icon

Podporme spoločne dobrú vec 🙂

nikolieta9
23. máj 2019

Ahojte zienky 🙂 Nepisem za umyslom niekomu robit reklamu ale chcela by som vam dat do povedomia velmi dobru vec o ktorej mi akurat vcera kamaratka rozpravala. Ide o to, ze na slovensku funguje skupinka ludi, ktora vyraba zo starych nepotrebnych veci ako napr. poskodene stany, reklamne banery, plachty, zaclony, atd. nove tasky, vrecka na potraviny, ladvinky, atd. Podla mojho nazoru je to perfisne, lebo nepotrebne veci sa znovu vyuziju a tym padom neznecistujeme tak velmi nasu prirodu. Cosi viac o celom projekte najdete tu: https://www.startlab.sk/projekty/912-pomoz-dat-.... Momentalne potrebuju financnu pomoc na kupu novych sijacich strojov a preto vas chcem poprosit, kto mozte, tak prispejte🙏 S mojou rodinkou sme tak uz urobili🙂

Dakujem za precitanie a prajem krasny zvysok dna, Nikola😉

bibina224
24. máj 2019

Idem si precitat o tom projekte cosi viacej, dakujem ti. Na taketo veci rada prispejem, lebo mi veeeeeeelmi zalezi na prirode🌳🌳

wikisara
24. máj 2019

Je veľmi pekné vidieť, že i v dnešnej dobe existujú takéto projekty a že sa hlavne nájdu ľudia, ktorí sa tomu venujú. Je načase začať niečo robiť aj pre životné prostredie! Keď sa k tomu nepostavíme my mladí, tak kto potom? Závisí to hlavne od nás.

nikolieta9
autor
24. máj 2019

Ano ako hovorite 🙂 Zial v dnesnej dobe sa vsade platy a rubu sa lesy vo velkom. Ked sa tento nie najlepsi trend nezastavi tak tu nase deti budu mat ani neviem co.... Takze taketo aktivity mladych treba len podporovat a pomahat im 🙏

wikisara
27. máj 2019

@nikolieta9 dúfam, že sa nám to spoločne podarí zastaviť!!! Keď chodím aj do Tatier, tak mi je až smutno, keď to tam vidím a keď si spomeniem aké to tam kedysi bolo😢

nikolieta9
autor
28. máj 2019

Vobec nie si sama, koho to trapi, ver mi! Dufam, ze tato dobra vec tomu napomoze a cim dalej, tym to bude lepsie!!!

bibina224
30. máj 2019

Babyyy uz je 61%💃😇🙂 Dufam, ze ludia este prispeju nejake korunky a ze sa nam spolocne podari vyzbierat potrebnu sumu😉🙂

nikolieta9
autor
31. máj 2019

Pomalicky sa veru k tomu blizime!!!😍😉👍

erika_smile
3. jún 2019

Pridala som sa k vám žienky a som rada, že som mohla prispieť na dobrú vec. Veľmi mi záleží na prírode!...Pozerala som aj stav a už sme blízko.

sticker
nikolieta9
autor
6. jún 2019

Dakujeme ti Erika😍😉😘