icon

Podvod na stránke ms-2010. Čo robiť?

tosomja
14. jún 2010

kto sa prihlásil na túto stránku a ako to rieši...? potrebujem poradiť, lebo nerada by som platila 40 eur za niečo, čoho si nie som vedomá...

Strana
z2
erikasadek
14. jún 2010

@tosomja ako si nie si vedoma; vedked sa nieked prihlasujes tak vzdy ti vypise podmienky a ci s nimi suhlasis.....
jednine ze klikas bez toho aby si citala.. a to je blbe....

tosomja
autor
14. jún 2010

@erikasadek ...nie práveže tie podmienky tam boli úplne dole malými písmenkami, a až potom do mailu mi prišla príloha s VOP...a už bolo neskoro... to ako keď sa prihlásiš na facebook a súhlasiš s ich podmienkami, tak to je samozrejmosť, to už automaticky klikáš, že súhlasiš...nečakáš, že to môže byť spoplatenené...alebo to mali napísať...

luciferova
14. jún 2010

a neprihlasila si sa nahodou ako firma?

gumimaci
23. jún 2010

@tosomja kuk sem... : http://www.ombudspot.sk/aktuality.php#75
samozrejme sa jedna o oklamanie spotrebitela, tento problem riesi aj moj znamy. treba odstupit od zmluvy 😉

tosomja
autor
23. jún 2010

@gumimaci takže mám normálne napísať žiadosť o odstúpenie zmluvy s mojimi údajmi, čo keď mi aj tak pošlú faktúru? Prihlásila som sa pred viac ako 7 dňami, neviem, ako mám sformulovať odstúpenie...poviem pravdu, bojím sa toho, lebo raz som už poslala a nikto sa neozval, myslím, že je to aj tak zbytočné, lebo oni nereagujú na maily. ☹

gumimaci
23. jún 2010

@tosomja napis pravnickam na tej stranke http://www.ombudspot.sk/aktuality.php#75 , napis kedy si sa registrovala, ci si sa prihlasila... mali by ti poslat koncept odstupenia od zmluvy.
citujem zo stranky: na požiadanie zašleme pripravený koncept odvolania prijatia návrhu a odstúpenia od zmluvy. V závislosti od vašej individuálnej situácie je jeden z týchto dokumentov potrebné upraviť a hneď odoslať na adresu: support@ms-2010.sk.
Klikni na kontakty a zobrazi sa ti kontaktny formular, vypln a odosli...

xris163
22. sep 2010

ten isty problem sa stal aj mne, zamozrejme som si neprestudoval co som mal do detailov a dnes mi prisla faktura na sumu 40 eur. Uz som napisal aj na hore uvedene stranky a poprosil ich o sformulovanie odstupenia od zmluvy. Tak neviem ak viete dakto prosim poradte ci to mam vyplatit alebo co s tym. Ci ked nezaplatim ci to budu vymahat sudne ? alebo ci dakto uz pochodil s dajakym riesenim... za skore odpovede dakujem

krvesajmon
23. sep 2010

hlavně nic neplaťte té hyeně ze Seychel. jak to uděláte, tak své peníze nedostanete zpátky ani za boha. a už ho vidím, jak mě (který také naletěl) dá k soudu. podobní týpci toho mají na svědomí už taková kvanta, že se soudům radši vyhýbají. sice strach nemám, protože na takové stránky svojí adresu nepíšu (doufám, že ani tady se to nestalo), ale pro jistotu taky pošlu to odstoupení, jak psala gumimaci.

krvesajmon
23. sep 2010

tahle stránka byla první, na kterou jsem se ohledně tohoto problému dostal. teď prohlížím další a tam je to podstatně lépe vysvětlené. odstoupení je podle všeho zbytečné. psal jsem to dobře, že tihle už toho mají na svědomí víc a soud za krkem. očividně spousta lidí už jim naletěla jak v této kauze, tak v jiné, jen s částkou 60 eur. takže:
NEPLATIT! NEPLATIT! NEPLATIT! případný soud nemůžou nikdy vyhrát.

kdo si chce o tom počíst víc, přesvědčit se a uklidnit:
http://www.futbalvregione.sk/bfz-spravy/pytate-...

