icon

Pohodlné čierne lodičky

kikuska63
23. máj 2022

Ahojte, poradte mi prosim nejake pohodlne cierne lodicky, v praci ich budem mat 8h na nohach max do 50€

lasona
•
24. máj 2022

Bohužiaľ lodičky nikdy pohodlné nebudú. Čím vyšší opatok, tým viac sa zaťažuje prednonozie, trpia kolená, členok. Ak sa dá čo najnižší opatok vybrať, a vpredu aby boli širšie. Možno Rieker alebo geox...ale tam neviem či sa zmestis do 50 eur. Na topánkach by som nešetrila.

lula3108
•
24. máj 2022

Budes ich nosit denne 8 hodin, chces aby boli pohodlne ale peniaze do toho dat nechces. Potom sa tazko radi. Drahsie topanky byvaju pohodlnejsie, kedze su z makksej koze, pripadne su lepsie tvarovane. Ja vydrzim cely den v lodickach napr Nine West, mavaju aj zlavy cize mozno by si sa okolo 50 dostala. Inak odporucam podpatok max 7-8 cm, je to este stale pekne, elegantne a da sa na tom celkom vydrzat. Ja mma jedny lodicky uz asi aj 8 rokov zo stradivarius, su cierne, maju 8cm a v tych viem pretancovat aj celu noc, su pohodlne ale tiez ich treba rozchodit. Inak sa odporuca zobrat aspon o pol cislo vacsie topanky, pripadne ich roztiahnut tak, ze budes chodit v ponozkach. Za mna radsej kupit jedny drahe, ktore vydrzia a budes ich nosit ako troje za 30 a v ziadnych nevydrzis viac ako dve hodiny

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
petronellla87
•
24. máj 2022

@kikuska63 ja mam do prace jedny znacky Tamaris a jedny Marco Tozzi...oboje su ako papucky nemam v nich problem byt cely den...ale stali okolo 80e

melanta
•
24. máj 2022

Peter Kaiser, Hugo Boss, to sú lodičky, v ktorých dokážem celé hodiny stáť či chodiť. Aj pri vysokých opätkoch. Z lacnejších by to mohli byť Högl. Ale aj tie budú dosť nad 50 eur.

gladys_07
•
24. máj 2022

@petronellla87 ahoj, nedas prosim link na ne?

petronellla87
•
24. máj 2022

@gladys_07 nejde mi skopirovat link🙄 poslem screenshoty

petronellla87
•
24. máj 2022

@gladys_07 na zalande som ich nasla...aj zlacneli ako tak pozeram😆

zuzki1
•
24. máj 2022
melanta
•
24. máj 2022

@petronellla87 záleží akú obuv potrebuje. Ak elegantné lodičky, tak toto ani jedno nie je elegantná lodička.

bilancia
•
24. máj 2022

asi skor volit oblu spicku ,teraz sa uz robia aj wide fit, hrubsi nizsi opatok a z pravej koze (povoli a prisposobi sa )

lobic
•
24. máj 2022

john garfield ma rozne typy opatkov, aj nizsie aj vyssie, skus pozriet a vyskusat, ked si odtial nejake kupim mne su velmi pohodlne, potom ale treba vybrat spravnu velkost a netlacit sa zbytocne v mensich lebo to ta bude tlacit 🙂

nevenka
•
24. máj 2022

Ja som kupila kedysi Bioeco take vo vnutri ako papucky. Ale ja mam problem s nohami, mam nohu 34-35, takze mne je vacsina 35 velka, tieto mi sadli velkostne, aj boli pohodlne. Nie su spicate vpredu. Ani prilis vysoky opatok a bol ale hrubsi. No dalsia vec su krcove zily, takze ja v nich, napriek tomu, ze pohodlne su, trpim. Stali okolo 60 eur vtedy. A potom mi zrusili predajnu a dlho pred zrusenim prestali dostavat 35-ky, tak som lutovala, ze som si nekupila naraz rozne farby, kym mali.

tamara321
•
24. máj 2022

Tieto mam v 2 farbach. Jedine v ktorych vydrzim. A vyzeraju super
https://www.bata.sk/zeny/kategorie/bata-626657-...

mane01
•
24. máj 2022

https://sk.ecco.com/sk-SK/product/5637145205/EC...
Tieto su pohodlnejsie ako baleriny, ale teda cena je vyssia. Na druhej strane fakt kvalita, kozene, to vydrzi.

sis12345
•
24. máj 2022

Kvalitné elegantné lodičky vyrába Steve Madden a cenovo sa pohybujú okolo 100eur.

melanta
•
24. máj 2022

@sis12345 áno, pripájam sa aj k tejto značke. Mám ich niekoľko, vysoký tenký opätok a vydržím celý deň bez bolestí.

mattuliatko30
•
7. aug 2025
@petronellla87

@kikuska63 ja mam do prace jedny znacky Tamaris a jedny Marco Tozzi...oboje su ako papucky nemam v nich problem byt cely den...ale stali okolo 80e

@petronellla87 viete mi poslat foto?