icon

Podvodník ma obral o 100 EUR

Dnes o 16:45

Zdravim obral ma podvodnik o 100€, pomoze mu poslat nieco vyhrazne prevodom 50 centovym? Cislo telef si zrusil….

Strana
z2
anonym_f60abe
Dnes o 16:49

obral ťa o 100€ a ešte mu chceš poslať 50 centov? 🙄

maranco

Ako presne ťa obral?
Vieš jeho skutočné meno, použila si overenie cez banku? Skús vygoogliť meno aj číslo účtu či nenájdeš ďalších podvedených.
Ak už mu chceš písať správu tak posielaj jeden cent.

minenkaa

@anonym_autor a čo mu chceš poslať ,zas peniaze

rozculena
Dnes o 16:52

@anonym_autor tými centami chceš akože dosiahnuť čo?

januska12323
Dnes o 16:54

Napíš viac a neposielaj peniaze halabala.

maranco
Dnes o 16:56

Ak je to najatý biely kôň a nevie že je spolupáchateľ organizovaného zločinu môže sa zľaknúť a ti vrátiť peniaze. Len nepíš tam vyhrážky smrťou ani ťažkého ublíženia na zdraví.

anonym_cc396c
Dnes o 16:56

ked posielate peniaze tam je poznamka k platbe-predpokladam,ze tam sa chce vyhrazat ... @autor pouc sa na vlastnej blbosti ... mozes skusit cez banku ale pochybujem ze ti pomozu

autor
Dnes o 16:58

Proste zobral zalohu a vec neposlal elktronicky a vymzal si whatsapp a neda sa dovolat, co take mu teda tam mam napisat zvazujem nieco ako radim ti okamzite vratit tych 100€ inak to budem riesit pre teba nemilou cestou 🙂

maranco
Dnes o 17:00

Napíš číslo účtu aj jeho meno a napíš to aj tu https://podvodnabazaru.cz/ aby ostatný si vedeli pred platbou vygoogliť čo je zač.

frflos_nespokojny
Dnes o 17:01

prisla si o 100 € tak sa pouc na vlastnej chybe. netrap sa. zbojnici cihaju vsade.

alex49
Dnes o 17:01

nepíš žiadne vyhrážky, ešte ty s toho budeš mať opletačky. Mali ste zmluvu? čo ti mal poslať?

doriiis
Dnes o 17:02

Odpadnem. 😀Takto blbý nemôže byť nikto

anonym_fa500f
Dnes o 17:04

Posli mu to po holubovi,ten ho isto najde podla cuchu.
Ps:nabuduce vsetko radsej na dobierku,az ked tovar budes mat v ruke,ziadne predom.

maranco
Dnes o 17:05
@anonym_fa500f

Posli mu to po holubovi,ten ho isto najde podla cuchu.
Ps:nabuduce vsetko radsej na dobierku,az ked tovar budes mat v ruke,ziadne predom.

@anonym_fa500f mne na dobierku bazošový podvodník poslal niečo iné a potom sa zatajoval, tak som to riešil cez políciu aby som dostal späť svoje peniaze

anonym_fa500f
Dnes o 17:07
@maranco

@anonym_fa500f mne na dobierku bazošový podvodník poslal niečo iné a potom sa zatajoval, tak som to riešil cez políciu aby som dostal späť svoje peniaze

@maranco aj to sa stava

patrike
Dnes o 17:19

Pozor na trestny cin nebezpecneho vyhrazania. Ber to ako uhradu dane z hluposti na rok 2026. Sanca dostat tie peniaze naspat je blizka nule.

petronelag
Dnes o 17:20
@anonym_autor

Proste zobral zalohu a vec neposlal elktronicky a vymzal si whatsapp a neda sa dovolat, co take mu teda tam mam napisat zvazujem nieco ako radim ti okamzite vratit tych 100€ inak to budem riesit pre teba nemilou cestou 🙂

@anonym_autor A tú zálohu ste mu poslala z vášho účtu na jeho účet?

anonym_4586dc
Dnes o 17:22
@anonym_autor

@anonym_autor presne !! Toto ak mu poradíš, určite sa zľakne a hneď vráti. Isto nechce aby to skončilo “nemilo” ..

