icon

Pôjdu ešte deti do školy?

21. mar 2020

Ahojte, myslíte si, že sa deti ešte vrátia tento šk.rok do lavíc? Vôbec si neviem predstaviť, aká bude budúcnosť ak sa korona vírus neprestane šíriť, kedže v správach vraveli, že najhoršie nás čaká na začiatku leta 😞

Strana
z7
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
nika1971
30. mar 2020

@pribinak syn mi neposiela nic...odfoti si do mobilu a posle priamo ucitelke

pribinak
30. mar 2020

@nika1971 neviem sice o čom je reč, ale super

jankagm
27. apr 2020

@petra9517 zalezení???? sedia doma a učia .....čo majú učiť na ulici??? bože toto je komentár hodný inteligenta.......

ellie333
27. apr 2020

Mamičky čo robiť v prípade ak skutočne nestíham preberať s dcérkou všetko učivo čo posiela pani učiteľka ? Ja som už úplne zúfalá naozaj. Pracujem každý pracovný deň 8-10 hodín z domu a mám doma malú druhacku ,pani učiteľka posiela učivo tak z 3predmetov denne ,niečo priamo z kníh treba spraviť ,niečo na rôznych portáloch alebo posiela pracovné listy . Je toho toľko ,že to zaberie cca 4hodiny denne. Moja dcérka nieje natoľko samostatná aby to zvládla sama ,proste je ten typ dieťaťa nad ktorým ak nesedim tak neurobí ani čiarku . Ale to si zratajte 8hodin práce plus 4hodiny denne škola a popritom kedy mám variť ,upratovať a sem tam človek dajme tomu musí aj spat 🤣. Pokúšala som sa pani učiteľke slušne vysvetliť situáciu už niekolkrat ,že posielame postupne veci a robíme naozaj čo sa dá ,ale nestíhame všetko a kopi sa to . Ale pani učiteľka nieje práve chápavý a empatický typ . Čo s tým ? Na koho sa obrátiť ? Alebo ju proste ignorovať a jej zlostne správy a robiť tak ako doteraz to čo proste stihneme? Ďakujem 🙂

dominka11
27. apr 2020

@ellie333 treba komunikovat s riaditelkou, ak pani ucitelka nechape...ja mam tiez druhaka, tiez bolo toho vela prve 2 tyzdne, maly plakal, ja nervozna. Mame vsak dobru p.uc. a povedala ze netreba vsetko robit, niekoho to bavi a rad pise, niekoho nie...hlavne je nove ucivo a opakovanie podla chuti a casu. Teraz sa ucime tak hodinu denne a 1 hodku maju cez ZOOM.

fathi
7. máj 2020

Ahojte. Ak súhlasíte, môžte podpísať 🙂 https://www.peticie.com/nastup_do_kol_od_septem...

vinetuu
11. máj 2020

@petra9517 No ucitelia su tiez aj rodicia a maju deti v skolach a zazivaju si asi to iste ako vsetci ostatni ...

sisaka
11. máj 2020

@fathi v septembri očkovacia latka nebude. Potom budete písať novú petíciu, aby deti ostali další rok doma?

fathi
12. máj 2020

@sisaka ak to bude v septembri extremne zle, nebude treba pisat peticiu 😉.

Strana
z7