Polskytovar.sk
Ahojte, nakupoval niekto niečo cez túto stránku? Recenzie som akosi nenašla. Ďakujem.
Ja som objednala, žiaľ po mesiaci ani tovar, ani peniaze. Vôbec nekomunikujú. Neodporúčam!
Neobjednávajte žiadny tovar, žiadna komunikácia ani tovar a ani peniaze!!!
Je to podvodný e-shop, tovar zaplatený, ale nedodaný. Telefón vypnutý, na maily neodpovedajú.
@nankalm viem, že je to už pár rokov, ale ako ste pochodili?
Nenájde sa tu niekto kto by chcel podať skupinové trestne oznamenie na ten obchod nakúpil som za 300 eur a trestne oznamenie môže podať od 700 eur
@platko Zdravím, ja sa pridám, ale mám nákup len za 70 eur, tak ešte, ak by sa niekto našiel.
@mirushqa17 Tak verím že sa ešte niekto ozve.
@platko @mirushqa17 riešim to zatiaľ len s bankou, ale myslím si, že by sme mali podať trestné oznámenie
Zaplatil som tam 81eur. Tiez bez komunikacie. Banka to nevyriesi
@mirushqa17 nám nakoniec peniaze vrátili.
@platko @mirushqa17 @egongsx Poslala som im odstúpenie od zmluvy, samozrejme nereagovali. Banke (SLSP) som dala komplet informácie a požiadala o reklamáciu platby. Ich účet tiež patrí SLSP, banka vlastníka vyzvala na vrátenie peňazí a už mám peniaze späť. V mojom prípade to bola dosť veľká suma na trestný čin, tak možno preto mi poslali peniaze späť, lebo ďalší krok by bola polícia.
Mozte zverejnit to cislo na ktore ste sa dovolali?
Skusal som dat cez banku reklamaciu. Vraj na to musi dat suhlas prijemca. A to samozrejme neda. A stalo by ma to 20eur,lebo musia oslovit banku prijemcu
SOI prijala viacero podnetov na ich viaceré eshopy: https://www.soi.sk/files/documents/info-verejno...

@nicky221 tiež chcem odtiaľ objednať nenašla som recenzie