Pomôže mi stojček na zuby?
7. jan 2011
chcela by somveiet ci niekto zvas nema skusenost sostrojcekom na zuby ked mam 20 rokov,ze kolko by ma to stalo,cito vlastne pomaha..a tak vopred za odpovedeDAkujem 😀
Ahojky ja som strojček na zuby mávala ako dieťa.Mala som taký ktorý som si nasadzovala len na noc a potom ten lepený na zuby a mne aj bratovi to skutočne pomohlo 😉 Myslím,že keď ťa odporučí stomatológ platit by si nemala ale neviem ako to funguje... Určite sa dohodni vopred so stomatológom,on ti povie viac 😉

Ja som mala 30. Ci to pomaha? Samozrejme 🙂. Mam teraz uplne krasne, rovne zuby, ktore som si potom este dala profesionalne vybielit a teraz sa vsade mozem spokojne vyskierat.
Strojcek som mala desat mesiacov, fixny (nielen nasadu na noc) a s kovovymi drotikmi, lebo ten pracuje najrychlejsie. Na hornych aj dolnych zuboch. Tie plosky na kazdom zube si mozes zvolit kovove, alebo priesvitne.
Priesvitny strojcek (kde Ti vymodeluju akoby silikonovu nasadu na zuby a tu mas stale nasadenu) nie su vhodne na kazdy typ upravy zubov, je to individualne od kazdeho pripadu. Tie ked mas, musis byt velmi disciplinovana, pretoze si ich treba vybrat s kazdym jedlom, ci pitim (inym ako voda) a potom by si si mala vzdy umyt zuby koli hygiene. Vyrovnat zuby s nimi aj trva dlhsie ako z kalsickym strojcekom.
Nikdy nie je neskoro.
O cenach na Slovensku Ti neporadim. Byvam vonku.