icon

Polovnícke rodinky. Ste tu?

katecameron
9. mar 2011

ste tu? manzelky partnerky polovnikov ak ano pridajte sa k nam 😉

katecameron
autor
9. mar 2011

@jesika26 tak to ti viem zistit ale neslubujem neviem ako dlho mi to bude trvat budem sa snazit ja mam znamu profesorku na katedre tazby dakujem za hlas aj ked ocividne to nevyhrame lebo maju aj 174hlasov to moje je dost daleko

azuz
9. mar 2011

@katecameron tak som tu, moj mangel ma lesnicku skolu, pracoval aj ako lesnik, teraz uz nie, lebo ako si uz pisala, velmi slabo platena praca v statnom, aj ked pekna...otca aj brata ma tiez lesnika 🙂
trofeje mame aj my a jedno stastie mam, ze sme sa prestahovali z bytu do domu, tak miesta je dost 🙂
citam ze aj vas babenky laka polovnictvo, strelba 🙂 mna to az tak nechytilo, uplne mi staci len ta prechadzka po lese a divina na tanieri 😀

azuz
9. mar 2011

a este som zabudla, aj my mame farbiarika 🙂

katecameron
autor
9. mar 2011

@azuz chodil na VS do ZV ?kedy koncil ak ano

azuz
9. mar 2011

@katecameron nie, na vysku nechodil, iba na strednu v presove 🙂

katecameron
autor
10. mar 2011

@azuz v presove chodili na strednu dvaja chalani ktorych poznam Juro Pitonak a Peter Jakubco ale neviem ktory je tvoj mm rocník tyto chalani su nar.77,78al.79

marketka1
10. mar 2011

Ahojte môžu do témy aj manželky lesníkov?

katecameron
autor
10. mar 2011

@marketka1 no jasne vsak polovnici velakrat aj lesníci

marketka1
10. mar 2011

@katecameron dík 😉 mm je lesník a poľovníček taký že má všetko, ale zver nestrelí no zverina príde domov tak či tak. 😉 Školu v PO končil 1994 a vo ZV 2000. a psíka máme 7 roč. fenku angl.špringeršpaniel. ale po úraze takže je inv. dôchodca no k deťom je úžasná.

katecameron
autor
10. mar 2011

@marketka1 fuha tak mozno aj poznam lebo ja som Z V koncila 2002 😉

katecameron
autor
10. mar 2011

s toho vyplyva ze ja ked som bola 1.tak on tretiak u tretiakov som poznala Haluskovu a Ingu Fr.uz neviem ako sa písalo jej priezvisko

katecameron
autor
10. mar 2011

@lubinka9 vsak sa pridaj sem mozno aj recepty sa najdu nejake

katecameron
autor
10. mar 2011

@denduska tak nahod receptík sem nech sa inspirujeme 😉

azuz
10. mar 2011

@katecameron ahoj, mangel je rocnik 77 🙂
@marketka1 kludne mozes sa pridat ku nam, ja som tiez mangelka lesnika, aj ked teraz uz nepracuje ako lesnik, mozno casom....do skoly chodil do presova, ale skoncil o rok skor ako tvoj, pozeram ze si z ke, ja som tiez byvala kosicanka, len nedavno sme sa odstahovali z mesta na vidiek 🙂

azuz
10. mar 2011

@marketka1 a kde ti mangel robi lesnika? mozno moj chodi ku nemu na drevo 🙂

katecameron
autor
10. mar 2011

@azuz tak to je sranda ja som 78 inak

marketka1
10. mar 2011

@azuz mm je lesník len on pracuje na KLÚ v PO takže asi tm k mm na drevo nechodí 🙂 a tm kde robil lesníka?

denduska
10. mar 2011

ahojte
@katecameron receptik hodim, len musim mm dockat, zajtra sa vrati domov, lebo to vyhradne u nas robi on (teda velmi casto vari on, lebo to je jeho zaluba velka)...lenze to je typicke muzske imrpovizacne varenie, tak neviem ci mi vobec z hlavy povie 😀 on tak dava na co ma prave chut. Ale diviaka zvykne robit masko v celku, na vrchu nareze, do tych "rezov" napcha slaninku, niekedy susene slivky ked mame, korenie sol podla chuti a rozmarin...a tak sa to pecie dost dlho..normalne sa mi slinky teraz zbehli 😀

azuz
10. mar 2011

@marketka1 no chodi aj do presova na drevko, ale na urad nie 😀 a lesnika robil LZ KE, usek mal v slanci 🙂 inak sa mangel pyta, ako sa ti vola mm, mozes aj IP ked nechces verejne 😉

@denduska jaaaj, chute si mi narobila, diviace masko mam najradsej 🙂

denduska
10. mar 2011

@azuz mne tiez velmi chuti, dokonca nasa starsia dcera, predtym vobec nechcela jest maso a raz som jej zo srandy dala taky fajne velky kus presne takeho diviaka peceneho a cele to zbastila len sa tak zaprasilo 😀 mala len nieco vyse roka
inac my sme tiez obaja z KE 🙂 len sme sa odstahovali daleko na Turiec...na dedinu ako vysitu...a vsetci tam su polovnici tak aj mm sa dal na to, hadam nebude vytrcat 😅 ..ved prave pred dvoma tyzdnami ho vlastne oficialne prijali do zdruzenia 😎 😀

azuz
11. mar 2011

caute baby a chodite aj v septembri na polovnicke dni do sv. antona? my pravidlne od roku 2006, len minuly rok sme neboli, krpec bol maly a hrozne nam vystrajal v aute, sme sa neodvazili na taku dlhu cestu, ale ked sa narodil, mal presne 2 tyzdne a my sme boli kuk, ale len jedneho uja co predava polovnicky nabytok, vymenili sme luster a utekali domov 🙂

azuz
11. mar 2011

a citam ze je tu dost kosicaniek 😀

katecameron
autor
11. mar 2011

@azuz ano chodíme

azuz
11. mar 2011

@katecameron 🙂 🙂 🙂 aj tam spite, alebo len na otocku chodite?

katecameron
autor
11. mar 2011

@azuz len na otocku my byvame blízko cca40min cesty

azuz
11. mar 2011

@katecameron jaaaj, to mate blizko, my sme vzdy prespavali v banskej stiavnici, penzion kachelman, ale naposledy sme boli tiez len na otocku, kvoli malinkemu 🙂

katecameron
autor
11. mar 2011

@azuz tak sa tam mozno aj niekedy stretneme 🙂

azuz
11. mar 2011

@katecameron jasne 🙂
@marketka1 to je nahodicka co 🙂 prave mi mangel vravel, ako sa stretol dnes s tvojim a vies co povedal ten tvoj mm, vraj sa nudime doma, ta piseme..... 😀

zuzka1.
13. mar 2011

ahojte polovnicky,
co mate nove?
do Antona cohidme aj my pravidelne, aj s malym, vyslo to, ze mal 3 mesiace, ked tam bol prvy raz.
predavava tam aj znamy, tak chodievame ako podpora😀

dnes sa chystatme na polovnicku chatu, posediet, popratat, poopekat. krasne je

katecameron
autor
13. mar 2011

u nas mm so starsím isli na polovnicku vystavu aj my sme mali ist len dcera v noci ochorela takze sme doma urobíme velke stretko na dnoch Sv.Huberta 😀 😀 😀 😀