xris163
23. sep 2010

tak zial bohu adresu aj udaje som zadal ale tak co uz teraz. Tu stranku som nasiel este nad ranom a prestudoval si ju aj vsetke jej odkazy ohladom tejto problematiky. Urcite im nezaplatim NIC to je iste ako aj na spominanej stranke uvadzali, registrovat ma mohol hoci kto :P a ten podpis tam chyba z nasej strany. Tak sa spolieham na to ze s anic nestane ...

aladab
23. sep 2010

Aj ja som dostal dneska e-mail, aby som zaplatil 40eur.. odo mna nedostanu ani cent, hajzli... 😖 😀

ncora
23. sep 2010

...precitala som kopec clankov a vsade oporucaju neplatit nic a odignorovat...kedze ta firma je trestne stihana za podvody tak vas nikdy na sud nedaju kedze ho nemozu vyhrat.....a meily o zaplateni posielaju automaticky vsetkym zaregistrovanym....a hlavne zmluva je platna ked je podpisana a urcite ste nikto nic nepodpisali a ani z ich strany tam nebol podpis.....a este nieco....ako dokazu ze ste sa registrovali vy osobne?..proste to ignorujte a nerieste ich .....

katkaromi
23. sep 2010

ahojte, tiez nam rano prisla tato faktura. Registroval sa manzel, skoro ma porazilo. Adamco, ktory sa spomina v clanku ako dopadol podvod MS-2010 bol myslim spominany prave v kauze Basne. Tiez ludom posielali za registraciu faktury, dokonca v hodnote 60Eur urcite si pamatate. Prave zvazujeme s manzelom, ci im poslat ako odpoved daky nahnevany email, alebo to nechat tak. Urcite nebudem pchat peniaze za nic dakemu magorovi. Dajte vediet, ako ste to nakoniec riesili.

xris163
23. sep 2010

tak nic s tym nedosiahnes kakaromi ... na mail neodpovedaju ... ti poslem osobnu spravu zo stranakmi kde sa s tymto problemom zaoberaju.

xris163
23. sep 2010
stanulko
24. sep 2010

tiez som sa registroval a neprecital podmienky, dnes sa to vysielalo na Markize, mne prisla faktura, ale cista, je tam len nazov firmy, na email ziadna odpoved.Na Markize vraveli, ze ta zmluva je pravne derava ako rešeto,neviem tiez co s tym dalej, takisto som zvedavy, ako to poriesia ostatní ludia

stanulko
24. sep 2010

registroval som sa v juni,na stranku som vobec nechodil, fakturka prisla len teraz

katkaromi
25. sep 2010

Asi si z toho netreba nic robit. Kaslat na to. Oni sa spoliehaju na 10-20 % ludi, ktori im zo strachu zaplatia a to im staci. Ale myslim, ze nik so zdravim rozumom im nic neda. My sme im odpisali, pravdaze ziadna odpoved, okrem ineho sme im napisali, ze nech nas do buducnosti neobtazuju podobnymi emailami 🙂 , tak som strasne zvedava, ci poslu upomienku 🙂 .

pa3k87
25. sep 2010

takže srať na to a nič im nepísať ani neposielať hej??....bo tiež som sa zaregistroval v júni a faktúra mi prišla 23. septembra. Alebo im napísať to odstupenie od zmuvy alebo čo??? Ďakujem za odpovede.

miroo7
27. sep 2010

NA MOJ MAIL ODPOVEDALI !!!!

zdravím všetkých, ktorých sa tento problém týka a dúfam, že to tu už nezaľahlo prachom. podelím sa s vami o odpoveď na mail, ktorý som im poslal minulý týždeň ohľadom tej fucktoory, ktorá ma ozaj šokovala. ako spomenula userka vyššie, ani ja som to nečítal (podmienky členstva) v domnení, že ide o žvásty ohľadom slušnosti na stránke atď atď. potom (po obdržaní elektronickej faktúry) som to už šiel čítať a celá zmienka bola dakde hlboko v neprehľadnom texte na spodku, no komu by sa chcelo to len tak čitať pri prihlasovaní na každý web. tak som im napísal, nech majú zľutovanie nad študentom, ktorý tam len raz pozrel výsledky jedného zápasu, pritom ma futbal nezaujíma, čo ma na tom úplne najviac nasie...nakakáva. napísal som aj niečo v tom zmysle, že je to podľa mňa neprimeraná daň za jedno použitie a podobne. pozeral som na nete aj inde, čo sa dá k tomuto problému ako riešenie použiť, ale väčšinou samé výstrahy. neskoro ☹

doporučujem pozrieť aj link, ktorý mi tam dali.

