Polovnícke rodinky. Ste tu?
ste tu? manzelky partnerky polovnikov ak ano pridajte sa k nam 😉
@katecameron tak som tu, moj mangel ma lesnicku skolu, pracoval aj ako lesnik, teraz uz nie, lebo ako si uz pisala, velmi slabo platena praca v statnom, aj ked pekna...otca aj brata ma tiez lesnika 🙂
trofeje mame aj my a jedno stastie mam, ze sme sa prestahovali z bytu do domu, tak miesta je dost 🙂
citam ze aj vas babenky laka polovnictvo, strelba 🙂 mna to az tak nechytilo, uplne mi staci len ta prechadzka po lese a divina na tanieri 😀
a este som zabudla, aj my mame farbiarika 🙂
@azuz chodil na VS do ZV ?kedy koncil ak ano
@katecameron nie, na vysku nechodil, iba na strednu v presove 🙂
@azuz v presove chodili na strednu dvaja chalani ktorych poznam Juro Pitonak a Peter Jakubco ale neviem ktory je tvoj mm rocník tyto chalani su nar.77,78al.79
Ahojte môžu do témy aj manželky lesníkov?
@marketka1 no jasne vsak polovnici velakrat aj lesníci
@katecameron dík 😉 mm je lesník a poľovníček taký že má všetko, ale zver nestrelí no zverina príde domov tak či tak. 😉 Školu v PO končil 1994 a vo ZV 2000. a psíka máme 7 roč. fenku angl.špringeršpaniel. ale po úraze takže je inv. dôchodca no k deťom je úžasná.
@marketka1 fuha tak mozno aj poznam lebo ja som Z V koncila 2002 😉
s toho vyplyva ze ja ked som bola 1.tak on tretiak u tretiakov som poznala Haluskovu a Ingu Fr.uz neviem ako sa písalo jej priezvisko
@lubinka9 vsak sa pridaj sem mozno aj recepty sa najdu nejake
@denduska tak nahod receptík sem nech sa inspirujeme 😉
@katecameron ahoj, mangel je rocnik 77 🙂
@marketka1 kludne mozes sa pridat ku nam, ja som tiez mangelka lesnika, aj ked teraz uz nepracuje ako lesnik, mozno casom....do skoly chodil do presova, ale skoncil o rok skor ako tvoj, pozeram ze si z ke, ja som tiez byvala kosicanka, len nedavno sme sa odstahovali z mesta na vidiek 🙂
@azuz tak to je sranda ja som 78 inak
ahojte
@katecameron receptik hodim, len musim mm dockat, zajtra sa vrati domov, lebo to vyhradne u nas robi on (teda velmi casto vari on, lebo to je jeho zaluba velka)...lenze to je typicke muzske imrpovizacne varenie, tak neviem ci mi vobec z hlavy povie 😀 on tak dava na co ma prave chut. Ale diviaka zvykne robit masko v celku, na vrchu nareze, do tych "rezov" napcha slaninku, niekedy susene slivky ked mame, korenie sol podla chuti a rozmarin...a tak sa to pecie dost dlho..normalne sa mi slinky teraz zbehli 😀
@azuz mne tiez velmi chuti, dokonca nasa starsia dcera, predtym vobec nechcela jest maso a raz som jej zo srandy dala taky fajne velky kus presne takeho diviaka peceneho a cele to zbastila len sa tak zaprasilo 😀 mala len nieco vyse roka
inac my sme tiez obaja z KE 🙂 len sme sa odstahovali daleko na Turiec...na dedinu ako vysitu...a vsetci tam su polovnici tak aj mm sa dal na to, hadam nebude vytrcat 😅 ..ved prave pred dvoma tyzdnami ho vlastne oficialne prijali do zdruzenia 😎 😀
caute baby a chodite aj v septembri na polovnicke dni do sv. antona? my pravidlne od roku 2006, len minuly rok sme neboli, krpec bol maly a hrozne nam vystrajal v aute, sme sa neodvazili na taku dlhu cestu, ale ked sa narodil, mal presne 2 tyzdne a my sme boli kuk, ale len jedneho uja co predava polovnicky nabytok, vymenili sme luster a utekali domov 🙂
a citam ze je tu dost kosicaniek 😀
@azuz ano chodíme
@katecameron 🙂 🙂 🙂 aj tam spite, alebo len na otocku chodite?
@azuz len na otocku my byvame blízko cca40min cesty
@katecameron jaaaj, to mate blizko, my sme vzdy prespavali v banskej stiavnici, penzion kachelman, ale naposledy sme boli tiez len na otocku, kvoli malinkemu 🙂
@azuz tak sa tam mozno aj niekedy stretneme 🙂
@katecameron jasne 🙂
@marketka1 to je nahodicka co 🙂 prave mi mangel vravel, ako sa stretol dnes s tvojim a vies co povedal ten tvoj mm, vraj sa nudime doma, ta piseme..... 😀
ahojte polovnicky,
co mate nove?
do Antona cohidme aj my pravidelne, aj s malym, vyslo to, ze mal 3 mesiace, ked tam bol prvy raz.
predavava tam aj znamy, tak chodievame ako podpora😀
dnes sa chystatme na polovnicku chatu, posediet, popratat, poopekat. krasne je
u nas mm so starsím isli na polovnicku vystavu aj my sme mali ist len dcera v noci ochorela takze sme doma urobíme velke stretko na dnoch Sv.Huberta 😀 😀 😀 😀

@jesika26 tak to ti viem zistit ale neslubujem neviem ako dlho mi to bude trvat budem sa snazit ja mam znamu profesorku na katedre tazby dakujem za hlas aj ked ocividne to nevyhrame lebo maju aj 174hlasov to moje je dost daleko