Podvod pri online nákupe. Ako postupovať s políciou?
Objednala som si niečo zo stránky na instagrame majú aj online stránku zaplatila som vopred a blokli ma. Mám všetky fotky ohľadom sprav ohľadom zaplatenia ohľadom faktúry. Keď pôjdem na políciu môžem niečo???? Alebo ma odpinkajú? Je to z CZ stránky
@bloger Tak ospravedlnujem sa zjavne nejaká blbá chyba instagramu … neblokli ma :D
Okej ale v budúcnosti to možno využiješ. Všetko dobré.
zase panika... omg😂 pre pokoj na dusi, odporucam neobjednavat online
@simca06022011 hahahaha z rana som bola v šoku 🫣🫣🫣 Ako ja nemám problém objednávať online, veď dnes to tak funguje normálne. Len to vyzeralo, ako keby si na blokli, som ich nevedela nájsť ani sa im dovolať, až potom som sa dovolala a našťastie sme to vyriešili. Tým, že mi napísali správu, tak mi už išiel ich IG vyhľadať.
@bloger Ďakujem pekne. Aj tebe. 😊
Ak sa Ti nepodarí s nimi skontaktovať, môžeš ísť na políciu. Musia spísať zápisnicu, ale pravdepodobne to tým končí...môžeš dať podnet na SOI ale tiež to asi riešiť nebudú. Je možná žaloba na súd, ale pri našom súdnictve to môže trvať roky. Preveruj si obchody vopred a objednávaj na dobierku. Šmejdi prešli na internetové obchody keď sa prevalilo ako na predajných akciách klamali a vydierali seniorov. Treba si dávať pozor. Uveď názov a adresu toho E-shopu na Instgram a daj varovanie. Na nete je plno podvodníkov.
@done Ďakujem pekne aspoň viem do budúcna. Ale vyššie píšem, že to bol omyl. Netreba objednávať s neoverených stránok a ani posielať dopredu peniaze 🙈 ale žiaľ to niektoré stránky tak majú, ak ide o niečo napríklad, čo vyrobia alebo také niečo.
Ešte koľko tém chceš o tom založiť? Už ti aj fotku poslali, včera si pisala aké je to krásne a dnes zas robíš paniku.
@janai1 tiez myslim, ze pise fuuuurt ta ista 🤣
@veronikaszabova si asi myslí, že keď vymaže všetky odpovede v predchádzajúcich témach tak môže založiť ďalšie 🤣🤣
@janai1 neviem o kom je reč :D
Myslím si že každý si môže založiť koľko tém chce . A to že ste tu niektoré stalkerky asi máte dosť nudný život že tu na MK stalkujete kto čo píše tak dobre :D netuším o kom je reč nezastihla som tu diskusiu o ktorej píšete že som to písala 100% je :D
Zakladanie duplicitnych tem je zakazane 👍
@veronikaszabova Tak v tom prípade sa chod sťažovať niekde na lamparen :D a nie tu. Oveľa horšie témy sú tu
🤣🤣🤣🤣

Myslím si, že asi s tým nepochodíš. Jedine ak by sa našlo viac takto oklamaných. Môžeš to však riešiť cez tú konkrétnu banku. Požiadaš o vrátenie finančných prostriedkov späť na tvoj účet. Toto sa dá.