Váš písomný podnet nám bol doručený a týmto Vám zasielame naše stanovisko.

Vzhľadom na obsah Vášho podnetu Vám chceme pripomenúť nasledujúce dôležité skutočnosti:

Naše záznamy dokladajú prihlásenie a registráciu prostredníctvom Vašej emailovej adresy
a Vašich osobných údajov, t.j. meno, priezvisko, adresa a dátum narodenia, čiže Váš právny
úkon (uzatvorenie zmluvy) je dokumentovaný elektronickými prostriedkami, ktoré umožňujú
zachytenie obsahu právneho úkonu a určenie osoby, ktorá právny úkon urobila.

Pri uzatvorení zmluvy ste potvrdili, že ste sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými
podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámili, akceptujete ich a na
základe tejto akceptácie ste získali prístup ku kompletnej databáze, ktorá tvorí podstatu
poskytovanej služby. Vo Všeobecných obchodných a užívateľských podmienkach, všeobecných
užívateľských informáciách ste boli riadne informovaný o právach a povinnostiach zmluvných
strán, o cene a trvaní poskytovanej služby, ako aj o možnosti odstúpenia od zmluvy. Ďalej
chceme zdôrazniť, že uzatvorenie predmetnej zmluvy prostredníctvom internetu je v súlade
so všeobecne záväznými právnymi predpismi platnými a účinnými na území Slovenskej republiky,
a to podľa § 34 a nasl. Občianskeho zákonníka, s poukazom na § 40 ods. 4 Občianskeho zákonníka
a § 262 Obchodného zákonníka.

Taktiež ste boli jasne a zrozumiteľne informovaný o cene za poskytovanú službu, jednak pred
prihlásením na našom portáli, ako aj pri oboznámení sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými
podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami, pričom zdôrazňujeme, že ste dobrovoľne a
z vlastnej vôle vyznačili akceptáciu týchto podmienok, a tým ste pristúpili k navrhovanej zmluve.

Skutočnosť, že ste našu službu využili iba čiastočne, nemení nič na platnosti predmetnej zmluvy,
a to aj z toho dôvodu, že zo strany našej spoločnosti poskytovanie služby naďalej trvá v súlade
s uzatvorenou zmluvou. Kedy a v akom intervale našu ponuku využijete ostáva na Vás. S Vašimi
prístupovými údajmi sa môžete kedykoľvek prihlásiť na náš portál a využívať jeho služby.

Do pozornosti Vám dávame aj tlačovú správu Slovenskej obchodnej inšpekcie:

http://www.soi.sk/sk/Poradna/Rady-spotrebitelov...

Chceme Vás ďalej upozorniť na fakt, že pri nezaplatení danej pohľadávky v lehote Vám vzniknú ďalšie
náklady. Týmto Vás opätovne žiadame o úhradu danej pohľadávky na nasledujúce bankové spojenie:

Bankové spojenie // International Account Number

Majiteľ účtu: Online Investment Group Ltd.

IBAN: CY66 0050 0140 0001 4001 5383 2701
SWIFT: HEBACY2N
Sídlo banky:

Hellenic Bank
P.O.Box 24529
1394 Nicosia
Cyprus

Suma: 39,95 EUR

Variabilný symbol: 8881694

Úhradu horeuvedenej pohľadávky Vás prosíme vykonať v lehote do 7 dní na horeuvedené bankové spojenie.
Pri prevode nezabudnite udať všetky poplatky k tiaži príkazcu a správny variabilný symbol. Pri prevode
zo Slovenskej a Českej republiky použite tzv. SEPA prevod, akceptovaný každou bankou so sídlom
v Európskej únií.

Prajeme Vám pekný deň.

S pozdravom,

Online Investment Group Limited
Suite 15, Oliaji Trade Centre
Francis Rachel Street
Victoria, Mahe, Seyschelles

niektorí users tu spomínali, že sa na to vykašlú a podobne, že to mohol ich niekto iný zaregistrovať, ale nakoľko vedia vašu ip adresu, tipujem, že pokiaľ nemáte dynamickú ip-čku, tak vás vysnoria aj keby ste nedali adresu.

sám neviem, čo urobím :-/ asi sa poradím s niekym právne ostrieľanejším. btw sú tam spomenuté nejaké zákony, ale nečítal som ich zo znechutenia z celej veci a pokročilému času.

