Pokec o všetkom: Pridajte sa do rozhovoru
@thunderdome Netuším, nemám skúsenosti s podnikaním na Slovensku...ale napr. v TV predávajú langoše v lete na kúpalisku...veľkosť asi ako malý tanier...cena 3.50 a ak chceš syr, tatarsku, kečup, cesnak tak si ešte doplácaš...čiže jeden langoš malinký ťa výjde aj na 5€...no ja som za to 5€ nikdy nedala...za prvé langoše nejem 🤣 mne vadí všetko, čo sa kúpe v oleji.. a nie som držgroš, ja za jedlo dám veľa peňazí, ale za kvalitné jedlo....a za ďalšie som videla ako sa ľudia od stánku otáčali preč...málokto si tie langoše kúpil...vlastne, čo som si všimla ľudia šomrali úplne na všetko..na cenu vstupného, na cenu piva, na cenu vody....takže v dnešnej dobe je podľa mňa veľmi ťažké byť podnikateľom v gastro priemysle...lebo ľudia pozerajú na cenu...ale neberú do úvahy, že majiteľ takého napr. stánku, platí prenájom miesta, energie, mzdy zamestnacom atď. a ešte aby z toho aj on nejaký zisk mal...
@thunderdome jasne, ze poznam..pizza nie je moje oblubene jedlo, ja skor ryby, morske plody a zeleninu a hranolky...
@thunderdome To všetko záleži aj od lokality, my sme mali veľké šťastie, že sme našli priestor v lokalite, kde sa pohybuje veľmi veľa ľudí a tým pádom sa podnikaniu darí...a vlastne tam ľudia neriešia ani tak ceny...s miestnými problémy s cenami nie sú...ale napr. šomrať bude Slovák, Čech, Poliak, Maďar atď. Slováci asi najviac...nikdy sa nám nestalo aby Angličan, Arab, Afričan, Ind, Ázijčan vyjednávali na cenách, alebo mali pripomienky k cenám...so Slovákmi to bolo stále...a s Poliakmi 🤣🤣🤣 ale na druhej strane aj platby sú na inej úrovni...tam mesačne platíš za všetky poplatky atď. okolo 3000 libier...a to je bez mzdy pre zamestnancov...a raz ročne daň...to je už zase iná krutá položka 🤣
Panebože.... zbadal som názov témy a už som videl kto ju založil.... toto je fakt psychiatria tento "chlap"...
@sevrin Ja tu na MK nenechávam svoje emócie...resp. na nikoho sa emočne neviažem a jednoducho len komunikujem, keď ma to prestane baviť, tak komunikovať prestanem...mňa o nervy, energiu atď. absolútne žiaden človek neoberie (okrem mojej dcéry 🤣)...ale takto niekoho denno denne buzerovať, to svedčí hlavne o tvojom charaktere...jednoducho ho ignoruj ak ti vadí...
Takýchto pochodových tém by tu mohlo byť viac 😀
Inak @thunderdome profil santiago segura si pamätám, tiež som tu mala predtým iný profil 😅
@sevrin aspoň nie je nuda 😂
@thunderdome asi sa len nestretávame v rovnakých témach a tam kam som už prispela a nemám čo dodať sa nezvyknem vraciať 😄
@thunderdome mám sa celkom fajn, blíži sa koniec roka čo je v práci vždy také hektickejšie obdobie, tak aj preto som tu možno trochu menej aktívna a k tomu začínam intenzívnejšie riešiť svadbu, keďže sa pomaličky blíži 😊
@thunderdome je to zaviazane v uzkosti, dnes sa citim nie dobre
@thunderdome no hej, je tazke zit s takymi stavmi, dakujem
@thunderdome som panna, ale nulove vlastnosti z tohto znamenia, neverim na to

@thunderdome vidis montovat mozes nieco vo fabrikach