icon

Pocit beznádeje a prázdnoty. Máte tieto pocity aj vy?

pia22
19. dec 2009

Ahojte maminy, zijete z akehokolvek dovodu s tymito pocitmi?

sue
19. dec 2009

Pia, sem tam áno, našťastiie len sem tam 😔 😵

pia22
autor
19. dec 2009

Myslim, ze obcas ma tieto pocity kazdy, len niekto ich ma castejsie. Tak ma zaujma, ci som v tom sama? 😝😉

sue
19. dec 2009

...no keď som sama s malým bábom, s hypotékou na krku a v práci hrozia výpoveďou tak... 😝
...alebo keď vidím, že zbytočne zomrelo bábo...alebo zomierajú deti od hladu a ja im nemám ako pomôcť, vtedy to cítim... beznádej a prázdnotu...

pia22
autor
19. dec 2009

Nooo, tak to je fakt. Ja pracujem s postihnutymi detickami a je tiez dost dovodov na smutok 😔

sue
19. dec 2009

Asi sa treba riadiť tým, že problém je len to, čo sa dá riešiť... ak sa niečo nedá riešiť,tak satým netreba zaoberať. Ak sa to riešiť dá,tak totreba vyriešiť a ísť ˇˇdalej... nemá zmysel sa utápať v nejakom pocite,ktorý nevedie k ničomu... na to je život príliš krátky 🙂

majacska
19. dec 2009

pia a co ta trapi...mas vlastne deti? mozno, ked o tom nieco napises, mozeme ti poradit...

pia22
autor
19. dec 2009

Pravdu mas 🙂 len je toho obcas trosku cez hlavu a obcas treba riesit aj neriesitelne
😖

erikasadek
19. dec 2009

pia v poslednej dobe, viac akoby som chcela.. 😒 ale to sa zvadne a neskor bude urcite lepsie.

pia22
autor
19. dec 2009

A o to ide. Tu si mozme povedat, z coho sa takto citime bez toho, aby to niekto posudzoval, odsudzoval...
Majacska - mam 2 mesac. chlapceka.

pia22
autor
19. dec 2009

Nikto nikde?😎

aniel
19. dec 2009

pia a čo trápi?

pia22
autor
19. dec 2009

Juuuj toho je. Ale najmä odchod a osamostanenie sa od rodicov, aj napriek tomu, ze nam dost pomahaju a vsetko s tym spojene
😝

danyelituska2
19. dec 2009

pia to poznám, ked máš prvé dieťa a nevieš si rady a k tomu všetky tie pocity, ja som bola hrozná, ked sa malý narodíl, vobec som nevedela čo mám robiť a ani som nechcela ostať sama doma ale to prejde časom po polroku to už bolo lepšie a teraz je to super, len si musíš zvyknúť, matka je na dieťa aj tak sama, muž jej vobec ale vobec nepomáha, ani psychycky 😢

blazka24
19. dec 2009

cítim sa tak odkedy som nastúpila na materskú - mám pocit nepotrebnosti, neuplatnenia ale beznádej ma chytá keď mi dôjde na konci roka splátka hypotéky a zistím že som nesplatila skoro nič 😠
Prázdnota ma chytá len vtedy keĎ som hladná 😀

pia22
autor
19. dec 2009

Mas taku skusenost?

pia22
autor
19. dec 2009

To je tiez zaujmave, ze na materskej sa zena citi menej potrebna. Aspon sa citme prinosne pre stat, ved vychovavame same kapacity - buducich prezidentov a tak
😀

danyelituska2
19. dec 2009

no, ja som rok na materskej a strašne sa nudím, tiež by som radšej zarabala koruny a zmenila trochu prostredie a ľudí a nie iba do okola manžel svokor babka a stale tí istí, ale ked si predstavým že by som mala malého dať už do školky tak to radšej ešte vydržím

danyelituska2
19. dec 2009

blazka jej aj moj syn je richard pekne meno sme vybrali 😅

blazka24
19. dec 2009

danyelituska tak ja som presne na tom tak ako ty len s tým rozdielom že som kratšie na materskej a ešte keď ti aj kancel rozbombardujú a dajú ho inému človeku tak si pripadám ako vyvrhel spoločnosti a nie matka ktorá vychováva budúceho prezidenta 😀

meno richard je podľa mojej segry kráľovské meno tak to ostatným neberiem že je to tak 😀

danyelituska2
19. dec 2009

neboj sa blažka to zvládneme, ved ty sa po roku možeš kludne vártiť naspať no nie? kamoška normálne šla po roku už robiť, ale ja nemám žiadnu ponuku ani nič kde by som šla robiť, ja si musím niečo nájsť

blazka24
19. dec 2009

moja a čo s malým? zoberiem do klokanky či čo? nie to nejde, aby mi ušli veci okolo chodenia, rozprávania to vážne nejde aj keď mi srdce trhá že som neni medzi ľuďmi a doma len s malým...........

marianka79
20. dec 2009

caute ja som mala takyto pocit ked som bola za nevestu maly mal rok a pol ked som isla do prace a syn ma oslovoval babka a svokru mama to som bola total bezradna ale dlho som nepracovala vratila som sa spät na matersku a sla som pracovat az ked mal 2a pol roka a to sme uz boli sami takze bolo lepsie

mirka414
20. dec 2009

dnes nam zomrel stryko,este vo stvrtok nam bol zazelat stastne vianoce a teraz ho niet.to je pocit beznadeje a prazdnoty.a dnes som lezala lebo asi na mna lezie chripka a dcerka zacala plakat,ze ci budem zasa zdrava ci sa mi nieco nestane.v takyto cas sa bojim co by bolo,keby sa mi nieco stalo,kto by bol s mojou malinkou.dnes mam jednoducho strasny den. ☹ a ziadnu chut na vianoce.

pia22
autor
20. dec 2009

Juj, ved to, ja sa tiez tlacim do Vianocnej nalady, ale je to tazke, ked to clovek tak neciti 😒
Mirka 414 - to mi je luto, nam zomrela pred 3 mesiacmi babka, budu to prve Vianoce po 30 rokoch bez nej.