icon

Pomohlo vám učenie o čakrách, aure, prúdení energií?

katkamatka7
17. apr 2021

Ako vám pomohlo učenie o čakrách, aure, prúdení energií? Dokážete vnímať aj farebné vyžarovanie alebo je to skôr pre vás pocit z človeka? Pomohli vám meditácie na získanie komfortnejších pocitov?

Teóriu poznám a komentáre s konfliktný podtónom považujem za spam.

agajka22
17. apr 2021

Mne pomohlo toto ucenie a v podstate sa tym riadime vsetci lebo su to veci uplne logicke aj ked sa z toho niekto vysmieva a neveri tomu aj meditovanie nie je len sedenie v lotosovom sede zo zopnutymi rukami moze to byt aj jazda na bycikly v prirode napr alebo poobednajsia siesta auru este nevidim, ze vraj si to blokujem tym ze ja to podvedome nechcem co je asi aj pravda

luciannka83
17. apr 2021

@agajka22 ja som o tom len citala a ono to chce hodne trpezlivosti a cvicenia toto uz vidieť/vnimat.

katkamatka7
autor
17. apr 2021

Teória o farbách, točení a prúdení mi prišla pod ruky náhodne a prijala som ju ako samozrejmosť. Auru po sústredení niekedy vnímam ako takú tenučkú paru okolo tela, no nie vždy, nie na každom. Na vnímanie tej vyššej a vzdialenejšej som zatiaľ neprišla, len pocitovo, nie videním.
@agajka22 Áno, pobyt v prírode tiež považujem za meditáciu, spojenú s pohybom.
@luciannka83 Dobre sa mi o tom číta, stále je to niečo, ku čomu sa vraciam a dopĺňam si to.

luccija
17. apr 2021

@katkamatka7 poradis kde nájdem viac info kniha, stránka?