Podvod - Firma KATEX (Martin Molčan) - jednoduchá administratívna práca
Dobrý deň, chcem vás upozorniť na podvod. pán Martin Molčan organizuje pohovory pre svoju firmu Katex s.r.o., ktorá sa venuje filtráciou vody do domácnosti.
Na pohovor som sa dostala cez kamarátku, ona cez ďalšiu a tak ďalej. Na pohovore všetko vyzeralo super ponúkali administratívnu prácu na 3/4 hodiny denne. Chcela som si privirobit popri práci. Ponúkli mi prácu v ktorej človek bude zháňať ľudí na pohovory. Pohovory organizujú v Ba na Seberíniho a v Košiciach na Mlynskej. Tvrdili, že hľadajú ľudí na viacero pozícii a kvôli tomu že som študovala Žurnalistiku myslela som si že preto mi ponúkajú práve pracu v ktorej budem komunikovať s ľudmi. Omyl. Všetci tam robia to isté. Na začiatok vám povie že za každého človeka ktorého zoženiete pre firmu získate 200€.
Vravím si super jednoduchá práca. Na začiatok musíte zaplatili 30€ k nejakej žiadosti.
O týždeň som zohnala ľudí poslala ich na pohovor. Prišla som podpísať zmluvu žiadnu som nedostala bolo mi povedané že musím najskôr byt kvalifikovaný pracovník. Vravím dobre ako sa kvalifikujem. A teraz prichádza sranda.
Kvalifikovaný pracovník je ten ktorý si kúpi vodnú filtráciu od nich so zľavou samozrejme takze 800€ 😀😅😅.
Na to som povedala že ja žiadnu filtráciu nepotrebujem a vua a La podvod na svete. Ponúknu vám skvelú prácu zaplatíte 30€ na pohovore a nikdy žiadnu výplatu nedostanete … pošlete tam ľudí ti ľudia dalších ľudí a od každého vytiahne minimálne 30€ ak samozrejme niekto nie je tak hlúpi a nekúpi filtráciu.
Aj mňa by najmenej trápilo 30e, ale ten stratený čas a energia 🤯
@domibed Sabinov je malé mesto a má super kamarátky
@sefkasabinov nerozumiem prečo Sabinov keď autorka ma v profile Košice. A teda tvrdíte že firma nie je podvod?
Veď je z zo Sabinova, veľká žurnalistka v KE
nikdy nehovorte, že je stratený čas a energia, keď niekto si hľadá prácu, to je blbosť. Ja som bola v iných firmách, kde človek dnes už zaplatí viac čo je dnes už bežné. Každý hádže vinu na firmu, aj to je bežné, nielen na tú ale aj na iné firmy, aby bol čistý. Podľa mňa niektoré veci aj prekrútila, veď poznáme ju.
V dnešnom svete vyhrávajú už len tí, ktorí ohovárajú a rozťahujú nohy ako známa autorka zo Sabinova a jej kamošky
@katexjepodvod ja ďakujem za zdieľanie skúsenosti, obdivujem ľudí, ktorí dokážu súdiť za to, že tu niekto zdieľa svoju skúsenosť a chce ušetriť čas, energiu a sklamanie iným..zrejme ste takíto súdiaci všetci nadľudia, lebo ľudia robia chyby a z tých chyb sa učia a rastu, pre to sme všetci tu..niekto sa uci na takejto, niekto na inej..len niekto sa tvári, že je byzchybny, hmm 🙈🙈
@katexjepodvod pribudol dalsi nazov tejto firmy a to Aquamol, davajte si pozor je to tiez firma p.Molcana!! Rovnako Katex a Rouvia je to iste..len jedna firma je v KE a druha v BA

@sefkasabinov to odkiaľ máte také info keď profil ma anonymný 🙈😀