ak niekto bude mať naozaj funkčné riešenie a isté fakty a nie len hrdinské vyhlásenia a domnienky, prosím zverejnite to tu alebo aspoň mi skúste zaslať na kovac.mirko@gmail.com
športu zdar!

miroo7
27. sep 2010

všimol som si, že moja odpoveď sa dostala do iného fóra, kde je kopa ďalších userov s podobným problémom, to schvaľujem. nemám záujem sa aj tam prihlasovať, ale všimol som si viackrát, že spomínali absenciu meny v ktorej to treba platiť. to je ale hlúposť (asi) lebo v podmienkach je uvedené "39,95 EUR" neviem však, či to tam pribudlo časom alebo je to tam už od čias majstrovstiev. týmto sa stáva predošlá diskusia o mene a platení v "bezcenných" menách bezpredmetná. veronika by to tam mohla nejak skopírovať 😉

lukycrust
28. sep 2010

ja som sa tiež zaregistroval niekedy v júny a až teraz 25. septembra mi došiel mail,že mám vyplatiť požadovanú faktúru. 😲 má tu niekto nejaké riešenie???písal som aj maila s konceptom o odstúpení od zmluvy,ktorý mi zaslali zo Združenia na ochranu práv spotrebiteľa(alebo tak nejak)niekoľko dní po registrácií a ako som nedostal žiadnu odpoveď na mail s odstúpením,tak ani teraz...keď som ten mail s faktúrou videl,som myslel,že ma vystrie...samozrejme nechcem uhrádzať žiadne peniaze,ale chcem sa uistiť,že z toho žiadne problémy nebudú..

mmeettaaxxaa
30. sep 2010

@xris163
no presne moj pripad,keby nahodou nieco bolo,tak moj mail je mmeettaaxxaa@orangemail.sk
neplatil som to

stanulko
2. okt 2010

http://www.futbalvregione.sk/bfz-spravy/pytate-...

velmi vela prispevkov na tejto stranke

lukycrust
4. okt 2010

doporučujem navštíviť túto stránku http://www.cms-antonak.sk/ms2010-a-dalsie/zozna...

sorscha
4. okt 2010

Ako sa zachovať?

Odpoveď je jasná. V žiadnom prípade neplatiť žiadne faktúry. Prečo? Právna analýza by vystála na ďalšie 4 články, takže sa v tomto článku uspokojíme s tvrdením, že faktúra je neoprávnená. Podvodníci využívajú v tomto prípade nízke právne vedomie bežných ľudí, strach z neznáma, používajú psychologické zastrašovanie slovíčkami ako súd a exekúcia voči ktorým má človek podvedomý rešpekt, prípadne nízky vek obetí. Áno aj deti boli zatiahnuté do týchto špinavostí. Na druhej strane snáď by sme nečakali od podvodníka nejaký charakter.
Záver? V žiadnom prípade nič neplatiť. Prečo? Prvá rovina je, že tým, že podvodníkovi zaplatíme mu umožníme spáchať v budúcnosti ďaľší podvod na inom človeku. Druhá rovina je rovina právna.
Vymáhanie pohľadávok v bežnom obchodnom styku funguje asi takto. Firma, ktorá ma dlžníka podá návrh na platobný rozkaz na príslušný súd. Súd platobný rozkaz vydá na čo vás upozorní poštovou zásielkou do vlastných rúk. Túto zásielku nesmiete ignorovať. V prípade, že zásielku nepreberiete alebo sa odvoláte voči platobnému rozkazu mimo odvolacej lehoty súd potvrdí právoplatnosť platobného rozkazu a na základe tohto rozsudku podá firma návrh na exekúciu. V prípade platnej exekúcie už nie je bohužiaľ kam sa odvolávať a obrana si už vyžaduje profesionálneho právnika.
Vyzerá to hrozne? Zďaleka nie. Zabudnite na to čím vás kŕmia komerčné televízie. Nemajte strach zo slovíčok ako je súd, platobný rozkaz a exekúcia. Hneď vám vysvetlím, že sa nemáte čoho báť.
Náš milý podvodníček totižto žiadnu žiadosť o vydanie platobného rozkaz na vás nepodá. Prečo? Dôvodov je viacero.
- Celá mašinéria okolo návrhu na vydanie platobné rozkazu je totižto spoplatnená. Navyše je to obrovské riziko, že sa obeť odvolá, potom nasleduje súd a to sú pre podvodníčka ďalšie výdavky.
- Podvodníček vie, že súd nemá šancu s tým, čo má v ruke vyhrať? Čo vlastne proti vám má? Vaše nacionále, maximálne vašu adresu k tomu. Nesmieme zabúdať, že dôkazne bremeno nesie v tomto prípade žalujúca strana. Čo vie žalujúca strana dokázať? Nič. Nevie dokázať fakt, že osoba, ktorá vyplnila daný formulár ste boli vy, nevie dokázať, že všeobecné a obchodné podmienky boli v danom čase v takom stave v akom ich prezentuje, nevie preukázať, že ste využili akúkoľvek ich „službu“, má v rukách len vaše bezcenné, navyše často verejne dostupné údaje. Šanca na výhru na súde? Pre podvodnú firmu žiadna.
- Súdy na Slovensku sa donedávna konali v mieste žalujúcej strany. Viete si predstaviť stovky a tisíce súdnych pojednávaní po celej republike? Viete koľko právnych zástupcov by si musel podvodníček najať a koľko finančných prostriedkov by ho to stálo?

