icon

Podprsenka na väčšie prsia

ivaa_
30. júl 2022

Ahojte 🙂 , prosím vás ženy čo máte väčšie prsia odkial máte podprsenky . Všetky čo mám , mi jednoducho prsia vyskakujú von . aj ked sa ohnem alebo niečo robím , ale aj pri chôdzi . Mám podprsenky aj z astratexu aj neviem odkial a stále mi to robí aj ked som použila teóho poradcu velkostí :/

Strana
z2
janka_23
30. júl 2022

@ivaa_ ja si kupujem značku triola alebo vova, sedia mi najlepsie

kp7333
30. júl 2022

@ivaa_ bonprix alebo tchibo, najlepsie sedia tzv. zmensovacie podprsenky

bajka16
30. júl 2022

Bonprix. Podprsenky minimizer s kosticou

leuska0910
30. júl 2022

Bonprix.. az v 30tke som nasla podprsenku, ktora sedi dokonale..

ajuska111
30. júl 2022

triumph minimizer. jeden druh nosim asi 10 rokov, aj viac. ma aj zadok sirsi a elasticky, nerobi skarede zarezy.

ivaa_
autor
30. júl 2022

dakujem moc 🙂 musím čosi vyskúšať lebo som ozaj zúfalá

ivaa_
autor
30. júl 2022

a z bonprixu si napr. objednám takú velkosť ako mi vyšla z toho astartex mám že 75F , myslíte že si mám takú velkosť ?

lobic
30. júl 2022

no mne vyhovuje napriklad fnf. nerada si objednavam podprsenky cez inetrnet a takto, proste mame u nas tesco a viem si ju ist v pohode vyskusat

bajka16
30. júl 2022

@ivaa_ ja si z bonprixu objednavam takú veľkosť ako mám aj všade inde. A sedia ako riť na šerbeľ.

zuzulkazu
30. júl 2022

@ivaa_ niekolko rokov objednavam tento model z tima, tiez som velmi vela poslusala a toto je jedine co mi sadlo

77daniela77
30. júl 2022

Ja som spokojna z Bonprix,maju sirsie ramienka sedia vyborne a dobry vyber

januska12323
30. júl 2022

Potrebuješ čo najmenej vykrojené, vyskakuje ti preto, že sa tam nevie uložiť poriadne.

bimbambom
30. júl 2022

@ivaa_ viem , že nepatrí medzi tie najštýlovejšie , najsexi a neviem aké naj ešte , ale môžem ti povedať ,že je to to najpohodlnejšie čo som kedy mala na sebe . Nosím E a super sedí . Nič nevylieza , ramienka sa nezarezávajú ....

https://www.bonprix.sk/style/podprsenka-bez-kos...

ivaa_
autor
30. júl 2022

@bimbambom úprimne mne to vôbec nevadí , len aby som sa vkuse nemusela napravať v práci a všade kade idem

joesvk
30. júl 2022

Bonprix zmenšujúce s kosticou dobre držia tvar. Túto mám najradšej.

missviolet
30. júl 2022

mam kosik H az J, podla strihu podprsenky. Mne sa zmenil normalne ze zivot, ked som nakupila u spravnapodprsenka.cz Draho ma to vyslo, ale boze, aj s chrbtom to velmi pomohlo. Nic nevyskakuje, som v uzase popravde - ten dekolt drzi a je pohodlny. Mam dve bezne podprsenky a sportovu znacku Panache. Tej sa nic na trhu nevyrovna, mozem aj na trampoline skakat ak chcem. Jeden by neveril. Len teda si na ne musim setrit....

ajuska111
30. júl 2022

@ivaa_ vies co ja napr. urcite nemam obvod 75, ale kupujem tu Triumph 75, lebo je elasticka a ja potrebujem, aby “ podrzala, tak potrebujem aj mensi obvod, aby nevypadavali😅 takze zalezi aj od typu

angela85
30. júl 2022

Triumph,tímov a triola. Keď máš veľmi veľké tak pozeraj minimizerky.

kp7333
30. júl 2022

@ivaa_ Bonprix ma na stranke velkostne tabulky, odmerias si obvod pod prsami a cez prsia a podla toho zistis velkost. Je dobre si pozriet aj recenzie k jednotlivym podprsenkam, tam zvyknu zeny uvadzat, ci velkost sedi alebo treba objednat vacsiu ci mensiu. Ale da sa bez problemov vratit, ak nesadne velkost alebo strih.

pinkgirl
30. júl 2022

@ivaa_ pti veľkých prsiach platí jedno pravidlo - v mezdere medzi prsiami má mať podprsenka šitie/kostice siahajúce minimálne do polovičky výšky tejto medzery. A samozrejme košík má byť dostatočne hlboký, aby prekryl čo najväčšiu časť objemu prsníka, vtedy nič nevylezie🙂. Naj sú tie minimizery - niektoré síce na obrazkoch vyzerajú babkovsky, ale funkčnosť je pri nosení výborná. Moja kamoška si na veľké prsia kupuje už roky 1 model z Triumf. Choď do obchodov a skúšaj.

77daniela77
30. júl 2022

Tato zena je sice dost protivna,ale vyborne poradi.Videa su dole na stranke.
https://www.lechaton.cz/poradna/

nikiska_13
30. júl 2022

V Bratislave je bra-fitting v Attractiv (Bory, Vivo). Ja som poskúšala viacero modelov a vybrala jeden, ktorý mi naozaj sedí.

richie233
Odpoveď bola odstránená
richie233
Odpoveď bola odstránená
angela85
2. aug 2022

@richie233 a už si si skusala kvalitné minimizerky,lebo prsia držia na mieste,nepretekaju, sú spevnené. A netvrdím že ich zmenšia,ale sú to proste podprsenky na veľké prsia a zbytočne ich nezvyraznuju

refly
2. aug 2022

@richie233 ja mam minimizer z bonprixu akurat na sebe (70E) a som velmi spokojna. Kupila som ju preto lebo vyzorovo bola ok a nebola draha, ten "minimizer" aspekt som odignorovala. Sedi super, mozem aj skakat ako splasena koza a nikdy mi nic nevylezie. Na nicom inom mi nezalezi.

Co sa inac typov podprsenky tyka, tak pre mna len bez vystuze a skosticami. Mala som aj tu bezkosticovu z bonprixu, co sem jedna pani poslala a nakoniec som ju vyhodila. Ked niesu kostice, tak sa tie prsia zleju dokopy a potim sa v tom neskutocne x_x Moja matka ju ale oblubuje, takze...

77daniela77
2. aug 2022

@refly Ktoru mas prosim ta z bonprixu?

aduskatt
2. aug 2022

Attractive je skvelý, Poradia, pomôžu.

richie233
Odpoveď bola odstránená
richie233
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2