icon

Pompejsky svätý ruženec

ingolita
16. jún 2016

Milé žienky,chcem Vam povedať úžasnú vec,ž e modlitbou Pompejskeho svatého ruženca,môžete si vymodlit zdravie, šťastie,napravenie vztahov aj v situaciach neriešiteľných.Mám na to vela dôkazov,čo sa modlili.Aj jedna mamička si vymodlila zdravie pre svoje autistické dieťa.Aj moja kamarátka sa ho už modli asi 5 krát,vždy za niečo iné a za čo sa modlí,to sa vyrieši.Chce to len 54 dňovú trpezlivosť a vieru.Vela ľudí,to ešte nepozná.Som veriaca,a tiež som sa začala modliť.Na jednej polskej stránke je velmi veľa svedectiev.A ak máte aj Vy skúsenosť,prosím pridajte svoje svedectvo a môžete povzbudiť mamičky v bezbranných situáciách.Nech Vás všetkých Pán Boh ochraňuje.

Strana
z2
akecheta
8. okt 2019

@lapersefona Áno, pekne si to napísala...posilnilo ma to <3

margaretka111
8. mar 2020

@lapersefona ahoj, prosim, modlila si sa Obetny ruzenec Patra Pia? pomohla ti modlitba? a ktore tie tajomstva sa tam modlia?

lapersefona
8. mar 2020

@margaretka111 ahoj, ešte nie ale budem sa na to chystať jedného dňa. Akecheta tu dala link ako sa má modliť : https://modlitba.sk/?p=3784

margaretka111
8. mar 2020

@lapersefona ďakujem za odpoveď. áno tú modlitbu som našla, ale nerozumiem tým tajomstvám, aké sú to 😕

chanel1
7. mar 2021

Prečo sa cítim po pompejskom ruzenci unavená chce sa mi spať,niekedy som v polospanku a miesto toho aby som sa cítila príjemne som úplne vyčerpaná a prestávam mať aký má zmysel môj život..je to odvtedy ako som sa začala modliť tento ruzenec..pompejsky ruzenec sa modlim už 4 deň..A ešte kde sú ďalšie dni čakajú ma ešte 50 dní

sardinka32
Autor odpoveď zmazal
sardinka32
7. mar 2021

@chanel1 Toto nie je modlitba pre padavky...ja som sa ho odmodlila raz, ale teda mala som čo robiť, chce to veľa sebazaprenia mnohokrát. Ďalšia vec je, že možno Ťa pokúša zlý, aby si s tým prestala...nedaj sa, vytrvaj.

ingolita
autor
8. mar 2021

@chanel1 Ja som to zvládla, dva Pompejske, tak dávnejšie, jeden myslím na jar a druhy na jeseň, ale Vám poviem, že ten zlý ma veľmi pokúšal a hlavne privádzal na negatívne myšlienky, ale vytrvala som.Ale hlavne na začiatku a na konci je to náročné, vtedy je modliaci najviac pokúšaný,aby sa to nedomodlil!
Aj kamarátky to vraveli, že ich diabol chcel všemožne odradiť od modlitby, ale nevzdali to.
Tak veľa Božieho požehnania pri modlitbe Vám prajem,nedajte sa a Pan Boh Vás odmení 🙏

lapersefona
10. mar 2021

@chanel1 ahoj. Ja som svoj prvy zacinala na 3x lebo som nebola schopna den po dni dlhsie ako 4 dni. Leniva som bola. Raz som aj mala taku myslienku ze" naco sa tolko modlis, aj tak ti to nepomoze" Ale zaprela som sa. Problemy som mala hlavne pri koncentracii virili mi myslienky kade tade. Treba poprosit ducha sväteho aby ti pomohol utvrdil tvoju silnu volu a aby rozpytilil vsetky nevhodne myslienky pri modlitbe. A zabera. Poprosit kazdy den pred modlitbou.

