Pomoc 😢 zaručila sa, že mi vybaví pôžičku a teraz pýta peniaze
Ahojte, tak vcera som pridala prispevok ci mi niekto neporadi pomoc s pozickou. Ozvala sa mi jedna pani ze mi vie pomoct vraj brala pozicku na rodicak tiez ze pani jej ponukla 5000€ a splaca to po 69€ mesacne. Tak vravim si preco nie poslala mi cislo na tu pani. Pisala som jej a ona mi napisala ze mi to vybavi vraj jej mam poslat cele meno do mailu telefone cislo, adresu, rodne cislo, narodnost. Ja som jej to poslala teda a ona mi rano volal zevraj to mam schvalene ja cela natesena ze super vraj mam ist dat na ucet 100€ prvu splatku a peniaze budem mat do dvoch hodin tak sme to isli poslat. Peniaze neprisli vraj to posielala z Prima banky na Slovensku mne akoze a ze to pride zajtra. Dnes mi napisala vecer ze mam poslat dalsich 50€ aby mi to pripisala banka na ucet. Uplne som z toho zmatena mam doma poslednych 50€ a neviem co mam robit.... Vraj tie peniaze budem mat do hodiny ked zaplatim tych 50€... Pisala som jej preco mi to takto oznamuje preco mi to proste nepovedala hned alebo mi nezavolala vraj nema cas... Pani je z popradu ja z Bratislavy. Vraj zmluvu mi poslala postou uz. Prosim vas viem jej cislo telefonne a cislo uctu ak by sa stalo ze ma Pani okradla co si nechcem ani predstavit 😢 Vedia to zistit policajti?... Len mi tu nenadavajte ako som mohla na to skocit fakt potrebujem pocut nazory😢😢
@babyprinc ono ide o to, ze je strasne neuveritelne, ze niekto posle uplne neznamej osobe 100€ ( a uvazuje, ze posle este 50€) a veri, ze jej vybavi pozicku. NIKDE, este raz NIKDE v banke neplatis dopredu za to, aby ti poskytli pozicku. Chapes?
@babyprinc Je umenie vedieť hospodáriť s peniazmi. Ty zrejme veľmi nevieš. Raz máš na animátora na 1. narodeniny tvojho syna, /ktorý to aj tak ešte nechápe/, potom americký liek na chudnutia. No a nakoniec zúfalo pôžičku. Takže treba myslieť aj na zadné dvierka, zadeliť si peniaze, aby si nemusela dopadnúť tak, ako si dopadla. Chápem, že nie vždy sa to dá, ale radšej požičať od známych, ako od podvodníkov, či úžerníkov.
A zase ta chce "odrbkat" ze vrati platbu, chce ti zalepit ustq, davno by som ju udala,nuz neviem xo vyckavas ...
@babyprinc neznamemu cloveku si poslala svoje udaje??? A este aj RČ?? 🙈😳🙈😳
@sade88 ze stornuje platbu 🙈 umrem, ked tomu niekto veri.
Co chce stornovat,ked ich uz ma na ucte? 🙈
A nezabudni si nechat teraz zalepit usta , oci, usi tym, ze ti posle peniaze nazad.
Mrzí ma tiež ako baby ak si na letela ale tvoja finančná gramotnosť je úplne v háji. Bez podpísania zmluvy ti nikto nič nedá dnes a teraz ani ty nemáš žiaden dôkaz na papieri, nejaká online komunikácia alebo telefónat s tým neverím veľmi že dôjdeš k nejakému vrátení peňazí od danej pani.
@babyprinc inak len tak pre info - ta petka2018 uz zrusila ucet na MK. Takze az taka doveryhodna asi nebude!
Je mi ta teraz luto, ak je toto skutocna diskusia.,...
Na tvoje osobne udaje moze porobit dalsie pozicky....fakt sa to da zneuzit...
Fakt chod ju udat a toto je pre teba jedno velke poucenie....
@veronikaszabova ešte pred chvíľou mala aktívne konto, pozerala som. A pomazala aj úplne všetky diskusie co tu mala, tiež riešila že jej napr ex neplatí vyzivne. Takže to ju asi odrbava ona cez tie spravy, keď sama nemá prachy.
Mas jej c.uctu oni zistia o koho ide...
@dopolbokaodrata ved to, aj ja som pozerala, bola aktivna - asi si to tu precitala a zrusila vsetko.
@veronikaszabova ano pojdem na policiu rano lebo ja som sama doma s malym a nema kto byt prinom jasne ze si nencham zalepit usta, podla mna to bola ona ta pani lebo mi pise ze cestuje na dovolenku tato co mi dava ten uver ze rano zavola sefke nech zrusi platbu na moj ucet a ze mi posle tych 100€ spat. Co neverim ze tak urobi..... Ale asi sa boji lebo som jej napisala ze idem na policiu a napisala mi ze ma muza na kriminalke😂😂 co pochybujem podla mna.... Ja ze tak ja vam 50€ poslem tak vy mi poslite co ste slubila a zrazu uz pise ze nie nie ze sefke zavola rano a stornuje je tie peniaze a ze posle mojich 100€.. Vraj som jej ublizila ale neviem ako 🤷🏽♀️.... A tato @petka2018 moze byt asi ona kedze si zrusila ucet naco by ro robila
@veronikaszabova potom len treba dufat, ze tu nema na danu cinnost porobene dalsie profily- to by mohli mozno pomoct admini.
@babyprinc a nabuduce never kazdemu, kto ti chce "pomoct"
@veronikaszabova a o chvíľu si @petka2018 dá nový nick a bude pokračovať v prilepšení si k výživnému, ktoré jej ex neplatí...
@jana91701 tak snad sa nenajde dalsia "prehnane doverciva osoba", ktora jej na to skoci. Lebo ja osobne nechapem, kto by jej veril 🙈😳

@babyprinc prepacte ale cela tato diskusia na mna posobi podozrivo. Ak sa vam to stalo , mrzi ma to, ako som napisala hned v prvom prispevku.