov, ale nájdu sa stále aj seriózne.
Môj muž napríklad nedávno vyhral pobyt.Ja lístky na koncert. A čo vy?

Strana
z2
janetinka27
12. jún 2025

Sko decko dom v radiu vyhrala hromadu puzzle, neskor opalovacie mlieko, listok na lyzovanie, cd a to je asi vsetko

maryetta
12. jún 2025

Raz ale v tombole žehličku 🙂 to už snaď aj 20rokov dozadu.
A tu na mk som vyhrala raz diar a raz sadu zub pasta, kefka a poharik 🙂
Pri mojim šťasti aj to je veľa.

nikaeli
12. jún 2025

Minulý rok som vyhrala VIP lístky na Paľa Haberu. Bola som radosťou bez seba. Týždeň pred koncertom manžel spadol z bicykla a zlomil kľúčnu kosť -> operácia. Lístky boli viazané na meno, tak som kontaktovala usporiadateľa, že žiaľ nebudeme môcť ísť 😢 ako kompenzáciu nám poslali reklamné predmety, oblečenie, CD.

sasitimi17
12. jún 2025

Tipsport- lístky na futbal

autor
12. jún 2025
@nikaeli

Minulý rok som vyhrala VIP lístky na Paľa Haberu. Bola som radosťou bez seba. Týždeň pred koncertom manžel spadol z bicykla a zlomil kľúčnu kosť -> operácia. Lístky boli viazané na meno, tak som kontaktovala usporiadateľa, že žiaľ nebudeme môcť ísť 😢 ako kompenzáciu nám poslali reklamné predmety, oblečenie, CD.

@nikaeli Joj to bola riadna smola teda.A super výhra. Aj ja tak lístky fi kina na meno a chcela som ich posunúť.

autor
12. jún 2025
@maryetta

Raz ale v tombole žehličku 🙂 to už snaď aj 20rokov dozadu.
A tu na mk som vyhrala raz diar a raz sadu zub pasta, kefka a poharik 🙂
Pri mojim šťasti aj to je veľa.

@maryetta Aj to sa počíta..ani ja nič extra veľké, hodnotné, len blbosti ale aj tak potešilo. Lístky na koncert a nevyužila som.

autor
12. jún 2025
@sasitimi17

Tipsport- lístky na futbal

@sasitimi17 Paráda 👌 Môj muž na hokej boli sme v Štokholme.

autor
12. jún 2025
@janetinka27

Sko decko dom v radiu vyhrala hromadu puzzle, neskor opalovacie mlieko, listok na lyzovanie, cd a to je asi vsetko

@janetinka27 Super 🤗

ankare
12. jún 2025

Vyhrala som toho straaaasne veľa, aj veľa hodnotných veci ( wellness pobyty v Raj. Tepl. v hodnote 1200€, zlatý prsten, dovolenku allinclusive v Taliansku letecky, poukážku 500€ v obchode,...), no a najväčšia výhra bola 10tisic vo Funku.

katkaa01
13. jún 2025

Ja ako dieťa som v tombole vyrala prvú cenu a mohla som si vybrať bud 2 litre vina 😂😂😂alebo bieleho zajaca s modrými ocami.😉😉😉

larinka552
13. jún 2025
@katkaa01

Ja ako dieťa som v tombole vyrala prvú cenu a mohla som si vybrať bud 2 litre vina 😂😂😂alebo bieleho zajaca s modrými ocami.😉😉😉

@katkaa01 zaujimave 😃 a co si si vybrala? 🍷🐇?
😂

zuzanita1609
13. jún 2025
@katkaa01

@katkaa01 a králika ti rodičia dovolili? 😆

petka1402
13. jún 2025

12 krabíc Nutrilonu, prišiel email 1.aprila tak som neverila ale bola to pravda 😄

katkaa01
13. jún 2025
@larinka552

@katkaa01 zaujimave 😃 a co si si vybrala? 🍷🐇?
😂

@larinka552 zajaca keďže som mala 10 rokov vtedy.2 dní som sa s ním hrala a potom sme ho dali tete na dedinu

katkaa01
13. jún 2025
@zuzanita1609

@katkaa01 a králika ti rodičia dovolili? 😆

@zuzanita1609 2 dní som sa s ním hrala a potom.sme ho dali tete na dedinu

misulka22
13. jún 2025

Ja som vyhrala dost velku zlavu na pripustanie plemennym zrebcom.jediny problem bol,ze vobec nemam kobylu 😅ale tak darovala som ho pod podmienkou ,ze budem krsna zriebatku,tak hadamto vyjde 😁

larinka552
13. jún 2025
@katkaa01

@larinka552 zajaca keďže som mala 10 rokov vtedy.2 dní som sa s ním hrala a potom sme ho dali tete na dedinu

@katkaa01 zajac je pre dieta lepsi, to je fakt ale este rodicia ta mohli ukecat na vino pre nich 😂😉 No pekne... takze moc si si vyhru neuzila 😂

romino
14. jún 2025
@janinka007

Mrte cedeciek, mrte knih, mrte vikendovych pobytov, mrte koncertov, mrte parfémov, auto na vikend, 2 notebooky, 2 fotaky, mrte hodiniek, 5 mobilov a veela dalsieho. Si spokojná? 🤔

@janinka007 wtf ...to si zucastnila za zivot stoviek sutazi ? Cisto statisticky. Mozno dokonca par tisic ?

janinka007
14. jún 2025
@romino

@janinka007 wtf ...to si zucastnila za zivot stoviek sutazi ? Cisto statisticky. Mozno dokonca par tisic ?

@romino urcite nie. Kedysi sa lahsie sutazilo. A hento je len taky biedny vypocet, co ma zrovna napadlo.

modraslamka
16. jún 2025

nic

kate12
16. jún 2025

Moja šéfka vyhrala dyson vysávač ☺️

autor
16. jún 2025
@ankare

Vyhrala som toho straaaasne veľa, aj veľa hodnotných veci ( wellness pobyty v Raj. Tepl. v hodnote 1200€, zlatý prsten, dovolenku allinclusive v Taliansku letecky, poukážku 500€ v obchode,...), no a najväčšia výhra bola 10tisic vo Funku.

@ankare že waaaw ty máš, ale šťastie 🙏👌 Nám syn dal Wellness pobyt co vyhral. A raz aj muž vyhral pobyt, v Tatrách, ale využili sme len na jednu noc. Viac sme nemohli ostať.

autor
16. jún 2025
@katkaa01

@katkaa01 😀😀

autor
16. jún 2025
@petka1402

12 krabíc Nutrilonu, prišiel email 1.aprila tak som neverila ale bola to pravda 😄

@petka1402 ak si mala bábo tak to poteší 🤗

oblecenie99
16. jún 2025

Na jednom dedinskom silvestrovskom plese poukážku na jedno mrazené kura na tombole. Sponzorom bola miestna hydinová farma. Náhodou to bola fajn cena, v porovnaní s nejakým trápnym fénom a pod. 😅

petka1402
17. jún 2025

Áno mala som, podmienka bola zaregistrovať bloček alebo faktúru z nákupu toho mlieka 🙂 náhodou na mňa vyskočila reklama a co stále dám X-ko pre zrušenie, tak vtedy som to prečítala a skúsila 🙂

Strana
z2