icon

Polovnícke rodinky. Ste tu?

katecameron
9. mar 2011

ste tu? manzelky partnerky polovnikov ak ano pridajte sa k nam 😉

Strana
z7
zuzka1.
9. mar 2011

😀 😀 😀 😀

katecameron
autor
9. mar 2011

vitajte

katecameron
autor
9. mar 2011

ja som raz nasla podobnu temu ale ta bola zamknuta tak teraz neviem mozno ma zamknu

katecameron
autor
9. mar 2011

@zuzka1. ocino je polovnik ma aj skolu ci len tak rekreacne ako konícek

zuzka1.
9. mar 2011

skolu nemaju, ani svokor ani manzel, ale teda toto je posadnutost, nie reakcne😀

katecameron
autor
9. mar 2011

mm aj studoval odbor polovníctvo 😀 😀 😀 😀 tak ja si robím srandu ze uchylaci ale furt lepsie ako v krcme sediet a taky peceny diviacik mnam dala by som si

zuzka1.
9. mar 2011

my sme mali v nedelu na obed 😀 cely bude svokre na 50-tku😀DDDtaky mensi lanstiak😀DDD

ja som rada, ze maju obaja takuto zalubu, mm je polovnik len nieco cez dva roky, ale intenzivne, mna to tiez bavi, obcas pofrfleme, ale pekna zaluba.

katecameron
autor
9. mar 2011

niekedy mi vadí ze chodí za kamratmi kade tade po Slovensku na hostovske polovacky a mna nechava samu s 3detmi doma no co uz si vravím aj som si zvykla 😒

zuzka1.
9. mar 2011

ja som zase rada, lebo si to uzivaju, potom musime pozerat co natocili, pofotili 😀 😀 😀
pokial to nie je prilis casto.

katecameron
autor
9. mar 2011

mna to asi az tak nebaví ja to len respektujem ako profesiu mm konícek zalubu...no masko potesí 🙂 tak aj u vas v byte su potom same parohy?a trofeje*?keby sme byvali v dome tak preco nie lez v nasom 2izbovom byte 😕 😕 😕

katecameron
autor
9. mar 2011

@azuz kuk uz je nasa 😉 pridaj sa k nam napís viec o mm ci ma aj skolu alebo len ako hobby

azuz
9. mar 2011

@katecameron jeeej si zlata 🙂 urcite popisem viac, ale teraz sa mi zobudil krpec, ideme trochu von sa poprechadzat, pekne nam svieti slniecko, tak zatial paaa 😉

katecameron
autor
9. mar 2011

a ako chlapi vedu k polovnictvu aj synov?
@zuzka1. @azuz

malinovka333
9. mar 2011

môj otec je poľovník a aj jeden z bratov sa dal nato 😀

katecameron
autor
9. mar 2011

@azuz OK ved aj ja napísem viac tiez uz mi prídu domov deti zo skoly tak musím koncit mm bol totiz moj spoluziak v rocniku ja som mala viac spoluziakov polovníkov 😉 síce som bola iny odbor ale niektore prednasky msme mali spolu aj strelby z gulovnice a brokovnice 😀 😀 😀 😀 😀 vtedy som na strelnici odpalila novu strechu takze je jasne ze polovnicka zo mna nebude 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 majitel strelnice sa iba za hlavu chytil ked to videl ze nova strecha v cudu lebo katecameron chytila do ruk zbran 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 od vtedy uz nikdy

katecameron
autor
9. mar 2011

@malinovka333 tak vitaj odchovana na divine najzdravsie maso 😉

katecameron
autor
9. mar 2011

@malinovka333 ozaj pri nitre ma moj muz naj kamosa a tam chodí na polovacky vola sa Brano

zuzka1.
9. mar 2011

maly ma 3 roky, zakrmovat chodi pravidelne, zatial 😵

malinovka333
9. mar 2011

@katecameron dakujem no ani nehovor o tej divine,presne ako pises odchovana na divine presne o mne plati,mne to už ani nejak vzacne nepripada,keď sme boli mali este aj s kozusinami sme sa hravali,a vypchatými zvieratami

zuzka1.
9. mar 2011

@katecameron kde pri nitre?

zuzka1.
9. mar 2011

@malinovka333 z kade si? aj my sme kusok od nitry

jesika26
9. mar 2011

tak ahojte, aj ja sa pridávam do tejto super skupinky, kedže moj je polovník, aj jeho otec, jeho strýkovia tak isto a tí sú dokonca aj sokoliari a tiež chovajú orly. JA si idem tiež robiť poľovný lístok, pohltilo ma to úplne. Máme bavorského farbiara, takže volný čas trávime v lese, v prírode. Dokonca už uvažujem aj o študovaní na lesníckej fakulte vo Zvolene. Neštudujete tam niektorá????????????

katecameron
autor
9. mar 2011

@jesika26 ja som studovala pred 9rokmi som promovala 😉 som lesna Ing. odbor ekologia lesa

katecameron
autor
9. mar 2011

@zuzka1. u nas mm berie obcas len starsieho syna 6rocneho mladsieho neberie zatial mozno sa to zmení

jesika26
9. mar 2011

@katecameron jéééj, tak to ti závidím, mna hlavne odrádza to, že štúdium nie je len cez víkendy, ale hlavne v týždni. Ja by som chcela išt na ekologiu lesa a poľovníctvo.

zuzka1.
9. mar 2011

aj u nas bola uvaha o polovnom, mna laka najma strelectvo.tak snad raz.
u nas sa nevedeli dockat, kedy maly trosku vyrastie, bravaju ho do hory asi rok. zatial len tak light, zakrmit, na prechadzky rano.
bavorskeho farbiara mame aj my.

katecameron
autor
9. mar 2011

@jesika26 no neviem ci mas co ja si sebe nezavidím lebo zo zamestnaním budu velke problemy a o plate ani nehovorím lesníci su natom horsie ako ucitelia co sa tyka platu nastupneho a pokial viem ekologia lesa ako odbor je uz zruseny ale polovnictvo funguje lebo pred rokom tam chodil muzov bratranec ale teda písem o dennom studiu a dialkovo studovat lesnícku je podla mna lahsie to dennne studium bolo dost narocne ale samozrejme niektore predmety boli v pohode 😉

katecameron
autor
9. mar 2011

baby prosím dajte nam svoj hlas http://lesk.cas.sk/zlaticko2011/profil/3183 to je moj syncek mladší 🙂

jesika26
9. mar 2011

@katecameron ja viem, že platovo je to velmi zlé. Ale mny by nebavila žiadna škola, len táto, to je to najhoršie. Ja by som chcela ist na dialkové štúdium, len sa neviem dopátrat ako často sa chodí na prednášky a cviká cez týžden. Ja som sa sekla, je to zoologia a polovníctvo. Hlas som poslala, je zlatučký 🙂

jesika26
9. mar 2011

@zuzka1. - ja som zaváhala minulý rok, už som ho mohla mat, teraz je to s tým polovným lístkom ťažšie. Ja pracujem v armáde, takže strelectva mám ažaž, ale baví ma to.. Jéééj, to je krásne ked ho brávate do hory už takého maličkého. Na farbiara nedáme dopustit, ale ja špekulujem ešte po droťákovi 😀 aby sa nenudili

Strana
z7