Ponožky, ktoré nemajú páru
Ahojte.poradte mi nejakú stránku kde by som našla detské ponožky každú inú za nejakú rozumnú cenu.vsetko čo som pozrela tak cena sa krúti od 4,95€ a viac.🤦
Dedoles zase až moc prehnané ceny a tá kvalita no neviem.🤷
A zľavy neviem kedy by sa oplatilo kúpiť.
Určite si mi neoplatí kupovať 2 pary ponožiek v zľave keď musím zaplatiť poštu a vyjde na to aj tak dosť.
Hľadám veľ.23-26,27-30,31-35( pre 5,7,8,9,10 ročné deti)
@mizu89 neviem preco mas postu 7,5 ja som platila teraz kartou online dala na zasielkovnu a vyslo ma to 2,50, skus to takto lebo platit online je stale zadarmo a najlacnejsie to vyjde na zasielkovnu
@mizu89 tie doplnkové služby máš balné za objednávky pod 10e 1e a poistenie balíčka 1e, mám skúsenosť, že to poistenie netreba, pokiaľ dáš platbu na dobierku, tak aspoň to môžeš odkliknúť preč.
Syn nosi naschval každu ponožku inu už aspon 4roky,teraz ma 16.Stači obyčjne obyčajne ponožky,in si ti nakombinuje ako chce.Super,že ich netreba parovat pri odkladanib
Ja Dedoles tiež neodporúčam, mám niekoľko párov, no vždy po pár praniach sú nenositelné, žmolkové. To už kľudne môžeš kúpiť z Ali za pár centov, kvalita je úplne rovnaká.
Nosím Fusakle, už dlhé roky a ešte som ani jeden pár nevyhodila, všetky sú stále pekné. A tiež sa dajú vychytať veľké zľavy, aj po 3€ sa dajú kúpiť.
A ešte mám veľmi rada ponožky z H&M, tie sú lacné a kvalita je tiež skvelá.
@mizu89 ja som kupovala od jednejnpani cez net zn. Aura.via má od 1€ po 3€ a sú rozne krásne a kvalitné ja som spokojná ak chceš dám ti info ip
Len ma tak lákajú tie 70% zľavy len škoda že to platí len pre dospelácke ponožky a pre detské možno 3 páry zo zľavou Max 50-60%.nic viac 😞
@mizu89 ved kup dva pary a zamen ich :D
Ahojte baby tak som okukala všetky možné stránky a najviac ma oslovili ponožky na dedoles.inde kde boli také isté tak cena pomalí rovnaká.a teraz mi poraďte tie ktoré ste už z dedoles objednávali dá sa nejako stiahnuť aby mi chodili s tej stránky upomienky na zľavy, poštovné zadarmo, víkendové akcie,1+1zdarna a podobne?aby som mohla sledovať kedy sa najviac oplatí.popripade poraďte kedy su najväčšie akcie počas roka.dakujem ❤️
Baby ponožky mi už prišli z dedolesu.su fajn no uvidi sa keď sa začnú nosiť že ako dlho vydržia.a chcem sa spýtať ak ste niektorá kupovali v zľave tak aká bola zatiaľ najnižšia cena ponožiek.ja som kúpila detské po 2€ a dospelácke po 3€.stretli ste sa aj s nižšou cenou?
@lenka_xy prosim o radu, citam ze mas skusenosti s Fusakle ponozkami, ako sa prosim spravaju po prani? Syn aj ja mame velkost 42 a neviem ci kupit velkost M 39-42 alebo L 43-46. Najradsej by som tie vacsie, no zas sa bojim aby sa mi zbytocne nekrutili ked budu o 2-3 cisla vacsie 😕 dakujem za pomoc!
@nevestickka ja mám veľkosť 38, Fusakle nosím S aj M, obe mi sedia úplne v pohode, medzi jednotlivými veľkosťami zase nie je nejaký výrazný rozdiel, posielam fotku na porovnanie, hore je S, dole M.
M mi prídu možno trošku pohodlnejšie, Ská sú trochu tesnejšie. Periem ich normálne na 60° plus ich dávam do sušičky a vo veľkosti som žiadnu zmenu nespozorovala.
@lenka_xy skvele, velmi pekne dakujem za detailne info, zoberiem tie vacsie radsej

@mizu89 oplati sa tam nakupovat len ked maju zlavy a este sa da vyuzit vzdy nejaky kupon.Casto maju aj dopravu zadara,len treba vzdy vychytat akciu.Strasne casto menia ceny a akcie,treba len sledovat.