Podvody pri obchodovaní - Skills Profit
Dobrý deň.
Chcem sa s Vami podeliť s mojimi skúsenosťami s aplikáciou Skills Profit / do budúcna aj Finpro /, ktorá poskytuje prístup k obchodovaniu CFD.
S platformou Skills Profit mám 3 mesačnú skúsenosť, neviem čo si o tom mám myslieť. Vložil som tam na začiatku 200 Eur a oni k tomu priložili kredit 50 Eur. Povedal som si, že toľko som už videl a strata ma nebude až tak bolieť. Začalo sa to jednoduchým zaškolením k obchodovaniu a kontaktovaním ich zamestnancom cez WhatsApp. Pomohol mi nainštalovať ich aplikáciu a otvoriť krypto účet na Krakene na moje meno. Pre istou som hneď zmenil heslo na Krakene, nemám dobrú skúsenosť so spoločným otváraním účtov cez Anydesk. No to je iná zlá skúsenosť s podvodom o zabudnutých bitcoinoch. Slušne vymyslený podvod. Začali sme obchodovať. Platformu majú v poriadku a na mňa dosť prepracovanú. Pán od nich mi vysvetlil ako to bude fungovať. Obchodovať budeme maximálne s 30 percentami stavu účtu. Pochopiteľné. Radil mi každý pondelok a v piatok, čo mám otvoriť a čo zatvoriť. Stále to boli maximálne tri pozície. Úspešnosť hodnotím tak na 85 %, čo ma veľmi prekvapilo. Ak sme nazbierali cez 300 dolárov, tak mi ukázal výber 50 Eur. V celku to bolo jednoduché, do dvoch dní prišli peniaze na Kraken a potom som už sám podľa jeho návodu previedol ich na moju banku na Slovensku. Prišli do dvoch hodín. Obchodovali sme ďalej. Stále som pochyboval či je to z ich strany čisté a či to nie je celé podvod alebo Promo na vylákanie veľkého vkladu. To mu by nasvedčovala ja ich ponuka na rýchle zarobenie veľkej čiastky nákupom bitcoinu. Do konca mi ponúkli vybavenie aj veľkej pôžičky, ktorá by bola bezúročne vrátená do 14d dní. Odmietol som to, že ešte nie som presvedčený o ich serióznosti. Doteraz o tom nie som presvedčený...no aby som sa vrátil k môjmu opisu čo bolo ďalej. Keď sme sa dopracovali k hodnote 1 750 dolárov, tak som si povedal, že je najvyšší čas ich vyskúšať. Zadal som pokyn na výber 800 dolárov. K môjmu prekvapeniu prevod prebehol a po prevode na Krakene skončili v moje banke. Obchodovali sme až do minulého týždňa. Pri sumu 1400 dolárov som zadal požiadavku na výber ďalších 350 dolárov. Odpísalo ich z účtu na Skills profit no do dnes, čo je týždeň ešte neprišli. Pri tom mi ich pracovník poslal nové pozície na otvorenie a ubezpečil ma, že prídu. Týždeň mu píšem ale bez úspechu, no je aktívny na WhatsAppe.
Záver: tak neviem čo si o tom mám myslieť, zatiaľ som do toho dal 200 Eur, a na účet prišlo spolu cez 700 Eur. Momentálne sme zamrzli a na účte Skills profit je ešte 1050 dolárov a stále sa obchoduje. Momentálne čakám kedy stúpne Eur voči CHF a hlavne NZD k CHF. Ak by niekto chcel odo mňa aj Screenshots k obchodom, prípadne ich zvukové správy alebo k aplikácii. Môj kontakt je majoo1@centrum.sk. Telefón pošlem, pri vyžiadaní mailom. Rád sa podelím a aj sám posuniem ďalej. Chcem ešte dodať, že už sa mi ozvali ľudia s podobnými skúsenosťami a aj s aplikáciou Finpro, ktorá vyzerá veľmi podobne a spôsob náboru ten istý.
Na budúce Vám napíšem ako to postupuje s mojim prihlásením na Skills Profit a prípadne či sa potvrdia aj reakcie na aplikáciu Finpro od iných užívateľov.
Majo.
NBS upozornuje: https://nbs.sk/aktuality/nbs-upozornuje-na-akti...
A stranka scamadviser tiez:
Ja by som skontroloval ze ci tam neostal nainstalovany nejaky vzdialeny pristup a este ho len nepouzili na vybrakovanie bankoveho uctu ;) (alebo este sa im nepodarilo prekonat dvojfaktorove zabezpecenie 🙂 ) Pripadne existuju aj pluginy do prehliadacov ktore vedia odchytit hesla do krypto burz/uctov.
Mal som od nich vzdialený prístup cez Anydesk a ten som odinštaloval. Neviem zistiť cudzí software, no naštudujem to. Dobrý nápad. Momentálne som stále odpojený od ich aplikácie a človek, ktorý so mnou komunikoval neberie WhatsApp. Zajtra budem ich bombardovať. Ozvalo sa mi už viac osôb čo majú podobné skúsenosti....
Ta ista skusenost s Skills Profit
Aj firma Rise Standard to iste
Na mail sa mi ozvalo už 16 ľudí.....je to podvod s rôznymi obmenami. Bohužiaľ od 200 eur až po 40 000 eur. Vedia čo na nás zaberá....
Môj manžel má ten istý podvod so spoločnosťou Skills Profit. Čo robiť?
Čtyři měsíce se muž (62) z Břeclavska domníval, že čile a především úspěšně obchoduje s kryptoměnami. Reagoval totiž na internetový inzerát fiktivní investiční společnosti. Nakonec ovšem místo zisku přišlo kruté vystřízlivění.
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-brno-brno-k...
Pozor....Jednoznačný podvod, písalo mi už cez 40 poškodených / Skills Profit, FinPro a podobné platformy na obchodovanie, hlavným znakom je pracovník hovoriaci po česky alebo po slovensky so zahraničným prízvukom /
Spôsoby podvodu sú:
- investícia 200 €, ktorá sa už nikdy nevráti
- chcú nás presvedčiť na veľmi výhodnú kúpu veľkého množstva bitcoinov aj s vybavením pôžičky na 14 dní bez úrokov, nákup fiktívny a potom sa odmlčia
- cez ich aplikáciu fiktívne zarobíme veľkú sumu, ale ak ju chceme tak musíme zaplatiť zálohu a potom sa odmlčia
- najhoršie je ukradnutie peňazí cez aplikáciu na zdieľanie našich do našich zariadení. väčšinou cez Anydesk, nabúranie sa do bankového účtu....
Sú veľmi dobre vyškolený a poznajú psychológiu človeka. Vedia ako zatlačiť a presvedčiť nás o výhodnosti ich podvodu.
@majo13 som v tom rovnako viete pomôcť ako si prevziať peniaze keďže tam sú stále
Jak lákají podvodníci své oběti? Co se stane, když jim pošlu 300 tisíc korun? Jaké pohádky mi navykládají a proč jsou podle nich nejhorší banky? Tohle video je výsledek skoro půlroční práce a je to nejdál, kam se v rámci investičních podvodů jde dostat. No a my jsme to celé natočili.
@simonkaanjelik Už sa vám podarilo získať peniaze späť?
@maranco V tom videu ukazali ako sa da dostat k falosnym reklamam... Ja som to nikdy nechapal kde sa ludia dostali na tie podvodne stranky ale uz viem. Mam vsade blokovane reklamy takze mne sa nic take nezobrazuje. Ludia by ich fakt mali pouzivat, reklamy iba blokuju obrazovku a ti ktori maju tendenciu podlahnut podvodom sa k tomu tak nedostanu...
@simonkaanjelik Už ste zistili ?
Seniorka prišla pre podvod o 23 100 eur.
Neznámy páchateľ ponúkol 70-ročnej seniorke možnosť zhodnotiť peniaze investovaním do kryptomien.
https://zive.aktuality.sk/clanok/NmmWu9e/senior...
Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa niekomu podarilo vybrať peniaze od týchto podvodníkov ? Alebo ako ste to riešili.
Mám tiež veľmi zlú skúsenosť. Jedná sa o nemalé peniaze, predsa nie je možné aby takto okrádali ľudí a prechádzalo im to stále.
Ďakujem za každú radu a skúsenosť
Somnou po novom už prestali komunikovať a rada by som to poriešila nejako
@klaris11 ako si sa k tomu dostala? oslovila ta reklama? kde bola YT, sociálne siete? alebo niekto známy ti poradil? Alebo ti priamo zavolali a ponúkli investovať?
Akým spôsobom si im posielala peniaze, na bankový účet, cez bitcoinmat? platba kartou?
Aké taktiky používali aby ťa presvedčili že sú spoľahlivý? Chceli aby si výhodnú investíciu tajila?
@mircalla Presne takto to funguje. Podvodnici s krypto/investiciami/obchodovanim na burze casto aj poslu obeti najprv nejake peniaze, aby si ziskali jej doveru. Obet potom pokracuje v investovani, kym pride o vacsiu sumu, nez do toho na zaciatku vlozila. Od nepamati na tomto principe funguju aj kasina.
Podobne fungovali ponzi/pyramidove schemy predtym, nez ich zakazali. Starsim klientom vyplacali "navrat investicie" z penazi, ktore vylakali od novych klientov, a la kauza BMG Invest, ak si pamatas z 90tych rokov. Podvodnici to mali vymyslene tak, ze tymto sposobom vytvorili efekt neuveritelne vynosnej investicie, ktoru realne vyplatili par ludom. Na tento vymysel nalakali desattisice Slovakov, kym jedneho dna nezbalili vsetky peniaze a nezrusili firmu.
Má tú niekto skúsenosť so skils Tech??
skilltech.tech alebo skils tech a tomu
podobne,,,PODVOD!!! veľký pozor....
@remarian01 Dobrý deň, komunikujem prave so Skills techlonogi.. Mali ste s nimi skusenosť? konkaktujte ma prosim dominika.rusnakova06@gmail.com
@tami157 Dobrý deň. Pred mesiacom ma kontaktovali. Ako ste s nimi dopadli prosim?
dominika.rusnakova06@gmail.com
Pozor na Skills.tech!!! Podvod!!! Vraj zo zárobku čo mám aby som mohol vybrať im musím dopredu zaplatiť 20 percentnú daň a potom mi pošlú už zdanený ciastku.Vraj nové nariadenie lebo na to veľmi idú úrady.

čiže ak tomu správne rozumiem, tak sú to podvodníci a ty si ich ojekabátil... blahoželám