icon

Pokec pre mamičky III.

dannynka
12. feb 2008

sup mamicky sem,miska som ta predbehla,mohla som? 😀 😀 😀 😀

mr_matthew
18. mar 2008

caf modreeeeeeeeeee dadka zaspala o deviatej a ja som si farbil hlavu 😀 😀 😀 teplotu vyssiu nemala skusali sme ju merat ale mala len 37.5 thak sme potom uz nedavali ziadne lieky

tinakul
18. mar 2008

tak to bude matthew od zúbkov na 100% 😉 OOOOOO hlavu si farbil - ani nie vlasy??? 😅 😀 😀 😀
A aká farba je z toho???? 😕
Počuj jedno vajíčko sme ti aj odložili, len musíš dojst poliat a vyšibat 😀 😀 😀 😀
Inak jak to ubehlo - supiš že Tinka už zajtra príde, vieš aj niečo nové ,??? A už sa jej nemôžem dočkat 😵 a tebe sa končí materská ee?? 😅

mr_matthew
18. mar 2008

tinakul provokujeeeeeeeeeees 😀 😀 😀 😀 😀 bol som s dadkov v spari a zacala backat po farbach a padla mi do oci taka cervenaaaaaaaaaaa 😀 😀 tak som skusil esce nvm o dakych 20 minut zmyjem ci vobec chyti 😀
a po vajce si dojdem ak nedostanem po vajciach 😀 😀 😀 😀 a jake ste mi odlozili????? 😀 musim volajaky velky korbac urobit 😀 s tinkou sme ani nerozpravali spala ale adro volal s doktorom ja mu moc nerozumiem ale ze je esce tak trosken mimo uvidime jak bude zajtra rano po nu pojde

olianko
18. mar 2008

tinakul aj krupy padali 😅 😠
my sme sa akurat vyobliekali , zeideme do obchodu
....a super , ze Tinka uz pride a hlavne nech je vsetko o.k.

mr_matthew
18. mar 2008

olianko to teraz ides do obchodu?

tinakul
18. mar 2008

mathew 😀 ja nikdy 😝 no červená - uf - tak červená chytá poriadne 😀 teda ak nemáš čierne vlasy 🤐 to by som si pozrela teda výsledok - môj bráško mal naposledy modréééééé 😀
No nechaj sa prekvapit 😀 Źe vraj velký korbáč??? 😅 To radšej ee 😝 Chúda Tinka, no bude asi z tých liekov čo do nej pchajúúúúú 😠 no dúfam, že zajtra sa pomaly zotaví, alebo aspon začne zotavovat.... A to už ráno ju pustia,?? 😕

Oli čaues,
no krúpy som ani nevidela, my sme boli zrovna na pošte a ideme von a zrazu bum 😠 no normálne som nevedela či si mám igelit na seba natiahnut alebo čo 😒 No dúfam, že zajtra bude krajšie počko 😖 A ako sa má malá Alex??? Učís sa ešte slovíčka poctivo??? 😕

olianko
18. mar 2008

nieeee 😀
tosme isli rano a vtedy zacali krupy padat 🙂
takze cervenu farbu si si dal? ja ked si pospominam co vsetko som mala na vlasoch.... 😅 😵

tinakul
18. mar 2008

Matthew 😀 😀 😀 oli myslela cez den 😀

mr_matthew
18. mar 2008

tinakul mam cierne vlasy 😀 😀 😀 ale modru neonku si davam na leto ked svici slnko 😀 lepsie to vidno 😝
tinke vlastne dnes davaju o polnoci poslednu davko lieku co pichali thakze zajtra uz pojde domov vtedy ked po nu dojdeme ale povedali ze tak kolo obeda tak nvm ale ja s dadkov asi nepojdem lebo v aute neobsedi a tinka aj tak asi nebude moc vnimat aby sme sa zbytocne netoto
😀 😀 inak s tym igelitom by si vypadala isto zaujmavo 😀 😀 😀

olianko jaj ja ze teraz ides volade sak ale aj tesco byva nonstop 😀 😀 a co secko si mala na hlave? 😝

olianko
18. mar 2008

tinakul no opakujem co som sa kedysi davno naucila ale stale sa mi to pletie s anglinou 😅
ale pisali sme test a bol v pohode 😀
a tiez dufam, ze bude to pocasie dobre
tinka modre? naposledy ked som chcela modru tak mi zostala zelena ale bola dobraaaa 😀

tinakul
18. mar 2008

matthew no na čierne blbo chytá všetko 😝 viem to, lebo mám momentálne čierne 😀 a tiež som prešla od blondíny, červenovlásky až k tmavovláske 😎
No však dj vediet ako ti to chytilo - však pomaly ideš zmývat, ee??? 😅 😕
Tak to podla mna tiež isto bude zbytočné tam íst s Danielkou 😔 Tinka sa musí najskôr pozbierat ako píšeš - inak si strašne rozumný boy na svoj vek - nestačím sa čudovat 😅 😉 A cez den ti už Danielka spinkala, alebo si nekojil??? 😀 😕

tinakul
18. mar 2008

No Oli tak si dobrá, ked aj test píšete, môžeme si potom zašprechovat 😉 No môj brat je ujetý ale poriadne 😝
Už mal tiež všetko na vlasoch 😎 Raz som mu aj ja farbila - no robila som mu americký melír - vygelovala vlasy na ježka a každý jeden špic inej farby - striedali sa asi štyri - ale výsledok bol geniálne extravagantný 😀 😀 😵 išiel na nejakú párty a na kočky mu to zaberalo - tak ma chválil 😀
Oli a vieš ešte po anglicky dobre??? 😕

olianko
18. mar 2008

mr.to by si ani neveril co vsecko 😉 sa cudujem , ze este mam vlasy 😅
tinka presne na cierne vsetko zle chyta...

