icon

Polskytovar.sk

nicky221
10. jún 2020

Ahojte, nakupoval niekto niečo cez túto stránku? Recenzie som akosi nenašla. Ďakujem.

Strana
z2
nika21891
12. jún 2020

@nicky221 tiež chcem odtiaľ objednať nenašla som recenzie

saan
16. okt 2020

objednávali ste? cez túto stránku? Ďakujem
@nika21891 Dobrý večer, prosím Vás objednali ste tovar z tejto stránky? Našla som tam hračky, ktoré som inde nenšala. Recenzie som nijaké nenašla. 🙂 Ďakujem

kamilka1
10. nov 2020

@saan dobry den,aj ja chcem objednat z tejto stranky nieco.Objednali ste?Bola ste spokojna?Dakujem za odpoved.

saan
11. nov 2020

@kamilka1 dobrý večer, nakoniec som objednala z inej stránky 🙂

ivkamat
13. feb 2021

Ja som objednala, žiaľ po mesiaci ani tovar, ani peniaze. Vôbec nekomunikujú. Neodporúčam!

nankalm
6. apr 2021

@ivkamat ani mne nedošiel tovar a nereagujú.

ivkamat
6. apr 2021

@nankalm už sme sa rozlúčili s tovarom aj peniazmi😔

nankalm
7. apr 2021

@ivkamat ja idem v pondelok na políciu podať trestné oznámenie

ivkamat
7. apr 2021

@nankalm potom mi napíš pls. čo ti povedali a či máme šancu na vrátenie peňazí. Ďakujem a držím palce!

nankalm
7. apr 2021

@ivkamat dnes som bola v banke (VÚb) skúsim to ako reklamáciu platby pre nedodanie tovaru a keď sa to nepodarí budem to riešiť ďalej, určite sa ozvem.

ivkamat
7. apr 2021

@nankalm, aj my sme podali, žiaľ neuspeli sme. Ešte nám banka zaúčtovala poplatok 10 Eur. Ale známa má VUB-ku a tej peniaze banka vrátila. Držím palce!

milanac
1. feb 2024

Neobjednávajte žiadny tovar, žiadna komunikácia ani tovar a ani peniaze!!!

mirushqa17
26. feb 2024

Je to podvodný e-shop, tovar zaplatený, ale nedodaný. Telefón vypnutý, na maily neodpovedajú.

mirushqa17
26. feb 2024

@nankalm viem, že je to už pár rokov, ale ako ste pochodili?

platko
27. aug 2024

Nenájde sa tu niekto kto by chcel podať skupinové trestne oznamenie na ten obchod nakúpil som za 300 eur a trestne oznamenie môže podať od 700 eur

mirushqa17
27. aug 2024

@platko Zdravím, ja sa pridám, ale mám nákup len za 70 eur, tak ešte, ak by sa niekto našiel.

platko
27. aug 2024

@mirushqa17 Tak verím že sa ešte niekto ozve.

merydott
11. sep 2024

@platko @mirushqa17 riešim to zatiaľ len s bankou, ale myslím si, že by sme mali podať trestné oznámenie

egongsx
13. sep 2024

Zaplatil som tam 81eur. Tiez bez komunikacie. Banka to nevyriesi

ivkamat
13. sep 2024

@mirushqa17 nám nakoniec peniaze vrátili.

platko
13. sep 2024

@ivkamat Ako sa vam to podarilo?

ivkamat
Autor odpoveď zmazal
ivkamat
13. sep 2024

@platko Na nete sme našli viac firiem pod ich menom a na jedno číslo sme sa dovolali, postrašili soi-kou a vrátili nám peniaze na účet.

merydott
18. sep 2024

@platko @mirushqa17 @egongsx Poslala som im odstúpenie od zmluvy, samozrejme nereagovali. Banke (SLSP) som dala komplet informácie a požiadala o reklamáciu platby. Ich účet tiež patrí SLSP, banka vlastníka vyzvala na vrátenie peňazí a už mám peniaze späť. V mojom prípade to bola dosť veľká suma na trestný čin, tak možno preto mi poslali peniaze späť, lebo ďalší krok by bola polícia.

egongsx
29. sep 2024

Mozte zverejnit to cislo na ktore ste sa dovolali?

merydott
29. sep 2024

@egongsx Ja som sa im nedovolala, to číslo našla @ivkamat

ivkamat
30. sep 2024

@egongsx bolo to pred tromi rokmi, číslo už nemáme.

egongsx
30. sep 2024

Skusal som dat cez banku reklamaciu. Vraj na to musi dat suhlas prijemca. A to samozrejme neda. A stalo by ma to 20eur,lebo musia oslovit banku prijemcu

ivkamat
1. okt 2024

SOI prijala viacero podnetov na ich viaceré eshopy: https://www.soi.sk/files/documents/info-verejno...

janapr
4. okt 2024

@platko pridávam sa k trestnému oznámeniu

Strana
z2