icon

Podstieľka pre mačky z Lidla

aandrea9
22. aug 2022

Zdravím dvojnožcov v službe štvornožcom 😁 je tu prosím niekto, kto aktuálne používa do mačacieho WC podstielku Coshida? Zaujíma ma, ci je aj v nej z 10 kg 5 kg prachu hneď pri otvorení. Používali sme zverlit ale to je už strašná kvalita posledný pol rok 🤦‍♀️ ďakujem 🙂

77daniela77
22. aug 2022

Tu bude v skupine milovnikov maciek iste dobra debata k podstielke.
https://www.modrykonik.sk/group/6052/

oliviakatka
Autor odpoveď zmazal
oliviakatka
22. aug 2022

@77daniela77 používam iba coshidu a som spokojná, cca pred 2 mesiacmi mali nejakú blbu šaržu a to bolo doslova vrece s prachom 🥲🤌🏼 opäť je to OK ale nemám s čím porovnať.

aandrea9
autor
22. aug 2022

@77daniela77 debát je tam neúrekom, ale aktuálne k podstielkam nič...

lintu
22. aug 2022

Mali sme par mesiacov dozadu, ale teda za mna strasne hruby obsah, ktory nerobil pekne hrudky a zbytocne rychlo sa minal.

isis234
22. aug 2022

Kupovala som Zverlit- červeno žltý obal ale nie z LIDLa,, občas i z Kauflandu Cat Litter- modrý obal

isis234
22. aug 2022

@aandrea9 skôr na fb v skupine mačiek poradia

mondolina
22. aug 2022

používam Kato, už roky. občas kúpim zverlit, ale Kato je jemnejší.

77daniela77
22. aug 2022

Tiez kupujem Kato.

isis234
22. aug 2022

@mondolina
@77daniela77 vďaka, kočenky, do budúcnosti,,, budem to jemnejšie,,,,, Raz mi ponúkla v chovatelskej také biele guličky, ako z polystyrénu,,, to sa im prilepovalo,, stáli na okrajoch záchodíka, vyhodila som to..

dm2607
22. aug 2022

@aandrea9 A z dm drogérie takú bielu ste neskúšala? Ja som spokojná.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
mondolina
22. aug 2022

ja z Kato objednám vždy viac, a vydrží to dlho.

aandrea9
autor
22. aug 2022

@dm2607 zatiaľ nie. Skúšame teraz takú vlakninovu ci aký zázrak to je, ale z dvoch 🐈 ju jedna úplne odmieta. Tak hľadám niečo ako zverlit lebo totálna zmena mi asi neprejde 🤷‍♀️ a je ta podstielka z dm úplne bez arómy?

isis234
22. aug 2022

pochvaľujú si... s vôňou jarnej trávy... https://www.mall.sk/steliva-macky/gimpet-biokat... ... Funguje, hrudkuje, nesmrdí, doteď jsem takové stelivo kupoval v DM drogerii, ale mají výpadek, nebo ho vyřadili a kočka má s jinými stelivy problém.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
isis234
22. aug 2022

@jabadabadu mňa zaujala tá vôňa trávy- to majú mačky radi. aj hrudkuje 👍 Mne sedávala v hrantíku, kde som mala trávu zasadenú, v ďalšom boli kvety, ale už odkvitnuté , orezané a v ďalšom roku mi lepšie rástli, kvitli

dm2607
23. aug 2022

@aandrea9 áno, úplne bez arómy.

fridakahlo13
26. aug 2022

Coshidu som si kupila pred tyzdnom, rok mi vyhovovala, lenze tentokrat nechapem, co sa stalo, bola v akcii, obsahuje same velke kusky, rychlo sa mina, pretoze moč ostava na dne zachoda vo forme prilepenych placiek namiesto hrudiek, a smrdi.... Som sklamana, dam jej este sancu nabuduce a ked to bude rovnake, kupujem inu

aandrea9
autor
26. aug 2022

@dm2607 dnes som tam nabehla a nevedela som sa rozhodnúť....ktorú kúpiť?

dm2607
26. aug 2022

@aandrea9 ja používam tú prvú a som spokojná. Skúste 🙂

aandrea9
autor
26. aug 2022

@dm2607 vďaka 😼

aandrea9
autor
31. aug 2022

@dm2607 tak skúška bielej...jedna 🐈 absolútny nezáujem a až doma doma si všimla, že je nehrudkujuca a s tým nemám žiadnu skúsenosť. Tak dnes druhý pokus s obrázkom číslo dva a maximálna spokojnosť 👍 jednak sa pozdáva obom stvornožkám a co je podstatné...dokonale hrudkuje. Zrejme sme našli, čo sme hľadali 😼

dm2607
1. sep 2022

@aandrea9 aspoň ze tak 😊

barbarella5
2. mar 2023

Zapojím sa do diskusie, donedávna som kupovala Lidlovu, teraz mali výpadok dlhšiu dobu a dnes som kúpila 2 balenia (3,99 akcia) išla hore i tak. Ale už je to iná značka ako pôvodná, uvidím ako budem spokojná. Nemám rada, keď ostáva blato a nehrudkuje sa.