tinakul
18. mar 2008

Oli aj ty máš čierne??? 😕
Matthew si už asi HLAVU umýva 😀 😀 😀 😀

olianko
18. mar 2008

tinakul tlmocit by som nesla 😵 zatial mi staci, ze sa dohovorim ale ked mi skonci nemcina tak s achcem vratit k angline.
ak by sa este dalo tak by som zacala aj na anglinu nech len pekne konverzujem..ci konzervujem 😀

tinakul
18. mar 2008

Tak si myslím ,že základ je dohovorit sa pokial sa tomu človek nechce venovat profeionálne 😉
A Alex chodí poctivo s tebou vždy na tie kurzy??? 😕

mr_matthew
18. mar 2008

😀 😀 😀 dpc ja sa poj...m 😀 asi z toho nic nebude 😝 musim si isc kupit colorky do zvolena 😀

tinakul len sa cuduj keby tu nebola dadka tak je tu zuuuuuuuuurka 😀
olianko parochne su drahe bacha na vlasy 😀 😀 😀 inak sa ucis nemcinu? 😀

olianko
18. mar 2008

tinakul nemam cierne ale viem, ze to zle chyta 😉

tinakul
18. mar 2008

Matthew 😀 my sme ta s Oli varovali 😎 😀 😀 Musíš na to íst trošku inak - najskôr odfarbit peroxidom, potom nafarbit farbou vieš??? 😉 😀
No ale fakt vážne Matthew - čudujem sa lebo niektorí chlapi by napr. ani nezistili, že dieťa má teplotku 😝 tak preto a aj pred Tinkou ta vychválim - no proste fakt sa staráš ako správny chlap 😉

Oli a aké máš - na foto vidiet také tmavé - hnedé??? 😕

mr_matthew
18. mar 2008

😀 😀 😀 varovali stema uz ked som to mal nagvyzdrene na hlave 😀 😀 😀 to ta dadka ma mala varovat 😀
tak teplotu ja nvm ona nezvykne byvat taka horka preto som jej dal ten cumel do ust 😝 a nechval ma lebo zas budem namysleny jak kedysi 😀 😀 😀 😀 😀 ale o koho ineho sa mam starat jak o svoju jedinu neterku milovanu 🙂

olianko
18. mar 2008

tinakul bola tam jedna krava co jej straaasne vadil, ze tam alex je tak som sa dohodla s muzom a s babkou , ze ju budu strazit ale sem tam ju vezmem 🙂
mr. no teraz hlavne opakujem nj , mala som ju v skole 4roky ale potom som zacala aj tak som vela zabudla
tinakul teraz mam akurat cervene ale nie som moc spokojna.prvy krat som skusila londu a uz nikdy viac.,.

tinakul
18. mar 2008

no ale matthew - ty si sa s tou farbou pochválil , až ked si ju mal na vlasoch, či hlave,?? 😀 😀
No ale neboj na slnku to splní svoj účel aspon na chvílku 🤐 😀
Ty si bol kedysi namyslený??? TAk to necem, aby si sa vracal do starých kolají - namyslenost zlá vlastnost 😝 😝
A velmi pekne si to napísal - že milovaná neterka 😵
Počuj a auto ešte máš??? 😕

mr_matthew
18. mar 2008

olianko a stes ju aj niekde vyuzivat ci len oprasujes stare "dobre" casy? 😀

tinakul
18. mar 2008

Oli -to čo za kravu??? 😒 To myslíš ako učka,alebo maminka, ktorá sa učila s vami??? 😕

mr_matthew
18. mar 2008

😀 😀 😀 sak de ste boli ked osm si ju stel davat na hlavu? 😀 😀 😀 mal som si obocie racej nafarbit 😀
kedysi? 😀 😀 😀 😀 😀 ja som nebol namysleny ja som bol dokonaly 😀 😀 😀 😀 a afto 😀 nech mu je srot lahky uz 😀 😀 cakam este nejake dve vyplatky tri a mozno kupim nejake 😝 mam vyhodu ze teraz nemusim jazdit do prace aftom

olianko
18. mar 2008

mr. tak hadam ju aj vyuzijem ked budem po materskej zhanat robotu

mr_matthew
18. mar 2008

olianko stes ist do zahranicia? 😨

olianko
18. mar 2008

tinakul jednej mamicke to vadilo.ucka je uplnev pohode a aj ostane maminy...no ale aj tak uz s nami nechodi , isla do ineho kurzu
keby Alex bola aspon nejaka hlucna ale pekne mi sedela na kolenach chrumkalasi prdaky a ja som sa kludne mohla ucit aj pisat ...

tinakul
18. mar 2008

Ešte by si o obočie prišiel 😝 fíííííííííha, dokonca dokonalý,hm...
Počkaj tak si to afto predal alebo ne?? 😕

mr_matthew
18. mar 2008

olianko si mala chrumat s nu a tej zenskej povedat nak sa postavi na mihalnice ak sa jej volaco nelubi 😀
tinakul bol 😀 aj som 😀 😀 ale netak jak kedysi 😀 😀 😀 teraz som skor tak zdravo je*nuty 😝 😉 afto by sa mi neoplatilo dat opravovat vykaslal som sa nato dohodol som sa s jednym typkom a on to rozobral co stel a potreboval a ostatok zosrotoval chuda moe 😀