isis234
Dnes o 17:26

Máš jeho číslo účtu, alebo adresu, kam si mu posielala peniaze. Choď na políciu a podaj sťažnosť. Ak je to firma, podaj sťažnosť na SOI v tvojom meste, okrese

anonym_0328ab
Dnes o 17:31
@maranco

@maranco @maranco Čisto zo zaujímavosti... a vyriešil si niečo? Lebo moje skúsenosti s políciou sú také, že sú to zbytočné pijavice. A to sme už riešili ukradnutý bike, dlhoročné kradnutie a poškodzovanie majetku susedom, suseda pytliaka, ktorý je tak nadržaný strieľať každú mačku a vtáka, že nekuká či niekto niekde je a strelil aj pár cm odo mňa. O pozabíjanej zveri ani nehovorím. Tiež známy riešil podvod a keďže peniaze poslal dobrovoľne, tak smola. Ani fízli, ani banka s tým nič neurobili.
Fakt ma úprimne zaujíma, či niekedy niekomu akokoľvek pomohli. Lebo z mojej skúsenosti sú to nič viac len prasce. Škoda volať.

A pre autorku: úplne zbytočné riešiť. Ak sa ti podarí zistiť meno a adresu, tak môžeš ísť za ním a jednu mu vlepiť rovno vo dveroch, ale ináč nič. Systém ti nepomôže a nemáš žiadny spôsob to riešiť. Môžeš to podať na políciu a povedia ti to, čo povedali mne: že to "pošlú ďalej", ale oni nemôžu verejnosti povedať ako, kedy, či to budú riešiť (takže sa nič nestane). Alebo sa zasmejú, že si 10-ta v ten deň, spíšu, dajú do šuplíku a hotovo. Nič nevyriešené, poobedie zabité a môžeš ísť vytočená domov. Ušetri si čas.

maranco
Dnes o 17:42
@anonym_0328ab

@maranco @maranco Čisto zo zaujímavosti... a vyriešil si niečo? Lebo moje skúsenosti s políciou sú také, že sú to zbytočné pijavice. A to sme už riešili ukradnutý bike, dlhoročné kradnutie a poškodzovanie majetku susedom, suseda pytliaka, ktorý je tak nadržaný strieľať každú mačku a vtáka, že nekuká či niekto niekde je a strelil aj pár cm odo mňa. O pozabíjanej zveri ani nehovorím. Tiež známy riešil podvod a keďže peniaze poslal dobrovoľne, tak smola. Ani fízli, ani banka s tým nič neurobili.
Fakt ma úprimne zaujíma, či niekedy niekomu akokoľvek pomohli. Lebo z mojej skúsenosti sú to nič viac len prasce. Škoda volať.

A pre autorku: úplne zbytočné riešiť. Ak sa ti podarí zistiť meno a adresu, tak môžeš ísť za ním a jednu mu vlepiť rovno vo dveroch, ale ináč nič. Systém ti nepomôže a nemáš žiadny spôsob to riešiť. Môžeš to podať na políciu a povedia ti to, čo povedali mne: že to "pošlú ďalej", ale oni nemôžu verejnosti povedať ako, kedy, či to budú riešiť (takže sa nič nestane). Alebo sa zasmejú, že si 10-ta v ten deň, spíšu, dajú do šuplíku a hotovo. Nič nevyriešené, poobedie zabité a môžeš ísť vytočená domov. Ušetri si čas.

@anonym_0328ab prvý policajt ma odbil ale druhý bol normálny, sám povedal že ho tiež podviedli na bazoši, riešil to ako priestupok proti majetku, dal som mu všetky dôkazy ktoré som pozbieral, myslím že mi aj potom telefonoval s otázkami, pošta mi vrátila peniaze, podvodník všetky inzeráty vymazal, polícia to potom uzavrela

viac ma stál ten čas sa tomu venovať ako bola škoda, ale už z princípu som mu to nechcel nechať ľahko prejsť, keď som pátral po ňom ešte aj jeho priateľka ho zatajila že ho vôbec nepozná tak som mal nervy naňho

anonym_0328ab
Dnes o 17:47
@maranco

@anonym_0328ab prvý policajt ma odbil ale druhý bol normálny, sám povedal že ho tiež podviedli na bazoši, riešil to ako priestupok proti majetku, dal som mu všetky dôkazy ktoré som pozbieral, myslím že mi aj potom telefonoval s otázkami, pošta mi vrátila peniaze, podvodník všetky inzeráty vymazal, polícia to potom uzavrela

viac ma stál ten čas sa tomu venovať ako bola škoda, ale už z princípu som mu to nechcel nechať ľahko prejsť, keď som pátral po ňom ešte aj jeho priateľka ho zatajila že ho vôbec nepozná tak som mal nervy naňho

