Podmerná ženská obuv veľkosť 33
Ahojte dievčence.
To čoho som sa obávala sa po počas tehotenstva stalo realitou.
Počas tehotenstva mi narástla noha z mojich mini nožičiek č. 33 mám zrazu č. 34.
Problém je, že nikoho s takou malinkou nôžkou nepoznám a neviem, kde by som mohla moju zbierku skoro nových málo používaných topánok predať? Prevažne sa jedna o elegantné lodičky, ktoré som si naozaj chránila ako oko v hlave (vyzerajú ako nové).
Viete poradiť, kde by som našla dievčence, tiež s takými malými nožičkami?
@tinitka nepredávajú ich, veď po tehotenstve sa ti možno noha zase zmenší, mne v tehu opuchali nohy, tiež boli o číslo väčšie, po pôrode sa mi zase dali na pôvodný rozmer
@janickacrazy Pozdravujem. Malinká má už 4. mesiace. A nepredpokladám, že by sa mi noha zmenšila. Topánky už ani neobujem. A ani sestre sa už noha nezmenšila. Pri každom tehotenstve sa jej noha zväčšila o jedno číslo.
@tinitka aha, ja som myslela, že si ešte tehotná, zaujímavé to som ešte nepočula, žeby sa noha tehotenstvom zväčšila už navždy 😇
@janickacrazy mne sa tiez zvacsila, vobec nrobujem lodicky spred tehotenstva a to som celkovo v postave chudsia, ale proste noha mi narastla 😃
@tinitka ahoj, aj ja mam 34-ku, no po 3 detoch sa mi rozsirila, ale na dlzku nic moc, ale mnohe 34 su mi proste male, ale zase mnohe 35 zas velke 🙄. Mozes mi, prosim Ta, povedat, kde kupujes take mini topanky? Mne sadli jedny Bioeco cislo 35, ale nikde uz nemaju, lutujem, ze som si nekupila v roznych farbach lodicky.
Mam 34-ky od Huja, takze kvalitne, kozene, rozne druhy. Ak by si chcela popozerat, ci by Ti neboli dobre. Mne tiez len stoja v skrini.
@janickacrazy tiež sa mi zväčšila o pol čísla.
tu na MK je skupina Ženy s malými nohami, skús tam, ja mám nohu tiež 33 😉
@nevenka Ahoj, tenisky a balerínky normálne v deckom, ale veľa skúšam, kým mi niečo sedí,lebo zvykne byť úzka. Väčšinou mi sadne Baťa. Elegantnú obuv si objednávam z Čiech na www.andypola.cz v Brne majú aj kamennú predajňu. Nie je problém u nich, keď topánka nesedí vymeniť a poslať späť. 🙂 Ja som s ich topánkami veľmi spokojná. Za tie roky ich už mám od nich veľa a zatiaľ som len jeden pár vyhodila. Aj mi je ľúto, že mi nôžka narástla.
@janickacrazy Jedna moja teta počas tehotenstva vždy narástla dva centimetre. 🙂 Potom už ujo vyhlásil, že ďalšie dieťa už nebude, lebo ho prerastie. 🙂 Jej dcéry (moje sesternice) počas tehotenstva to isté. Ale nohy nenarástli u nich. 🙂 Mne moja noha nenarástla od prvej triedy na základnej až teraz.
@tinitka ja mam dost siroku nohu, to detske uz je niekedy fuska najst veru. A aj niektore dospelacke, tie 35, su uzke. Napriklad mala som jedny sandale z CCC, Inblu, paradne siroke, len uz mi praskla podrazka a objednala som ine, ale tie uz su uzke cez prsty, ako keby plytke ci co. No dcerka ma uz cislo 33, bude mat 7 rockov o chvilu, tak bude nosit mozno 9 rocna uz tieto. Nie su na opatku, uz to ani nevraciam, nechavam jej 😅. Syn si zo srandy obul moje lodicky, ma nohu 35-ku, a ze jeeej, mne su dobre, nema este ani 9 rokov...🙂. No manzel ma opacny problem, on 46, ja 34-35 🤣. Tak uvidime, ako deti budu na tom.

@tinitka ahoj. No prvé by som skúsila asi bazar - tu, na fb... uvidíš, či bude záujem. Ono takú malú nohu majú zvyčajne 8-10 ročne dievčatá (približne samozrejme), možno tie elegantné by sa niekomu zišli na vystúpenia, tanečné krúžky alebo niečo. A možno sa postasti a nájdeš niekoho, koho to veľmi poteší 🙂