Pôjdu slovenskí vojaci bojovať na Ukrajinu?
Myslite ze pôjdu naši vojaci bojovať na ukrajinu ? Lebo vsetko o com ten opici ksicht (fico) hovorí ze neurobí tak urobí a je ti putinovec tak mam strach .....
@stastnamanzelka "Preto vravím,stále o mieri ale vy všetci chcete vojnu."
O akom "mieri" to hovoris? AGRESOR chce VZDY VIAC A VIAC. Ked das agresorovi nieco, myslis, ze sa uspokoji? Nie, bude vidiet, ze sa hrozby oplatili a pride ziadat viac, az ti zoberie vsetko.
Hitler sa snad uspokojil s zabratim Sudet v 1938? Obsadil potom celu CSR. Napadol potom postupne Polsko, Belgicko, Francuzsko,... cely svet.
@eva8
Ta tvoja viera v silu myšlienky… 🫣😀 si mi moju kamosku pripomenula. Tá mala nejaké sex rande, rozumej sex na 1.rande. Ráno jej ten nový objav povedal, ze či berie nejakú ochranu, lebo ze si nie je istý, či mu neušlo. A ona mu na to zafilozofovala “ Nie, neberiem, ale to nemôžeš takto myslieť, negatívne, žeby som otehotnela, lebo to potom privoláš. Treba myslieť pozitívne, klídecek, pohodička, nič sa nestane.” No… skoro som umrela od smiechu s akou vážnosťou mi vtedy ešte o tom hovorila, že aký je z nej Šalamún. A samozrejme, chlapa od vtedy nebolo a ani sa mu nečudujem, ja by som tiež utekala od takej. 😂 toľko môj postoj k “silám myšlienok”
Vieš, keď Putin strategicky niečo plánuje 10 rokov, nejaké sily myšlienok má každý asi v kybli.
@katkami123 Skor by som povedal, ze milionom muklov v gulagoch a koncetrakoch sila myslienok prd pomohla, ked po nich prisli.
@stastnamanzelka
A ty si myslíš, ze keď sa Ukrajina vzdá, tak potom už Putin nikde nevypali raketu? Ale ty si strašne naivná. Prečo si v Bielorusku dosadil Lukasenka? Už ma Bielorusko, chce Ukrajinu, ďalej bude chcieť co?
Neuvedomuješ si stále to jedno a to iste, ze Ruska armáda vôbec nie je taká silná ako sa prezentuje? Inak by nestala stále na kúsku Ukrajiny. Putin nevypaluje rakety práve pre to, lebo teraz nevyhrava ani s tým základom, čo má. Vypálil by jednu jadrovú a z Ruska nie je nič, Veľká Británia, Francúzsko, USA by ho rozsekali svojimi zbraňami do hodiny.
@chodec15
Ja sa smejem. On teraz zastaví miliardové zbrojenie, ktoré rozbehol, lebo niekto má “silu myšlienky” 😀
@stastnamanzelka
Ale on sa nezbalí, lebo on nechce IBA Ukrajinu. Ty chceš mier, ale realne už sme dávno pred 3.sv. Vojnou.
@katkami123 😃
Erdogan chcel obnovit Osmansku risu a milo ma prekvapil, ked bol za rokovanie medzi Ukrajinou a Ruskom.
Putin sa nikdy netajil obnovenim "ZSSR" Aj zacal vid Cecensko. Tam je klud, lebo si nechali cast uzemia okupovat. Putin sa uz davno snazi aj o Noldavske Podnestersjo. Hovorilo sa, ze to je kvoli rozsirovaniu NATO. Nie, nie je. Vedel si spocitat, ze skandinavia poziada o vstup, lebo su to male statiky. Cize invaziou dosiahol rozsirenie NATO. Darmo sa tu bude pisat nieco o dlzke hranic... Orban nehovoril o obnoveni Uhorska?
@stastnamanzelka Vojna je tam uz 2 roky, tvoje vyslovovanie slova mier nezabera ... Musis ist na Cervene namestie, zakricat nahlas ... a zmiznes. Uz ta nikdy nenajdu.
@eva8
A odkiaľ berieš istotu, ze Orban nebude chciet časť Sk? Ak by Putin dobyl Ukrajinu? Lebo ty máš silu myšlienky?
Tie mierové rokovania sú len šaškaren pre milovníkov Ruska, až už nevyzerajú ako úplne špiny. Pritom realne ide o to, ze tým len natiahli čas, aby mohli zbrojiť, lebo počas vojny na Ukrajine prišli na to, že ich armáda je roztunelovaná skrz na skrz a nemajú ani čím bojovať.
@katkami123 Orban uz povedal, ze chce zakarpatsku ukrajinu. Stary debo si mysli, ze by mu ju rusi len tak dali. :D
@stastnamanzelka Stále opakuješ "mier alebo smrť". Lenže cesta k mieru vedie cez smrť. Putinovu.