Do dnešného dňa nie je známy jediný prípad kedy by podvodnícke firmy na niekoho podali platobný rozkaz a dovolím si tvrdiť, že sa tak nikdy nestane. Dôvod prečo som uviedol vyššie. Celý „biznis“ je totižto založený na odhadom 10-20% skupine ľudí, ktorá sa zľakne psychologického nátlaku a zaplatí. A to sú už pekné peniaze a podvodníkom to stačí.

kittyjk
13. okt 2010

viete, co ma napadlo? ze sme vsetci riadni hlupaci. Toto cele je riadna kravina a je namierena na strachoprdov, ktori sa boja, ked sa vyslovi slovo upomienka, exekucia a podobne. Viete co treba urobit? Ak vam uz lezu na nervy upomienky, ci uz prva, druha alebo tridsiata a nechcete sa znervoznovat, zruste si emailovu adresu, ktoru ste uviedli v registracii. Ako uz je uvedene vyssie, bremeno dokazovania je na zalobcovi, ktory (to musi byt jasne kazdemu normalnemu cloveku), nema sancu za ziadnych okolnosti takyto sud vyhrat, kedze cela akoze "zmluva" smrdi tak strasne, ze ziadny sud nevyda takemuto podvodnikovi platobny prikaz. Takze prosim vas, ti ktori mate stale pochybnosti, spravte to a jednoducho zruste to svoje konto. Nebudu vas uz nicim otravovat a vy mozete naspat zit svoj zivot bez nervov. Nic sa nestane, nebojte sa. Seriozne firmy posielaju upomienky vzdy, opakujem vzdy a v kazdom pripade POSTOU, nie EMAILOM!! NIKDY! Aj z toho dôvodu, ze maju potom v rukach dokaz, ze vam tu upomienku dorucili. A potom mozu vec hnat na sud s niecim co maju ako dokaz. Nie tito hlupaci, ktori stavili na pár strachoprdov, ktori sa zlaknu a zaplatia. Je mi luto, ze aj takito su medzi nami, za tie peniaze priatelia ste si mohli kupit radsej nieco pekne pre seba alebo svojich blizkych. Takto si za ne bude niekde na Seychelach uzivat nejaky Jozko a chechtat sa, ze ako dobre, ze na Slovensku je tolko blbcov, co sa boja a platia. Myslite, ze nejaky sud na Slovensku by sa dal do niecoho takeho? Vsak by riskoval povest sudnictva. Naozaj, ludkovia, NEBOJTE SA PREBOHA A NEPLATTE TYMTO DAREBAKOM!! Teda.. samozrejme, ak nechcete dobrovolne financovat tu Jozkovu dovolenku. Potom ale, prosim vas, prispejte aj mne na dovolenku, nebola som uz nikde styri roky.. poslem vam cislo uctu? smilies/cheesy.gif Krasny den vsetkym a hlavy hore!!

patoszentandrasi
25. okt 2010

aj mne to prislo ... vobec som si nevsimol ,ze ta stranka je platenA . Už my prišli dva upomienky . 😢
DNES MY PRISLO TOTO :

Vážený klient!

Do dnešného dňa ste nereagovali na výzvu úhrady nezaplatenenej pohľadávky.
Týmto Vás vyzývame uhradiť Vašu dlžobu v lehote do 14 dní odo dňa doručenia
tejto výzvy.

