icon

Pokec pre mamičky III.

dannynka
12. feb 2008

sup mamicky sem,miska som ta predbehla,mohla som? 😀 😀 😀 😀

tinakul
25. mar 2008

dany 😀 písala som o 23:07 😀 😀 asi si bola unavená 😀 😉

tinakul
25. mar 2008

aha, no ale ak budete mat pekné počko , škoda nevyužit... čo ked aj k vám neskôr dorazí tento otras 🙄 no dúfam, že už bude len lepšie a lepšie 🙄 už ma to nebaví a chcem teplo 😒 asi sa prestahujem do teplých krajov 😀

michalag
25. mar 2008

matka, fakt netusim z coho ma boli brucho 😅

Baby, my sme dnes boli u Dr. na kontrole na neuro a Dr. povedala ze Samko je OK (ohladom rozpravania), co ja viem tiez a povedala ze najneskor v skolke sa rozrecni 🙂 😝 😀

martinadt
25. mar 2008

no tak leto by som brala aj ja veru lebo malá moc nemá rada obliekanie

martinadt
25. mar 2008

miši to je super teším sa s vami

michalag
25. mar 2008

tinka, tak idem s tebou, lebo mna toho pocasie tiez nebavi, hlavne ked je cez den pekne, zamracene, snezenie.....

michalag
25. mar 2008

mati dakujem 🙂

tinakul
25. mar 2008

No vidíš Miška- ale ved každú chvílku sa vám rozreční uvidíš- strach by som mala, keby mal tri roky a by nerozprával 🙄
Babenky lúčim sa s vami a prajem brúúúúú nocku 😔

michalag
25. mar 2008

aj ja uz musim ist lebo drahy ma uz vyhana, ze potrebuje robit, tak sa majte a zajtra tu budem moct byt hadam dlhsie 😅
Tak sa majte a bruuu nocku 😔 😔 😔

michalag
26. mar 2008

Ahojte 🙂 ,

Tak mi sa zase trapime zjedenim uz tyzden mi poriadne nepapa 🙄 a pomaly asi aj schudol, tak som zvedava ci dnes naobed to bude lepsie, lebo rano zjedol 2 lyzice tvarohoveho dezertu a koniec 😢 . Viem ze ho netreba nutit, ale je to take divne ked vidim ze zje 1/3 za cely den co predtym by zjedol aj nas 😅 😀

tinakul
26. mar 2008

no ako vidím nikto nikde 😠 😢
Miška to vážne ti tak málo papká??? 😕 Naša by aj kona zjedla 😀 😀 😝 no ani sme nemali ešte také obdobie že by nepapala, skôr ju brzdím v papaní 😅

dannynka
autor
26. mar 2008

tinka ja tu 😀 😀 😀

tinakul
26. mar 2008

no čau partáčka 😀 už si vyhajaná??? Si mi včera nerozumela 😀

tinakul
26. mar 2008

no nič, tak ja idem........... 😉

dannynka
autor
26. mar 2008

ale som tu, 😀 len mi tu chlap zavadzia 😀

michalag
26. mar 2008

aj ja som tu 😀
tinka, dnes som mu dala ranajky, 2 lyzice, ale skusila som mu nedat olovrant a teraz mi obed zjedol cely, tak neviem. Asi mu nechuti ako varim 😅 😝 😀 😀 😀

martinadt
26. mar 2008

ahojte

ja len na skok teraz sme sa domov vrátili, boli sme sa aj s Maťkom prejsť a aj v obchode sme cez obed boli...

ako ste sa dnes mali vy?

martinadt
26. mar 2008

ahoj no kde ster?

my sme zaspinkali a ja idem do sprchy hádam tu neskôr budete, zatiaľ pá

monkula
26. mar 2008

tu som...
ja som dnes vymrzla na tréningu,celý čas som počúvala o tých chlapcoch, čo uhoreli v tom aute, ten jeden totiž kopal za ten istý klub, čo môj Jarko...

A MM videl, ako to auto horelo, vraj to bolo nechutné, stalo sa to asi 15 minút pred tým, čo tade prechádzali... 😔 😔

etuska
26. mar 2008

Moni ☹

monkula
26. mar 2008

Ahoj Etuš...

Ako si sa dnes mala? Dala si dnes nejaké jednotky? 😀 😀 😀

etuska
26. mar 2008

Ano 😀 😀 -ale aby to nebolo nudne,aj ine znamocka-vsetko testy a projekty 😉

monkula
26. mar 2008

Ktorý ročník vlastne učíš? Už si mi to asi hovorila, ale nejako zabúdam, asi s ikúpim ginko.bilobu... 😀 😀

etuska
26. mar 2008

1,3+4 SŠ 😉 a to Ginko by sa zislo aj mne,neboj 😉

monkula
26. mar 2008

A ako ťa berú takí pubertiaci?
my sme mali tiež mladučkú učiteľku angličtiny a to Ti bola strašná sekera... Keď sme počuli jej opätky na chodbe, tak sme ani nedýchali... 😀 😀 😀
ďalšia učiteľka, mladučká, nás učila účtovníctvo, v treťom to bolo fajn, ale na konci si s nami potykala a to nemala robiť, úplne ju niektorí prestali akceptovať, nemala rešpekt...

etuska
26. mar 2008

No ja nie som ani jedno ani druhe 😀 sekera vobec nie 😀 ,ale myslim,ze mam taky prirodzeny respekt-dufam 😉 a ucim vacsinou baby tak s nimi sa da 😉 -su zlate /vacsina z nich/

monkula
26. mar 2008

A vykáš im, alebo tykáš?
Inak, prezradím Ti, že sa na budúci rok chystám na VŠ aj ja... 😵 😵 😵

Danny, asi do Trenčína, tak sa dúfam potom stretneme...

etuska
26. mar 2008

Moni-tak drzim palce.Si mladucka,zvladnes to 😉

a ja osobne im tykam.Proste mi to pride take normalnejsie a aj tak vacsinou speakujeme English a tam sa len "tyka" 🙂

monkula
26. mar 2008

ďakujem, potrebujem podporu, bojím sa prijímačiek, bude tam totiž všeobecno-znalostný test z matematiky, pomooooc, ekonomiky, marketingu, a neviem ešte čoho, vlastne si ani neviem predstaviť, ako taký test vyzerá... 😅 😅 😅
Ale vraj posielajú spolu s pozvánkou na prijímacie skúčky aj knihy, z ktorých sa máš učiť, ale mám strach z toho ,že to má byť na stredoškolskej úrovni, a tá dnešná je teda úplne niekde inde, ako keď som maturovala ja...

etuska
26. mar 2008

Musim trosku pracovat,no mrknem sem este.Zatial sa majte krasne 😉