icon

Podprsenky od vivozebra.sk - skúsenosti

erikad82
12. júl 2021

Máte prosím niekto skúsenosť? Aké sú,sedia dobre?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
katus226
13. júl 2021

ja ich mam, cislo som kupovala podla velkostnej tabulky a sedia akurat. prisli celkom rychlo, do 2-3 dni

kdr
27. júl 2021

Určite neodporúčam. Objednala som si sadu 3 podprseniek z toho mi jednu poslali o 3 čísla menšiu ako som si objednala. Ostatné 2 ktoré mi boli dobré po 2 týždňoch nosenia úplne stratili elasticitu. Začali sa párať. No celé zle.

acikaa
12. jún 2023

@kdr prosím vás a vracali ste tovar späť? Ja čakám na vrátenie peňazí už 14 dní a nik nereaguje ani na mail ani nedvihaju telefón

zebra29
15. jún 2023

@acikaa presne ten istý problém mám aj ja, 18.5.23 som im vracala tovar potom koncom mája som
Im písala že čo akože s tým odpísali že chcú potvrdenie z posty o zaslaní tak som im to poslala a odvtedy nič už som im napísala viac emailov aj na fb správu a zatiaľ stále nič..

acikaa
15. jún 2023

@zebra29 mne nakoniec odpísali ze posielaju veci do Slovinska. Ze budem informovaná. Ja si počkám ale na stránke majú písané že vracajú do 14 dní peniaze. Neverím do Slovinska už tovar nedorazil. Ak nepochopím tak sa im budem vyhrážať s SOI. Lebo toto som ešte nezažila ozaj.

zebra29
16. jún 2023

@acikaa mne tiež dnes odpísali ráno na fb že sa vraj pozrú kde sa to zaseklo a zas odvtedy nikto nič takže ja fakt neviem ale oni požadujú vrátiť do 14 prac.dni a oni kľudne vyše mesiaca už nevrátia peniaze ani nič 🙉

zebra29
18. jún 2023

@acikaa daj mi prosim vedieť ako to pokračuje u teba lebo u mňa to stále stojí 🙉