Ja som sa domodlila pred 3 týždňami v poradi 5. a uz mi to aj chyba.Ked som sa ho modlila citila som taku silnú ochranu od Marie. A psychickú pohodu

chanel1
11. mar 2021

@lapersefona ahoj, ja som nebola lenivá ale mňa to očividne ničilo,necítila som sa dobre po tej modlitbe,nespavala som..ale keď som prestala tak spánok sa mi upravil a začala som sa modliť tak ako sa modlim k Bohu celý život..Otčenáš a prosba a modlenie svojimi slovami..až po tejto modlitbe som cítila úľavu pokoj a dobrý spánok

lapersefona
11. mar 2021

@chanel1 to je zaujimavy zazitok..kazdy to ma inac ako vidim

denisamarusincova
10. apr 2021

Ahojte. Ja som Pompejsky ruzenec zacala pred 8 dnami s kamaratkami a už vidim naozaj prve výsledky. Vacsia psychicka pohoda a hlavne vnimam milosť od p Marie sa ju modlit. Je to naozaj veľká sila. Povzbudzujem vsetkych, ktori vnimaju, ze sa ju maju modlit aby zacali 🙂❤️

svadlena2021
10. apr 2021

@ingolita : ja sa modlim ružence takmer denne už niečo vyše rok , v živote som mala tiež veľké trápenie, a úradne procesy stále priebiehaju , a môžem povedať že veľa krát sa veci vyriešili v posledný možný moment, nepredvídateľne. , nečakane až raritne . A to nie nie je nahoda a stastie to je bozie milosrdenstvo .

terezka1947
11. apr 2021

@chanel1 ja som vcera pocuvala jeden rozhovor s exorcistom a vravel,ze ruzenec diabol neznasa,ani Pannu Mariu,preto robi vsetko mozne,aby cloveka od neho odradil.
Tiez sa chystam zacat...

karolinka1991
11. júl 2021

@ingolita ahojte, pridavam vlastnu skusenost - ani nie do tyzdna po skonceni Pompejskej noveny bol moj unysel vyslysany; kiezby o novene vedelo co najviac ludi a aj verilo v jej silu

lenursula
2. sep 2021

@ingolita ahojte, aj ja sa chcem pridat so svojou skúsenosťou. Modliť som sa začala 2.1.2021, keďže som to zle pochopila, modlila som sa za 3 úmysly a nie za jeden. Keď som zistila, že sa to modlim zle, nevedela som či prestať a začať odznova alebo čo robiť, ale niekde som našla svedectvo, kde sa to pani tiež modlila zle za 3 rôzne úmysly a Panna Mária všetky vypočula. Tak som sa Matke v duchu ospravedlnila, že sa to nie naschvál modlím zle, a pokračovala som ďalej. Poviem Vám, bolo to veľmi ťažké, niekedy som sa modlila ten istý ruženec aj 2x lebo som sa nevedela sústrediť, hlavne ku koncu sa mi veľmi zhoršila nálada, upadala som do depky a pod... Výsledkom však je, že všetky 3 úmysly Panna Mária vypočula. Asi tým najdôležitejším je, že som prosila hlavne o zdravé dieťatko a čo sa nestalo...asi 3-4 týždne po dokončení Novény (teda hneď prvý cyklus po jej skončení) som zistila, že som TEHOTNÁ! A to sme sa o bábätko snažili viac ako 3,5 roka, obaja sme mali s mužom zlé výsledky, posielali nás na umelé oplodnenie už pár rokov dozadu, navyše obaja máme už mierne cez 30. Ešte chcem dodať, že som síce pokrstená katolíčka, ale nežila som predtým podľa učenia cirkvi, nechodila do kostola, modlila som sa len tak, že som prosila o to a to... až kým som sa nezačala modliť túto Novenu. Okrem iných darov som s ňou dostala aj dať viery, kompletne mi zmenila život. A tá zmena sa diala ešte počas trvania Novény, to bábätko, to bola ozaj už len taká čerešnička na torte, ktorá ma presvedčila o tom, aký je Boh úžasný. Preto, ak máte problémy, ktoré neviete vyriešiť, odporúčam skúsiť túto Novenu, aj keby ste hneď boli neveriace. Nikdy neviete, či sa nestane zázrak 🙂

sardinka32
2. sep 2021

@lenursula Vdaka za povzbudzujúci prispevok, chystam sa modlit novému o tyzden, dva...a verim v zazrak. 🙂

vorkola
27. aug 2023

@akecheta Jej tak tento ruzenec patra Pia nepoznam,Prosim ta ,kde ho najem ,alebo nedas link?Dakujem

Strana
z2