icon

Poplatok 1€ za použitie toalety

6. júl 2025

Čo by ste očakávali od poplatku 1€ za použitie toalety na pumpe? Pričom v miestnej mene stačí polovica , nie je možné platiť kartou použiť viac ks mincí a personál nie je ochotný rozmeniť peniaze ani iným spôsobom pomôcť .

Strana
z2
anjelok
6. júl 2025

Aby bola cista, bol tam toaletak a mydlo.

doriiis
6. júl 2025

Čisto,voňavo,toaletak,mydlo,teplá voda,utierky,zrkadlo.Co viac potrebuješ na záchode?

autor
6. júl 2025
@doriiis

Čisto,voňavo,toaletak,mydlo,teplá voda,utierky,zrkadlo.Co viac potrebuješ na záchode?

@doriiis zbtoho čo si vymenovala tam nič nebolo čs orlen

autor
6. júl 2025

Záchod špinavý, smrad, nebol papier, splachovač nefungoval,

doriiis
6. júl 2025

No tak napísať zlú recenziu,mail na vedenie a viac tam nechodit

janai1
6. júl 2025

a v akej krajine to bolo?

autor
6. júl 2025
@doriiis

No tak napísať zlú recenziu,mail na vedenie a viac tam nechodit

@doriiis už som napísala, v noci sme došli domov bola som unavená z cesty. Našla som stovky negatívnych recenzií

muchotrafka298
6. júl 2025

Nemusim chodit ani do zahranicia. U nas v Kauflande uz su spoplatnene toalety cez turniket, plati sa 0,50 EUR. Su to spinave, smradlave, bez papiera, s pokazenymi dverami. A za toto chcu zaplatit. Nech to najprv skulturnia a potom nech beru od ludi peniaze. Ano, vyjde sice odtial poukazka na tu sumu, co sa da pouzit v Kauflande pri nakupe, ale bohuzial nie su platne, lebo su na nich datumy take, ze to je expirovane.

nikha2809
6. júl 2025

Budapest?Toto som zažila zatiaľ iba tam, našťastie personál bol ochotný a rozmenil mi 10€ na drobne

autor
6. júl 2025
@nikha2809

Budapest?Toto som zažila zatiaľ iba tam, našťastie personál bol ochotný a rozmenil mi 10€ na drobne

marsmykkok
6. júl 2025

Prezradíš nám kde či je to tajomstvo? Ale aj na Slovensku sú spoplatnené toalety na pumpách, napríklad pod Tatrami. Zase keby vlastníš pumpu a ceny palív máš ako inde bola by si s tým ok keby ti za hodinu na wc ide 200 ľudí a míňa vodu ktorú platíš a papier a mydlo? A k čistote, no niekedy sa môžu snažiť ako chcú, ale stačí že pred tebou tam bol autobus so 70 ludmi a hned sú špinavé toalety a chýba papier.

zuzinka888
6. júl 2025

Nevuem ako na slivensku ale v zahranici nam vzdy poplatok" vratili"( odratali z nakupu). A aj keby nie nevidim na tom nic zle ak si uctuju wc poplatok- samozrejme cistota by mala byt dostatocna. A wc papier- pri vsetkej ucte radsej si nosim vzdy vreckovky- lebo su ludia co sa ulakomia aj na toaletak takze to nemusi byt chyba personalu ci pumpy.

vlastnynazor
6. júl 2025
@muchotrafka298

Nemusim chodit ani do zahranicia. U nas v Kauflande uz su spoplatnene toalety cez turniket, plati sa 0,50 EUR. Su to spinave, smradlave, bez papiera, s pokazenymi dverami. A za toto chcu zaplatit. Nech to najprv skulturnia a potom nech beru od ludi peniaze. Ano, vyjde sice odtial poukazka na tu sumu, co sa da pouzit v Kauflande pri nakupe, ale bohuzial nie su platne, lebo su na nich datumy take, ze to je expirovane.

@muchotrafka298 aj mekace boli kedysi davno bez poplatku. Ludia to vo velkom vyuzivali, tak spoplatnili pre nezakaznika. V okoli Kauflandu (ako i inych vacsich obchodoch/centier so zachodmi sa vzdy pohybuju rozne skupiny, kt.zrovna nehladia na cistotu. Tak sice nie som nadsena, ked wc spoplatnia, ale chapem preco. A ano, aspon by ich mali cistit, ked uz pytaju peniaze.
A stym ze nechcu rozmenit som sa tiez stretla. Ked nerozmenili a ja som fakt potrebovala, tak som si kupila nejaku najlacnejsiu polozku, to uz boli ochotni rozmenit tak, aby som mala na wc (v pripade ze nerozlisovali ci zakaznik/nezakazik a wc).
No, takto to proste chodi.

autor
6. júl 2025
@vlastnynazor

@muchotrafka298 aj mekace boli kedysi davno bez poplatku. Ludia to vo velkom vyuzivali, tak spoplatnili pre nezakaznika. V okoli Kauflandu (ako i inych vacsich obchodoch/centier so zachodmi sa vzdy pohybuju rozne skupiny, kt.zrovna nehladia na cistotu. Tak sice nie som nadsena, ked wc spoplatnia, ale chapem preco. A ano, aspon by ich mali cistit, ked uz pytaju peniaze.
A stym ze nechcu rozmenit som sa tiez stretla. Ked nerozmenili a ja som fakt potrebovala, tak som si kupila nejaku najlacnejsiu polozku, to uz boli ochotni rozmenit tak, aby som mala na wc (v pripade ze nerozlisovali ci zakaznik/nezakazik a wc).
No, takto to proste chodi.

