Pokec o všetkom: Pridajte sa do rozhovoru
@thunderdome tak to si musel nieco urobit ked ta zablokovali 🤐
@thunderdome ano neznasam ranne vstavanie a dnes na mna dolahli take tie veci, ze ja uz nechcem za rok iba 30 dni dovolenky ako nejaky otrok...je mi zle z tohto matrixu, rozmyslam intenzivne ako z toho von..
@thunderdome tak to mas tazke, pokial neoovulujes, nemenstruujes, nesnazilkujes, alebo nerodis
@thunderdome len nie pyramidy
@thunderdome belefáradtam az életembe = unavila som sa zo svojho života 🙂
@thunderdome proti tym v Egypte nic
@thunderdome mesto Kalush je 250km od Uzhhorodu 🙂
@thunderdome ale co z takeho zivota, niekedy tuzim byt taky obycajny clovek, spokojny, ze rano musi vstavat a trcat niekde 8 hodin, prist domov, mat tých 25-30 dni dovolenky a napriek tomu napisat, ze rad chodi do prace...ovela lahsie by sa mi zilo
@thunderdome Neviem po maďarsky, ale ďakujem za vysvetlenie 🙂 neprezradíš aké si tu mal meno predtým? 😄
@thunderdome obavam sa, ze nedostaneme, rozmyslam ci sa ma niekto niekedy spytal, ci sa chcem narodit prave sem
@thunderdome Taliansko na zivot a Thajsko na objavovanie
@thunderdome Tak také mena som tu nezaregistrovala 😄 akože ja som tu tiež bola pod iným menom, zrušila som účet, lebo mi "preplo" a potom o niekoľko mesiacov vytvorila tento a ľudia ma spoznali 🤣 teda tí, ktorí ma poznali bližšie.
@thunderdome Veď debatujem 😄 pomedzi to, ako kontrolujem dcéru, keďže je chorá...
@thunderdome nebavi ma to tu absolutne, citim sa ako nahodne pohodena na miesto kde nepatrim
ty si preco neodisiel do zahranicia, ked tu mas problem s pracou?
@thunderdome Tak musel ťa niekto nahlásiť, podľa mňa z ničoho nič by nikoho neblokli...ale kašli na to.. v dnešnej dobe sa inakosť nenosí a každý, kto je iný je terčom ostatných...
@thunderdome tam by som nesla tiez, potrebujem krajinu kde je v zime min. 20 stupnov