icon

Podvod cez internet

milacica22
15. feb 2016

Prosím o radu. Objednala som si spoločenské šaty od pani priamo zo Svadobného salónu. Originál svadobný salón, žiadny bazar. Pani mi poslala však šaty v katastrofálnom stave, boli úplne zničené. Zaplatila som za ne 40 eur ale nenoli hodné ani 10 eur ale akurát tak titulu Hadra na dlážku. Po dlhom písaní si správ, teda prikývla na vrátenie šiat ale ešte v tento istý deň ako mi prišli. Šaty som si vyzdvihla o 12.00 a o 15.10 som jej ich posielala naspeť. Bohužiaľ, sa mi teraz stále vyhovára že nemá čas si ich isť prevziať na poštu. A doba uplynie za 2 dni. Prosím čo mám robiť, bojím sa že peniaze už neuvidím a vrátia sa mi šaty ktoré môžem hodiť akurát do koša. Čo by ste robili vy??? Ďakujem

janinah
15. feb 2016

zo Slovenska? napísala by som jej,že do týždňa čakám peniaze,potom tam posielam snúbenca a ten to vybaví.....

skoupilka1
15. feb 2016

@milacica22 to predsa nie je tvoj problém, že ona nemá čas ísť na poštu. Normálne jej pohroz SOI!!!! Možno jej len treba vysvetliť, že sa nedáš a vieš, na čo máš právo. Neboj nič, peniaze Ti veľmi rýchlo vráti!! Inak aj janinah má vynikajúce riešenie 😎

zsoja
15. feb 2016

takymto treba dat najavo ze nenechas so sebou mavat!!

natalym
15. feb 2016

Za 40 € spoločenské šaty? A nebolo to teda naozaj handra? Odkiaľ som ja do pekla? 😉

bonaqa2013
15. feb 2016

tak potom za ňou aj osobne . So šatami a s priateľom. do tašky pribaliť aj jedni boxerske rukavice.....

timea7
15. feb 2016

@bonaqa2013 a roxorovú tyč, keby došli argumenty...

katty2012
15. feb 2016

@milacica22 ty mozes vratit saty do 14 dni, a pani ti musi vratit peniaze. len urob to, ze pani napises vyzvu, mozes cez mail, a k tomu posli doporucene aj postou, nezabudni tam napisat cislo uctu na ktory ti to ma zaslat a presne datumy kedy si saty objednala, na aku adresu apod.. ked sa tak nestane a ona ti nevrati peniaze do dalsich 14 dni, posli podnet na soi. ja som tak riesila teraz jednu podobnu udalost uz cez soi a pani mi okamzite vratila peniaze. ked nepreberie zasielku nevadi, to vsetko musis na soi napisat + celu vasu komunikaciu. odloz si vsetky maily, ktore ti napisala. drzim palce, ale peniaze urcite dostanes spat.

delia933
16. feb 2016

@katty2012 presne ako pise katty2012 takto sa ma postupovat a kludne to sprav lebo su ludia co si myslia ze mozu vsetko.

milacica22
autor
16. feb 2016

Len aby ste vedeli tie saty vyzerali krasne a bolo to tu na slovensku,kedze som na materskej chcela som usetrit ale ocividne uz preplacam uz som prisla 2x o postovne a stali nic, stale sa mi vyhovara,asi jej fakt napisem vyzvu nech mam doklad,ja som takisto veduca predajne a viem ako to so zakaznikmi je ale pani co ma salon sa asi len tvari ako seriozny predajca posielam fotky

milacica22
autor
16. feb 2016

Pravdu? Je toto hodne 40 eur?

milacica22
autor
16. feb 2016

Prva fotka je od predajcu takze tam detaily nie je vidiet,na poslednej fotke vidiet ze mi neposlala k tym satom ani snurky na viazanie,to som si to mala cim zaviazat? A este mi na to povedala ze si mam snurky kupit a ze sk na to nemam ze mi posle 1euro na snurku..

katty2012
16. feb 2016

@milacica22 a este k tomu... nadpis daj odstupenie od zmluvy - musis to tak nazvat a pritom nemusis uvadzat ziadny dovod. takze je jedno v akom stave saty su