Konáme v zastúpení nášho Mandanta, spoločnosti Online Investment Group Ltd., Seychelles
Mandátne číslo zmluvy: OIG-5132-4752

Pohľadávka: 54,95 €
Úrok 2,40 €
Poplatky 15,00 €
Uhradené: 0,00 €
Zmeny: 0,00 €

Celkový dlh spoločnosti: 72,35 €

Úhrada prevodom alebo priamym vkladom
Konto: 4011640335 / 7500
Banka: ČSOB a.s., Pobočka Nitra
Štefánikova trieda 45, 949 01 Nitra
IBAN: SK68 7500 0000 0040 1164 0335
SWIFT: CEKOSKBX
Variabinlý symbol: 8837414
Špecifický symbol: 2010

Chceme Vás upozorniť, že v prípade neuhradenia danej dlžoby budeme vo veci
postupovať ďalej a podnikneme kroky k zahájeniu súdneho konania. V súdnom
konaní Vám súd prikáže popri dlžnej čiastke uhradiť aj ďalšie náklady spojené
so súdnym konaním. Nasledujúce náklady Vám môžu vzniknúť v prípade neuhradenia
danej pohľadávky v určenej lehote.

Vymáhaná pohľadávka
Istina celkom, poplatok za prístup do databázy 39,95 €
Zmluvné pokuty 30,00 €
Úrok z omeškania 0,25 % denný úrok /ročne 36,45 €
Trovy súdneho konania - zaplatený súdny poplatok 16,50 €
Trovy právneho zastúpenia v konaní pred súdom 33,20 €
Súdny poplatok za vydanie poverenia na exekúciu 16,50 €
Trovy právneho zastúpenia v exekučnom konaní 33,20 €
Trovy exekučného konania ( odmena exekútora + hotové výdavky v exekučnom konaní) 74,36 €
Vaše celkové náklady 280,16 €

Ohľadom Vašej dlžoby sa na nás môžete kedykoľvek obrátiť na nasledujúcich telefónnych číslach:

Call Centrum – BIB Services s.r.o.

+421 (0) 944 563 031*
+421 (0) 944 563 027*
+421 (0) 904 010 021*

* Pondelok – Piatok 09.00 – 17.00 h

Informácie o možnostiach pri splátkach prostredníctvom splátkového kalendára

V prípade, že si prajete zaplatiť danú pohľadávku prostredníctvom splátkového
kalendára, pošlite nám písomnú žiadosť na adresu sídla firmy alebo emailom
na adresu: uctovnictvo@bib-services.sk.

Informácie o vymáhanej pohľadávke

Uzatvorenie predmetnej zmluvy prostredníctvom internetu je v súlade so všeobecne záväznými
právnymi predpismi platnými a účinnými na území Slovenskej republiky, a to podľa § 34 a nasl.
Občianskeho zákonníka, s poukazom na § 40 ods. 4 Občianskeho zákonníka a § 262 Obchodného
zákonníka.

Prihlásenie bolo vo Vašom prípade uskotočnené prostredníctvom Vašej emailovej adresy, mena a
priezviska, trvalého bydliska a dátumu narodenia. Pri prihlásení ste potvrdili, že ste sa so
Všeobecnými obchodnými a užívateľskými podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami
oboznámili, akceptovali ich a na základe tejto akceptácie ste získali prístup na kompletnú databázu.
Medzi Vami a spoločnosťou Online Investment Group Ltd. vznikla právoplatná zmluva, uzatvorená
podľa právnych predpisov platných na území Slovenskej a Českej republiky.

Informácie o spoločnosti BIB Services s.r.o.

Sme vedúcou spoločnosťou na trhu poskytujúcou služby v oblasti spravovania a vymáhania pohľadávok.
Vďaka skúsenostiam a využívaniu pokrokových technológií ponúkame kvalitné a bezproblémové
spravovanie akéhokoľvek množstva pohľadávok a vysokú efektivitu pri ich vymáhaní na celoeurópskom trhu.

S pozdravom,

BIB Services s.r.o.
Cabajská 10, 949 01 Nitra
Slovenská republika

IČO: 45 467 048
DIČ: 2023007723
Vložka číslo: 27169/N
Okresný súd Nitra
Štúrova 9, 949 68 Nitra

PROSIMM POMOžTE MY !!!!!!

Strana
z2