icon

Podvádza ma! Ako o nej zistím čo najviac?

kristinaxsxn
19. jan 2019

Ahojte dnes som sa dozvedela ze ma ten zmrd podvádza z nejakou mladou pipkou a potrebovala by som zistiť o nej nejaké info. Mam len číslo telefónu no už mi nedvíha.. Neviete ako sa dá zisti meno podľa toho tel. Čísla?

janinka007
20. jan 2019

@0martina0 o kamarátke, čo nečítaš všetko?

lindusss2016
20. jan 2019

@0martina0 nie o autorke

0martina0
20. jan 2019

@janinka007 no pardon to som zle čitala

0martina0
20. jan 2019

@lindusss2016 no ved som zle čitala

pivonka6
Autor odpoveď zmazal
kristinaxsxn
autor
21. jan 2019

@heyoka wtf a ty si co zač?! Ty máš vôbec rodinu keď si takto úplne mimo?

katkati
21. jan 2019

@kristinaxsxn Podarilo sa ti niečo zistiť?

buba183
21. jan 2019

@kristinaxsxn úplne ta chápem. Sledujem už dlhšie že skôr ženy sú iniciatívne a ponúkajú sa samé.Som prekvapená veľa snich majú manželov. A keď suka dá pes skočí. Prečo nie ja by som tiež chcela stretko vysvetlenie.

kasokri
21. jan 2019

@lindusss2016 by si sa divila ako vedia niektori zastierat

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
katkati
22. jan 2019

@mamickadusicka Oveľa trápnejšia je tá milenka. Manželka sa má hrať na empatickú manželku? Milenka sa iste z toho nezrúti, že je bezcharakterná ... , veď bezcharakterní ľudia sa nezvyknú rúcať z podlosti. Ale je dobrý tento výrok: "Občas treba ľuďom pripomenúť, že aj ty vieš byť fajný hajzel". Niektorí si o to koledujú.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
22. jan 2019

@mamickadusicka no ale autorka nikde nenapisala, ze jej muz je v tom nevinne. Chcela by som vidiet, ako by si sa ty zachovala, keby ti nejaka standa pretiahne muza. Ci by si ju tak obhajovala. Jasne, ze nesu vinu obaja, ale obaja cize aj ona. Neslubovala jej vernost, ale takym, co tahaju muza od rodiny, ja zelam len tolko, aby sa im to v zivote vratilo. Bez ohladu na to, ci sa muz zlakat necha alebo nie, ale take zeny si to zasluzia

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
22. jan 2019

@mamickadusicka s poslednym komentom suhladim, ale bez ohladu na dovody si myslim, ze v ziadnom pripade by si manzelovu milenku rada nemala

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
katkati
22. jan 2019

@mamickadusicka Prečo by jej milenka mala prisahať vernosť? Manželka to snáď tvrdí? A už vôbec neobhajuje svojho muža. Milenka proste rozťahovala nohy jej manželovi, čím veľmi zasiahla do jej manželstva a preto je bezcharakterná tak isto ako jej manžel. A on je plus ešte hajzel.

lindusss2016
22. jan 2019

@mamickadusicka lebo to autorka o nilrnke pisala, ze je to nejaka mlada, vychadzam len z toho, co ona o nej napisala. viac neviem. preto som to napisala tak, lebo ak je to mlade dievca bez rodiny, bez deti, tak si vobec neuvedomuje, co vsetko za takym dobrodruznym sexom stoji. Znicena rodina, znicene detsvo dvoch deti atd...
Nie, podvadzana ani podvedena nie som. Nikdy som na ziadnu neveru neprisla, ci ma podvadzali byvali, neviem a je mi to jedno. manzel s nami travi veskery svoj cas a poznam ho, je introvert, tazko nadvazuje znamosti, nemam pochyb, ze ma doposial nepodviedol. Stalo sa to ale zene, ktora je mi velmi blizka a rovnako aj jej dcera. Preto sa ma to tak dotyka, lebo viem, ako to uvlizilo im.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
22. jan 2019

@katkati presne tak, uplne suhlasim. Neda sa tu nijak obhajovat nilenku. Len tazko muz zaprie rodinu. A ak jej tvrdil, ze su doma problemy, milenka mala naliehat, aby si to najskor doriesil a potom zacinal novy vztah.

katkati
22. jan 2019

@lindusss2016 Úplný súhlas.

lindusss2016
22. jan 2019

@mamickadusicka mne si po tomto komente na smiech akurat ty. Ty vies s prepacenim hovno o ich manzelstve. Vies len to, co on chcel, aby si vedela. Mozno by ten druhy pohlad bol uplne iny. A ak tam aj su problemy, daju sa riesit v trojici s psychologom a nie s dalsou vaginou. Alebo ako si im teda pomohla? A este napisat, ze by ti ona bola na smiech, no fuj

sisaka
22. jan 2019

@mamickadusicka milenka nič neslubovala manželke, ale existuje niečo, čo sa vola morálka o com si asi ešte nepočula, keď sa tu tak zastávaš milenky a normálna žena len tak nemavne rukou, že nevadí, že ženatí, však vernosť sľuboval on....
O takých, čo nemajú žiadne morálne zásady si myslím svoje a kľudne sa môžu obhajovať, že ja nič, ja muzikant, to muž ma vedieť, kde je jeho miesto, ja si myslím, že to ma vedieť aj žena, ktorá nemá problém sa zahadzovať so ženatým, to svedčí o charaktere nielen muža ale aj tej ženy

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
sisaka
22. jan 2019

@mamickadusicka tak už som Dočítala a je mi všetko jasné, tak ako som tušila slovo morálka v tvojom slovniku chyba

lindusss2016
22. jan 2019

@mamickadusicka suhlasim, je toho naozaj vela a su rozne dovody. Ale klamstvo sa podla mna ospravedlnit neda. Vo vztahu sa moze udiat hocico, ale vzdy existuju aj ine riesenia. nevera je najjednoduchsia a klamana zena si urcite nezaasluzi vysmech. púotrebuje povzbudenie a nejaku blizku osobu, co jej z toho pomoze.

katkati
22. jan 2019

@sisaka Áno čo sa týka tej pani, čo obhajuje milenky ženatých mužov, pointa jej príspevkov je vyriešená. Žena, ktorej nevadilo trtkať so ženatým, rozoberať jeho manželstvo, baviť sa o jeho manželke, ale na druhej strane matka Tereza, ktorá nechcela, aby sa rozviedol. Tak ona mu vlastne zachránila manželstvo, ktoré ešte aj teraz hodnotí a posudzuje. Keby sa radšej pozrela na seba a prehodnotila svoj život a uznala, že nie všetko bolo košer.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
katkati
22. jan 2019

@mamickadusicka Morálka je spojená len s podvádzaním? Veľmi obmedzený pohľad na to, čo je fér.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená