Pohľadnice - domov dôchodcov
Ahojte , dostala som taký nápad že by som spravila vlastne vyrobené pohľadnice do domova dôchodcov ...predsa len čo je vyrobené z lásky je najkrajšie...veľa dôchodcov nemá nikoho kto by ich navštívil a niečo im dal preto by som to chcela spraviť aspoň niečo...myslíte že by niečo také domov dôchodcov ocenil a prijal ? Ďakujem za odpovede
@sweetdreams1 V projekte Vianocny zazrak je prave pri kazdom priani opis konkretneho cloveka (co sa mi velmi paci). A tam vidis velakrat popisane ze:
- rodina nejavi zaujem
- jedine dieta zije v zahranici
- nema rodinnych prislusnikov (napr.ked je bezdetny par a jeden z partnerov zomrie alebo slobodny bezdetny clovek, ktory sa nevladze sam o seba postarat)
-"má deti v dôchodkovom veku a nedá sa im pre zdravotné problémy často navštevovať mamu"
- a pod.
Nie kazdy clovek ma rodinu okolo seba. A ked aj ma, ze je milujuca/zdrava/blizko. Preto verim tomu, ze v tychto zariadeniach sa najdu ludia, ktorych naozaj nikto nenavstevuje a nema ich kto obdarovat.
@slavomira236 písala som mail a odpísali mi, že to vrátia do zoznamu a rozdelia priania. Aj tak bolo.
@123tana123 ja som na Vianocny zazrak narazila prave na MK a vzdy sa tesim, ked mozem niekoho obdarovat. Zaroven si pri vyberani poplacem, ked vidim, po akych veciach ludia tuzia - pre nas uplne beznych.
@mandzula vies co, zhoda okolnosti nas nečakane spojila, Palko je v sanatoriu kde bol pred rokom nas pradedko ☹ a viem ako niektorych dochodcov nechodi nik ani len pozerat ani im nik nezavola... je to smutne
@queen_mary ano,suhlasim,to je naozaj pekny projekt.no mna prekvapilo,ze moja dcera bola jedina z triedy,co takuto krabicu odovzdala☹
@zuzu11166 a viete prečo ? Lebo vaša dcéra má dobre srdce ♥ preto bola jediná a umňa ma obdiv že sa dala nato a potešila tým niekoho
@simonasimca23 dakujem pekne! Nuz,ano,ona je taka uprimna,naozaj ma dobre srdce-svojho stareho otca ma uz iba jedneho,zial babky zomreli-jedna ked bola dcerka 4.rocna a druha do roka potom.
Dedka velmi lubi,teraz uz ma 11 prec,tak plne chape,aku radsost mozno urobi dajakej babicke,či deduskovi🙂
@simonasimca23 u nás každoročne na Základ.skole tiez obdaruvame osamelých seniorov Krabicou plnou lasky

@tosomja ahoj len na Tom vianočnom zázraku píše že splniť sa musí celé prianie nie len časť