icon

Podoba dieťaťa na 3D fotke

viktorka93
20. okt 2021

Zdravim maminky. Cakam prve babo a boli sme teraz v 20tt na morfologickom ultrazvuku, kde nam vytlacili fotku 3D podoby babatka. Dcerka sa tam podoba na manzela a ma krasne plne pery (ja mam tenke), ale dr. tvrdila, ze v tomto stadiu su vsetky deti rovnake este. Chcela som sa opytat, ci sa vase deticky podobaju na svoju 3D podobu z toho cca 20tt? 🙂 Dakujem

domka222
20. okt 2021

Moc by som sa toho nedržala. Predsa ešte do konca podrastie a zaguľatí sa. A vôbec, je úplne jedno na koho sa bude podobať,hlavne že bude zdravé. Deti sa po pôrode strašne rýchlo menia

bbebe
20. okt 2021

moja sa voobec nepodobala

monika2605
20. okt 2021

@viktorka93 z 20tt nie ale z 30tt ked sme boli ano

tayla
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
20. okt 2021

toto je asi najplytkejsia tema na konikovi aku som videla. Dcerka ma v 20tt na UTZ plne pery po manzelovi a ja mam uzke. 3x hura 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Nemyslis vazne. Z toho vidiet ze mas komplex a chces vacsie pery. Daj si ich spravit a neries dieta.

oblecenie99
20. okt 2021

Kolegyňa tvrdí, že jej syn sa podobá na tú fotku, no ale náš... keby som ti ukázala, ako vyzeral náš syn po narodení, v dvoch mesiacoch a teraz ako skoro dvojročný, nikdy by si neverila, že je to to isté dieťa :D

danieli
20. okt 2021

na morfo z 30 tt sa dcera podoba, syn tiez

weronika171717
20. okt 2021

Z 20 TT sa synček podobal úplne keď sa narodil, takže áno, dcérka môže mať krásne plne pery ♥️

luccija
20. okt 2021

@viktorka93 pery môžu vyzerať aj väčšie, lebo tvárička ešte nie je guľatá.Po pôrode ich má väčšina detí opuchnuté ja som bola šokovaná ake ich mala veľké a obidvaja s mužom máme pekné pery.A nie na šťastie sa nepodobá na fotku z 3D🙂

jazula
20. okt 2021

Moja sa snáď nepodobá ani sama na seba spred 2 mesiacov 😁 (má 5m teraz)

dori2
20. okt 2021

@viktorka93 moj syn uz podla toho 3D ukazal jasne moje crty a tak je to dodnes 🙂

orud
20. okt 2021

@viktorka93 Na ultrazvuku sa mi dcérka podobala na staršiu dcéru( akoby to bola ona), keď sa narodila,tak vôbec

sono2
20. okt 2021

Ale áno. Hlavne tie líca a celkovo tvár. Druhá bola trochu iná ako myslím dcéra. Ale áno profil aj nos aj pery celkom. My sme mali sono pri druhej 22 tt pri prvej neskôr asi o dva týždne

darujemti
20. okt 2021

U nás mala dcérka presne takú istú pusu po narodení ako aj na 3D v 20tt. Celkovo veľmi podobna

viktorka93
autor
20. okt 2021

@domka222 nemusis ma poucovat o tom ze je hlavne zdravie. Mam za sebou 4 roky boja s neplodnostou, inseminacie, ivf, ket. Som na rizikovom lebo som prekrvacala prvy trimester tak by som poprosila zvazit obsah komentárpv. Prave preto cim vsetkym sme si uz presli sa vytesujeme z fotiek a donekonečna ich obzerame a kukame na koho sa podoba. Lebo sa tešíme ze je zdrava a krasna a dalsia vec. Pri ket nikdy nevies koho vajicko a sermie ti vložili tak kym nevies co je vo veci nepoucuj. Velmi zle to padne

viktorka93
autor
20. okt 2021

@tayla plati pre teba to iste co pre
@kittykat22 a pani predtym:
nemusis ma poucovat o tom ze je hlavne zdravie. Mam za sebou 4 roky boja s neplodnostou, inseminacie, ivf, ket. Som na rizikovom lebo som prekrvacala prvy trimester tak by som poprosila zvazit obsah komentárov. Prave preto cim vsetkym sme si uz presli sa vytesujeme z fotiek a donekonečna ich obzerame a kukame na koho sa podoba. Lebo sa tešíme ze je zdrava a krasna a dalsia vec: pri ket nikdy nevies koho vajicko a sermie ti realne vložili tak kym nevies co je vo veci nepoucuj. Velmi zle to padne

lylyjana
20. okt 2021

@viktorka93 vsetky deti vyzeraju skoro identicky uz ked su aj narodene. Crty sa zacali prejavovat az neskor a podla mna sa teraz po roku ani nepodoba na to, ako bol novorodenec.

viktorka93
autor
20. okt 2021

Ostatnym maminkam dakujem za odpovede 💕

tayla
Odpoveď bola odstránená
domka222
21. okt 2021

@viktorka93 Tiež váž, komu čo píšeš. Sama som si prežila dva potraty, čiže nie si jediná na tomto svete, koho cesta k dieťaťu nebola jednoduchá. A to že bude zdravé je najdôležitejšie, ale to by si zrejme s tvojim zmýšľaním pochopila až vtedy, keby nedaj Boh nebolo niečo v poriadku.