icon

Podvádza ma! Ako o nej zistím čo najviac?

kristinaxsxn
19. jan 2019

Ahojte dnes som sa dozvedela ze ma ten zmrd podvádza z nejakou mladou pipkou a potrebovala by som zistiť o nej nejaké info. Mam len číslo telefónu no už mi nedvíha.. Neviete ako sa dá zisti meno podľa toho tel. Čísla?

Strana
z5
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
laska201
23. jan 2019

@mamickadusicka veru naivny nazor to je kedze vzdy boli aj budu take zeny.

maminuska
23. jan 2019

@mamickadusicka ja niektoré veci chápem , ale sama hodnotíš že to nebol dobrý krok z tvojej strany . Jednoducho nebol .
On nebol nesvojprávny to je fakt, ale tak ani ty nie ? Ja teda naivná nie som vo vzťahoch , veľmi dobre si uvedomujem ich limity , rutinu a všednosť po rokoch . Láska to u teba nebola , sex píšeš tiež nie ...tak čo ? Tá troška porozumenia z jeho strany ?

maminuska
23. jan 2019

@mamickadusicka o mužoch netreba veľa vedieť, je potrebné vedieť o sebe samej . Ich neovplyvníš , oni sú jednoducho tak nastavení ale svoje konanie dokážeš ovplyvniť, za neho si plne zodpovedná len ty sama.

katkabg
23. jan 2019

Ako sorry ale tak ako by dostal on dala byvh aj jej!Ake ne ze kvoli tomu ze mi ho vzala ale za roky stratene snim a to ze rozbila detom rodinu.Chlapu je xy kvoli tomu by nedostali.A take k....y co si zacnu so zenatymi uplne zboznujem.Aj tak ostanu vzdy len bokovkami

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
laska201
23. jan 2019

@mamickadusicka veru nic s tym neurobime bohuzial.

maminuska
23. jan 2019

@mamickadusicka lenže sú chyby a chyby. Ja som sa v živote tiež narobila debilín riadne , ale to boli také že som nikomu vedome neublížila , v tom momente keď som do toho rozhodnutia išla neboli morálne a etické hranice porušené . Niektoré chyby ťa posunú napred a človek sa stane lepším , niektoré chyby by sa však nemali stať. Bohužiaľ takáto chyba ťa neposunie vpred len zanechá akúsi trpkú príchuť v ústach

caray
23. jan 2019

@maminuska presne si to pomenovala, sú chyby a chyby - nik nie je dokonalý to je úplne jasné a prirodzené a človek keď si to uvedomí tak sa mu bude s tým ľahšie žiť, ale je rozdiel urobiť nejaké chyb vedome 😉

katkati
23. jan 2019

@caray Lenže niektoré ženy si nepriznajú chyby urobené vedome, lebo by prišli o ten pocit výnimočnosti, že sú tak veľmi príťažlivé a žiaduce pre mužov, na rozdiel od tých nudných a neznesiteľných manželiek. Tak nedopriať takú dokonalosť a rozkoš mužovi, hoci aj ženatému? Nadnesené trochu, ale po niektorých príspevkoch tu aj pochopiteľné.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
maminuska
23. jan 2019

@mamickadusicka jedine komu tieto debiliny ublížili som ja sama, ja som si riadne nabila hubu. Sú určité hranice ktoré by sa prekračovať nemali , tie sú dané a nemenné , niekto je k nim bližšie , niekto ďalej a niekto ich pravidelne prekračuje. Myslím že každý vie že kradnúť sa nemá , vraždiť sa nemá a nemá sa ani liezť do cudzieho manželstva alebo medzi dvoch ľudí . To že si jednala ako si jednala nemá nič s vývojom a ani so situáciou , vedome si využila benefit tohto vzťahu .
Ak toho neľutuješ je tvoja vec, ja určité svoje chyby a omyly ľutujem , neposunuli ma nikde ďalej , vrátili ma späť a poukázali na moju neschopnosť riešiť problém inak .

Strana
z5