sup mamicky sem,miska som ta predbehla,mohla som? 😀 😀 😀 😀
zdravím 🙂)))
no ste tu ešte?? Deti zaspali....jedným očkom kukáme tv...
pozerám, ani na fb nie ste , tak kde vás mám štuchať 😀 😀 😀
no hurá - Miška ako žijete?? Deti už ok?
no toto je fakt pokec 😀 😀 že ssama so sebou 😠 😝
to sa dá byť utajená akože na fb??? 😕
dostala si nejaké vírusy či??? 😕
@tinakul Sami mal chripku , 2 dni teploty, inak nic ine ale kedze som s azlakla s tych teplot tak sme pre istotu isli a vraj to vyzeralo na chripku, v pondelok dobral ATB a uz vyzera byt fajn 🙂 🙂 .... inak o tom ockovani mi ani nehovor, ja sa uz teraz desim ako to so Samim zvladnem, on uz je chudak s tych injekci, striekaciek vystraseny ako mača ..... no nas caka preventivka so Samim pocitam zaciatkom aprila a koncom aprila idem s Luckou na rocnu
..... inak asi som blba, ale ja sa normalne tesim ze Sami ide o 2 tyzdne do skolky po 4,5 mesiaci, hambim sa zato 😔 ale ...
@michalag no nie si blbá, ale dve deti sú dve detičky a nie jedno 😝 aj ty potrebuješ zmenu tak isto ako Sami... inak určite už aj Samimu chýba kolektív, či?
@dannynka - no ani nehovor, my stále v MŠ a tento rok o 100x lepšia imunita 😉 oproti minulému.. no ale stále to nie je ono.... zatial od septembra sme raz mali ATB, čo je celkom fajn...a mala som dilemu či od septembra pôjde aj Cynthi do ˇMŠ, ale ee , rozhodli sme sa, že ju ešte nedáme ...
akože len my tri sme zostali verné téme pokec pre mamičky ????? 😀 🙄
no už zase sama so sebou 😀
@dannynka ale ja ani nie preto Sami je v podstate dobry aj ked ma vie vytocit, pekne sa vie sam zahrat ale proste nemozem sa tolko venovat Lucke co ma potom mrzi ☹
@tinakul no praveze mi Sami povedal ze on nechce ist do skolky lebo tam musi spat a ze jemu je s nami doma dobre, ale nejdem robit ustupky, on si urcite zvykne, mozno to po takej dlhej dobe bude chvilku trvat ale tam mu bude urco lepsie a nebude sa nudit 🙂 ..... a konecne nebudem musiet varit pre dvoch ale v podstate len pre Lucku na co sa teda veeeelmi tesim 😝 😀
@dannynka mne to lezie totalne na nervy 4x v tyzdni ) 😠 😠 😠