@maranco Som rada že aspoň ty si niečo vyriešil. Ešte sa opýtam (nemusíš odpovedať, ak je to blbé) o akú sumu sa cca jednalo? Aby som mala predstavu že aká suma je pre nich hodná riešenia. Lebo u nás za to nestál ani nový bicykel a ani zničený, niekoľko tisícový plot.

maranco
Dnes o 17:55
@anonym_0328ab

@maranco Som rada že aspoň ty si niečo vyriešil. Ešte sa opýtam (nemusíš odpovedať, ak je to blbé) o akú sumu sa cca jednalo? Aby som mala predstavu že aká suma je pre nich hodná riešenia. Lebo u nás za to nestál ani nový bicykel a ani zničený, niekoľko tisícový plot.

@anonym_0328ab bolo to do 20€

anonym_c0e5e3
Dnes o 17:59

Nič neposielaj a už určite nie výhražné správy. Máš číslo účtu tak s tým choď na políciu, aj keď je to len priestupok. Podľa čísla účtu to vedia prešetriť a môže dostať pokutu. Tebe to peniaze nevráti, ale keď to spraví 3x a ľudia to nahlásia, tak už pôjde o trestný čin.

anonym_0328ab
Dnes o 17:59
@maranco

@anonym_0328ab bolo to do 20€

@maranco Tak to klobúk dolu, že sa ti to podarilo.

simca06022011
Dnes o 18:03
@anonym_0328ab

@anonym_0328ab nam ako tak pomohli... relativne, lebo maju maximalny problem s dokazovanim, tu by realne ale nemali mat problem ak peniaze isli na ucet.. nam vykradli auto stylom = rusicka, pockali kym chlap zasiel za roh (iba odnasal krabicu, to bolo par minut), a isli na istotou... ukradli ipad, hotovost... ioad sa vratil, vyhovorky, ktore pouzil zlodej boli zaujimave, peniaze nic.. nemozu dokazat a bla bla.. pritom medzi miestom kde sa to stalo, a danou osobou bolo jasne napojednie, ktore som ja vygooglila za 5 minut. A ziadne kupil osm na ulici v inom meste od bezdomovca :D hej bezdomovec si luxusne auto otvoril rusickou len tak, rychlo zobral (a vedel z kade) veci.. a potom sa odpratal do mesta 100km daleko aby predal tablet :D
druha vec, vbehol nam zlodej na prevadzku potichu a kolegyni zobral penazenku z kancelarie (ako riadne si zasiel, smola ze po ceste nikoho nestretol), neriesili by to.. lenze ten pan pouzil jej platobnu kartu, a potom ho nasli raz dva podla kamerovych zaberov aj od nas aj zo shoppingu.
Ale ako pises, takych susedov sa ani nam nepodarilo poriesit, taki nemohuci su v rozhodovani, dokazovani.. vsetko tutuli mutuli a neda sa dokazat :D a nemozeme nakamerovat, nafotit.. to nie je dostatocne :DD

anonym_3268eb
Dnes o 18:04
@anonym_0328ab

@anonym_0328ab rovnaká skúsenost, rozbité okno na aute, auto vykradnute vrátane autorádia. Odpoveď ukradnutý mobilný telefón sa nenašiel.
Ukradnutý notebook, bol položený na botníku,.na prízemí, moje dieťa spadlo vybehla som na poschodie a notebooku fuč, jeden spoluobčan využil situáciu otvoril bránu aj dvere. Ešte som za ním bežala ale nastúpil na bus. Polícia 0 bodov.
Naposledy to bola kabelka mojej mamy a dokladmi a peňaženkou. Prišlo jej nevoľnosť cestou od lekára musela si sadnúť, chcela zobrať lieky a už tašky nebolo. Všetko nanovo vybavovať. A keď dcére ukradli mobil a dopravnú kartu. Mala som aj výpis na akú trasu sa z neho listy kupovali a nič a potom po vyše roku sa ten mobil našiel o 2 okresy ďalej ešte sme sa tam museli trepať a dokazovať že je to naše. Dokonca v puzdre mal vinník alebo niekto iný dvadsať eur. keby to nálezca nedal na FB nikdy sa majiteľ nenájde

