Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    dievcata,

    poradte, kde kupit obycajnu nevystuzenu podprsenku, s kosticami, bavlnenu alebo aj umely material ( este lepsie), bez cipky.
    kamenny obchod a vacsiu velkost- D-E

    ahojte, poradte kamennu predajnu s kuchynskymi alebo nabytkovymi madlami/ uchytmi. Google mi vyhadzuje skoro vylucne e-shopy. V klasickych Mobelix, Ikea a pod. maju maly vyber, ja potrebujem urcity rozmer a dnes v Hornbachu asi tisic uchytov a jeden jediny cierny- aky potrebujem😁

    Bratislava, Trnava, pripadne som ochotna zajst aj dalej🙃

    ahojte, este sa nas to sice netyka, ale uz rozmyslam dopredu🙂
    aku skolu pre dceru, ktora nie je extra snaziva v skole, viac jej ide matematika ako slovencina ( to ma po otcovi, ja to mam opacne😁), z jazykov nosi same jedotky.
    chcela by som, aj dcera, nejaku skolu zameranu na jazyky. existuje takato skola okrem bilingvalneho gymnazia?

    ahojte, prosim odporucte vegan protein, ktory sa da pridat do jedal a nezanechava ziadnu, pripadne minimalnu chut. dakujem

    baby napady na kostym na dospelacku haloween party?
    nie take klasicke ako carodejnica, ale nieco napadite.

    dievcata prosim, neviete kde zozeniem tento typ ciziem? konkretne taketo nizke s tou previsnutou sarou.

    tieto maju popis cizmy s prelamovanym zvrskom, tak som skusala googlit toto spojenie, aj s prelozenym, prehnutym, atypickym, zvrsok vymenila za saru, ale najde mi iba par, aj to iba vysokych.

    velmi sa mi paci tento typ, ale neviem ich najst. tieto konkretne su vypredane.

    prosim poradte! presla som na novy iphone, preniesla som vsetko do noveho, ale ked kliknem na aplikaciu modreho konika, vypise mi to, ze nie je mozne ju stiahnut, lebo uz nie je k dispozicii v App store. Pozerala som a naozaj tam nie je.

    Uslo mi nieco? Uz nie je aplikacia pre IOS? Preco mi ale doteraz fungovala?

    ahojte, kto cestujete s Wizzair- pri alebo po kupe letenky nezadavate cisla cestovnych dokladov cestujucich v aplikacii? Ryanair to ma so zadavanim myslim.
    Bojim sa, ze na letisku zistim, ze som nieco zvrzala😁 s wizzom som neletela uz dlho.

    ahojte dovolenkari! skusenost s pozucanim auta na letisku Korfu, Sardinia okolo polnoci? bez problemov? alebo pracuju iba do urciteho casu?

    dievcata kde sa daju kupit pekne a nie prilis drahe dekoracie do zahrady- trpaslici, jezkovia, rozne sosky a pod.? okrem hornbach a tedi.

    dakujem❤️

    dievcata odporucte kolagen, s ktorym ste spokojne, po ktorom vidite vysledky.
    idealne taka kombinacia aj na klby, aj na pokozku.

    dievcata mate tento vysavac black&Decker niektora? spokojnost?
    pripadne iny aku vysavac rucny na zvieracie chlpy dobry.

    dievcata, milovnicky zvierat! poradte rucny vysavac na zvieracie chlpy / jazvecikovske😁/.
    ale naozaj kvalitny, s ktorym ste spokojne, s poriadnym tahom

    citacka PocketBook- ma ju niekto prosim? potrebujem s niecim poradit.

    ostrov mauricius - kto ste boli a kupovali ste si predplatenu kartu na data a hovory, ako to funguje? treba menit sim alebo je to iba virtualna karta? googlim a nic blizsie o tom neviem najst.

    dievcata, raz tu jedna mamicka davala recept na zemiakovy chlieb so susenym drozdim. neviem to dohladat. viem, ze recepty su aj na nete, ale tento som skusala a bol dobry. len neviem, kam som si ho ulozila.