@vlastnynazor a čo ak na toaletu po dlhej ceste potrebuje 5 členná rodina? A výdavkov ti tak isto môžu dať v drobných ktoré automat na toaletu nepríjma...

diewcatqoo
6. júl 2025

Nic by som neocakavala. Nikdy nic neocakavam od verejnych zachodov, ci uz su platene alebo nie. V kutiku duse dufam, ze bude cisto, ale bola som uz v zivote na tolkych toaletach (kedze cestujeme casto), ze uz ma nic neprekvapi. Keby som mala zakazdym vytvarat temu na fore, ked nie som spokojna, tak tu mam vlastnu sekciu 🙄

lucia13022023
6. júl 2025
@diewcatqoo

Nic by som neocakavala. Nikdy nic neocakavam od verejnych zachodov, ci uz su platene alebo nie. V kutiku duse dufam, ze bude cisto, ale bola som uz v zivote na tolkych toaletach (kedze cestujeme casto), ze uz ma nic neprekvapi. Keby som mala zakazdym vytvarat temu na fore, ked nie som spokojna, tak tu mam vlastnu sekciu 🙄

@diewcatqoo asi tak 🤣

ibrunova
6. júl 2025

Nič by mi nestálo za to, že by som kvôli wecku zakladala tému 🤣

frflos_nespokojny
6. júl 2025

takmer vsade na benzinkach je toaleta gratis ak tankujes, lebo nekupujes tovar.
pokial je benzinka velmi frekventovana, tak obsluha nestiha uctovat a zaroven udrziavat cistotu a je jedno ci si doma alebo za hranicami

hankab
6. júl 2025

V Gruzinsku sme raz po 4-hodinovej ceste stali na pumpe, kde sme platili za wc a bolo v takom stave, ze aj ten najvacsi humusak by odmietol tam vobec vojst. Na inej benzinke bola vo vydlazdenej podlahe diera, ziadny toaletak, ani ruky sa nedali oplachnut. A wc kryte na styl sprchoveho kuta “za zastenou” bez dveri. Takze slovenske wc na pumpe nech je akokolvek spinave stale povazujem za celkom dobru variantu.

lucka_ke
6. júl 2025

zase je fakt, že ľudia sú prasce, nechápem ako niekto tak dokáže zasviniť WC ako niektorí... nechcela by som to umývať

katulienkax
6. júl 2025

Deti by som strcila 2 cez jeden turniket , manzel by siel za strom a ja by som nejak prezila

taktotedanie
6. júl 2025

Nerobila by som z toho taku dramu a nezaklada temu na modrom koniku a nabuduce mala mince danej meny v roznych hodnotach a vyberala si take cs ci miesta mde by som nepredpokladala, ze predo mnou pouzilo 80 nemeckych seniorov zo zajazdoveho autobusu

simona1998
6. júl 2025

Keď sme išli do chorvatska , tak v rakusku boli toalety za 1€ všetky osraté , špinavé .. ako v nejakej maštali . Ako sme prišli sme aj odišli hnus

niekto2hy
6. júl 2025

Tak Orlen je v CZ aj v Polsku.

miskakyska
6. júl 2025

.. keď tam hodím euro,aby som sa tam aspoň dostala...nie,ako na hlavnej stanici v Bratislave, že sa ide človek doč*rať, hodí tam euro a nič...klepem na okienko za ktorým spala jak v krčme vyvalená obsluha potmavšej pleti...podala mi šrobovák,aby som si toto,tamto,hento a spala dalej

mk1111111111
6. júl 2025

To fakt za 1 euro tolko humbuku?
Ak sa Ti nepozdavalo, mohla si ist na dalsiu cerpacku.

levantinka
6. júl 2025

Nos v aute malu lopatku (keby trebalo na velku), flasu s vodou na umyvanie a mydlo. A zastavte si niekde pri ceste do krovi. Ja to inak nerobim. Samozrejme nerobime potrebu akukolvek pri zdrojoch vody. Kedze najlepsie je sa umyt po akejkolvek potrebe tak nezanechas ani odpad z toaletaku. Keby sa niekto pytal tak flase su aj take na umytie tam dole.

Mne sa hnusia akekolvek verejne hajzle 🙈.

lucia11kob
6. júl 2025
@zuzinka888

Nevuem ako na slivensku ale v zahranici nam vzdy poplatok" vratili"( odratali z nakupu). A aj keby nie nevidim na tom nic zle ak si uctuju wc poplatok- samozrejme cistota by mala byt dostatocna. A wc papier- pri vsetkej ucte radsej si nosim vzdy vreckovky- lebo su ludia co sa ulakomia aj na toaletak takze to nemusi byt chyba personalu ci pumpy.

@zuzinka888 napríklad v Taliansku je 1 euro poplatok, ale víde tiket na nákup na pumpe za euro. 🥰

irusa
8. júl 2025

Tu nejde určite autorke o to 1€ ale o stav toalety. Ako ani mne nie je príjemné,ak má vo dverách napína a ešte pýtajú za to peniaze.....no by ste neverili kamarátke nemali rozmeniť a obsluha ju aj napriek tomu nepustila. Pocikala sa ....nič príjemné

janababana
8. júl 2025

@anonym_autor madarsko? Pamatam si wc, spinave, smradlave, stare, ale za poplatok….

Strana
z2