@stastnamanzelka "mne je suma fuk ako to docielia,len nech je mier" teda to máme chápať tak, že teraz prepustíme Ukrajinu Rusku? Aj s občanmi, alebo ich prijímame ako utečencov? A až o pár rokov prídu cudzie armády na Slovensko, tak im prepustíme aj Slovensko? A kým tebe najprv pred očami zastrelia deti, a teba budú držať ako sexuálnu otrokyňu, tak na západ od nás si budú opakovať "je nám fuk ako, len nech je mier". A možno nakoniec prijímu aj pár utečencov, ale o taký štatút sa dufam nebudeš uchádzať, keďže si dostala presne ten ruský mier, po ktorom voláš.
@stastnamanzelka ano, tie dve cesty si odhadla spravne. Ale na ten mier staci uplne maleo (alebo strasne vela?). Staci ak RF stiahne vojska z uzemia Ukrajiny vratane Krymu. NIc viac a nic menej netreba, ptom nebude ani ta smrt. Zober sa ty pekne do Kremla a chod to vysvetlit jeho blahorodiu. Zober so sebou Fica, Danka a Blahu, budete silna stvorka, na vas urcite da. Potom vam aj pomnik postavia v Kyjeve na Majdane. Bude sa volat Mierotvorcovia zo zapadu.
@katkami123 zivot je jedna velka neistota 🙂
@stastnamanzelka ty si este horsia mrcha ako ten tvoj dobrotivy Mierotvorca z Topolcian. Tebe je jedno co sa bude diat, hlavne ze tvoja prdelka bude cela. Doteraz som si myslela, ze si len pomylena, nie ty nie si pomylena, ty si este cosi horsie, co si ani neviem predstavit, nie to este aby som to vedela adekvatne pomenoval.
@viestta
Ona ani nevie skôr co píše. Opakuje len, co od Fica počula. Len ten má z Kremľa zato peniaze a ruskú vodku. Tuto sú len jeho slepí nasledovníci, ktorí nevidia ďalej, nevedia si to celé pospájať ako jedno spustí druhé.
@stastnamanzelka
Hej a preto Putin zbrojí a dáva miliardy do výroby zbraní, aby bol mier 🙄.
Mier bol naskrz našich dejín bohatý luxus.
@stastnamanzelka
Ja neviem aké majú frázy v opozícii. Len sa na to celé snažím pozrieť ako Putin, prečo by som to celé robila. A nie ako ustráchaný rádový Slovák, ale ako človek na čele Ruska už cez 20 rokov, ktorého sa v Rusku všetci boja. Ustráchaný rádový Slovák myslí inak, chce mier a pokoj, vlyvný muž na čele obrovského štátu s neobmedzenou mocou a možnosťami, zas myslí inak.
@stastnamanzelka Európa dlhé roky zbrojila? Ty máš aspoň malého tušenia o tom, akú blbosť si povedala?? Európa dlhé roky zanedbávala armádu, platila podstatne menej než jej kázali spojenecké záväzky, kvantita aj kvalita výzbroje klesala. Ale ty tresneš, ako Európa zbrojila...
@stastnamanzelka nehnevaj sa, ale tvoj mierovy nazpr sa privelmi podoba na mierove riesenie po Minichivskej dohode. Ustupime agresorovi, predame hocikoho (vtedy to bolo Ceskoslovensku, teraz by si predala Ukrajinu), len aby bol klud. Poucenie z dejin je take, ze Putin robi presne to iste co robil Hitler. Najprv "prevzal" Rakusko, potom Sudety, potom cele Cechy, cast Polska a nakonec aj tak chcel celu Europu vratane Sovietskeho zvazu a Velkej Britanie. Ty si na dejepise nechty lakovala, ked toto nevies a nevidis tie pararely?
@stastnamanzelka
Pozri, pochop, že mier bude jedine vtedy, keď Ukrajina zvíťazí nad Ruskom a vyženie ich naspäť. Nie, keď sa vzdá, aby Rus pochopil, že ma ostať na svojom území a netrepať sa tam, kde ho nechcú a že roky 1945 aj 1968 ich slávy, keď si podmanovali národy sú už dávno pasé a ak túžia skákať opäť, dostanú riadne na držku, že im to nebude stáť za to a nech sa radšej upriamia na ich problémy v ich Rusku, kde 80% Rusov sere do latríny a na rozvoj ich krajiny.
@stastnamanzelka mne toto nemusis opakovat. Ja som to pochopila uz ne predchadzajucej strane. Pre teba je dobry akykolvek mier, aj keby mala padnut Ukrajina. Lenze v tom pripade mas agresora hned za hranicami a nikdy nevies, kedy mu pride slina aj na to male zaprdene Slovensko, ktore ho priblizi k zapadu. To vam ten mierotvorca z Topolcian aj s mudrcom Blahom taktne zamlcuju...

@stastnamanzelka O mier sa celý západ snaží už minimálne tri roky, ak si si nevšimla. Výzvy, aby žiadnu inváziu vôbec nezačínal, padali už v dobách, keď na hraniciach "len cvičil".