    dievcata, ba a okolie poznate nejaky kamenny obchod, kde maju pekne oblecenie, jednoduche, v normalnych dlzkach pre normalne zeny😅, t.j. ziadne crop topy, bez miliona napisov, proste jednoducha lezerna moda? velmi sa mi pacia tuniky a mikiny s predlzenym zadnym dielom, ale nerada objednavam.

    ahojte, zaregistrovala som sa na FB, kvoli predaju oblecenia na Marketplace. Uz mi zablokovali tri inzeraty, vraj porusuje pravidla - Komercne zasady tykajuce sa zavadzajucich produktov.
    Ale mam tam normalne rifle, tricko, tielko, nechapem preco. kvoli znacke? normalne fotky, vobec tomu nerozumiem. Doteraz som s FB nikdy nerobila, tak neviem.

    caute, nahodou neviete ako sa dostat z letiska vieden do bratislavy v noci? meska nam lietadlo, takze bus o polnoci posledny zmeskame.

    ahojte, letel v poslednej dobe niekto s Ryanairom do spanielska, pripa. malorka, ibiza, menorka? Tak ako u nas, aj tam su zrusene pri vstupe covid pass a testy, ale upozornili ma, ze by to mohla vyzadovat letecka spolocnost. Dakujem za odpovede❤️

    dovolenka v maroku- dievcata, ktore ste boli, su priamo na letiskach bankomaty? alebo ste si menili peniaze v hoteli? Kde je najlepsie menit?

    dievcata, prosim aka je hlavna myslienka knizky Tri mudre kozliatka? Dcera teraz zistila, ze to ma mat na zajtra a nechceme zlu znamku😅🙈

    dievčatá – mzdarky! Dostal som novú úlohu v práci a potrebujem poradiť. Pri ukončení PN mi zamestnanec priniesol 3 lístky – jeden čierny lístok potvrdenie dočasnej pracovnej neschopnosti a druhý červený lístok na peniaze a k tomu pripojeny druhý čierny lístok. PN trvala viac ako 10 dni, Pýtala som sa aj účtovnícky, čo z toho sa posiela do Sociálnej poisťovne a trošku zmätočne mi to napísala. Mám poslať ten červený aj ten čierny, ktorý je k tomu pripojeny? Alebo obidva čierne ostávajú nám ako zamestnávateľovi a posiela sa iba cerveny? Dakujem

    ahojte, poradte meno pre jazvecika- chlapca. pripadne poznate nejake zaujimave a netradicne, ako napr. Mufin a pod.🙃

    ahojte, maly prieskum ohladne ceny strechy domu. viem, kazdy dom je iny, preto napiste vy cenu, ktoru ste dali za novu strechu, plocha domu, ci ste menili aj krov, pripadne aj zobytnovali podkrovie, aka krytina ( plech, skridla).

    dakujem❤️

    ahojte, ako je to s karantenou, ak je dieta prekonane a ma doma pozitivneho rodica? moze ist do skoly alebo ma vynimku?

    ahojte, cestoval teraz niekto do ciech? kontroluju pcr testy pri vstupe? treba mat ulozeny test v aplikacii alebo staci iba papier mat so sebou?

    ockovanie tretou davkou, ked mam doma pozitivneho clena rodiny- ist ci neist? antigen som si dala robit, ale aj tak neviem, ci ist.

    dievcata pierka na stromcek kde kupim?

    apple maniacky, ktore nosite watch- ky, ako je to s kupanim/ plavanim s nimi? ja som bola v tom, ze do vody nesmu a dnes som kupila dcere a ked som nieco pozerala v nastaveniach, tak vlastne ze sa s nimi da plavat aj sprchovat, len sa treba vyhybat silne prudiacej vode a mydlam a pod.
    neviem si predstavit, ze nieco digitalne ponorim pod vodu, to akoby som chcela utopit telefon😁, tak by som chcela pocut skusenosti, ci je to ok. a ked mi poviete, ze je to v poho, ma porazi, lebo kazdu dovolenku som ich nenosila😂 dcera ale plava, tak chcem, aby ich nosila