Poďakovanie za skvelé komentáre a zážitky
Ľudia,zistila som ,že je tu celkom dobrá komunita a fakt ste mi spestrili dovolenku🤣.Aj keď väčšina píše pod anonymom ale už dlho som sa tak nezasmiala na niektorých komentoch 🤣ste super❤️
@anonym_autor neviem aku dovolenku, ci ten potkan v zachode, to bolo fotene na dovolenke?
@domkakvet ja nie som autor potkana v záchode ale komenty super 🤣
Tak to je pekné, lebo niektorí tu komunitu aj ľudí zvyknú dosť kritizovať 😊.
@anonym_autor neviem aku dovolenku, ci ten potkan v zachode, to bolo fotene na dovolenke?
@domkakvet aky potkan v zachode?
@anonym_autor
vies aj ja som mj zacala citat s tym, ze ake blbiny sa tu riesia a ake komenty ma rozosmeju. Ale velmi rychlo som pochopila, ze toto nie je vylucne stranka vtipov. Pisu tu ludia rozne zivotne pribehy, ktore sa inych vedia dotknut, daju dobre rady, napisu hlboke myskienky.
Jasne, ze je tu aj ta druha strana, kde obcas ozaj lepsie nekomentovat.
@domkakvet aky potkan v zachode?
@anonym_34008a vcera 23.50 bola pridana diskusia, autorka mala v zachode potkana, teda do teraz sa nezistilo, ci to bol naozaj potkan, ked ze autorka sa od vcera neozvala, podla poslednych komentarov je este v kryte a preto neodpisuje.
@anonym_34008a vcera 23.50 bola pridana diskusia, autorka mala v zachode potkana, teda do teraz sa nezistilo, ci to bol naozaj potkan, ked ze autorka sa od vcera neozvala, podla poslednych komentarov je este v kryte a preto neodpisuje.
@domkakvet v kryte 😀😀😀
@domkakvet mala tam tmavú čiaru, panika stres lebo jej múdre hlavy bulikali že patkáň. Pritom niektoré slušne vysvetlili rozdiel medzi chvostom patkáňa a nejakou slamkou, sponkou či stetinami z kefy.