anonym_552e2e
Dnes o 18:12
@anonym_3268eb

@anonym_0328ab rovnaká skúsenost, rozbité okno na aute, auto vykradnute vrátane autorádia. Odpoveď ukradnutý mobilný telefón sa nenašiel.
Ukradnutý notebook, bol položený na botníku,.na prízemí, moje dieťa spadlo vybehla som na poschodie a notebooku fuč, jeden spoluobčan využil situáciu otvoril bránu aj dvere. Ešte som za ním bežala ale nastúpil na bus. Polícia 0 bodov.
Naposledy to bola kabelka mojej mamy a dokladmi a peňaženkou. Prišlo jej nevoľnosť cestou od lekára musela si sadnúť, chcela zobrať lieky a už tašky nebolo. Všetko nanovo vybavovať. A keď dcére ukradli mobil a dopravnú kartu. Mala som aj výpis na akú trasu sa z neho listy kupovali a nič a potom po vyše roku sa ten mobil našiel o 2 okresy ďalej ešte sme sa tam museli trepať a dokazovať že je to naše. Dokonca v puzdre mal vinník alebo niekto iný dvadsať eur. keby to nálezca nedal na FB nikdy sa majiteľ nenájde

@anonym_3268eb to kde bývate? Toto sa bežne stane v jednej rodine? 🤔

anonym_0328ab
Dnes o 18:42
@simca06022011

@anonym_0328ab nam ako tak pomohli... relativne, lebo maju maximalny problem s dokazovanim, tu by realne ale nemali mat problem ak peniaze isli na ucet.. nam vykradli auto stylom = rusicka, pockali kym chlap zasiel za roh (iba odnasal krabicu, to bolo par minut), a isli na istotou... ukradli ipad, hotovost... ioad sa vratil, vyhovorky, ktore pouzil zlodej boli zaujimave, peniaze nic.. nemozu dokazat a bla bla.. pritom medzi miestom kde sa to stalo, a danou osobou bolo jasne napojednie, ktore som ja vygooglila za 5 minut. A ziadne kupil osm na ulici v inom meste od bezdomovca :D hej bezdomovec si luxusne auto otvoril rusickou len tak, rychlo zobral (a vedel z kade) veci.. a potom sa odpratal do mesta 100km daleko aby predal tablet :D
druha vec, vbehol nam zlodej na prevadzku potichu a kolegyni zobral penazenku z kancelarie (ako riadne si zasiel, smola ze po ceste nikoho nestretol), neriesili by to.. lenze ten pan pouzil jej platobnu kartu, a potom ho nasli raz dva podla kamerovych zaberov aj od nas aj zo shoppingu.
Ale ako pises, takych susedov sa ani nam nepodarilo poriesit, taki nemohuci su v rozhodovani, dokazovani.. vsetko tutuli mutuli a neda sa dokazat :D a nemozeme nakamerovat, nafotit.. to nie je dostatocne :DD

@simca06022011 No, my sme mali aj záznam z bezpečnostnej kamery. Sme im to dali ako na dlani: človeka - ani hľadať ho nemuseli. A aj dôkaz. Povedali nám že nemáme ako dokázať hodnotu bicykla a že oni aj tak nemajú ako tie peniaze od neho vymáhať. A bolo vybavené. Čo sa suseda týka... keď sme ich volali, tak mal akurát na záhrade zviera v oku. Bolo to počuť ako vrieska, keďže bolo chytené. Len nebolo to vidieť, lebo má nepriehľadný plot, + to mal v zadu, za chatou. Ale doslova pár metrov od nás. Povedali mi že oni nemôžu len tak skočiť plot a že to sú iba také naše tvrdenia. Ešte dodám že to bolo v chránenej oblasti. Ja som v živote tak sklamaná nebola. Sklamaná a frustrovaná z tej bezmocnosti.
A ešte nám povedali, a to teraz citujem: "on by veľmi rád skočil plot, ale nemôže, lebo to zákon nepovoľuje. A keďže sme sa to rozhodli riešiť takto, tak bohužiaľ, už nemôžeme ani my a musíme ísť cez ich proces". Ja som naňho ostala pozerať ako obarená, či vážne naznačil že sme urobili chybu volaním polície a mali sme to vyriešiť samy. Či fakt naznačil že som mala ja: 40 ročná žena, radšej preskočiť ostnatý plot, keď som to chcela nejako vyriešiť. Lebo oni s tým nehnú.
Viete čo.... kričala by som od zlosti. Chlap pytlačí, necháva zvieratá lapené niekoľko dní v pasci a môže ma od zlosti roztrhnúť a neviem s tým nič urobiť.

damira90
Dnes o 19:07

Skus do banky ze si sa pomylila ak to bolo nedavno teraz... vedia spetne pytat od druhej banky penaze..necitala som kto celé ale toto ma napadlo narýchlo.

Strana
z2