Poplatok 1€ za použitie toalety
Čo by ste očakávali od poplatku 1€ za použitie toalety na pumpe? Pričom v miestnej mene stačí polovica , nie je možné platiť kartou použiť viac ks mincí a personál nie je ochotný rozmeniť peniaze ani iným spôsobom pomôcť .
Tak asi takto
Pracujem na benzínke
Neúčtujeme žiadny poplatok ale niekedy by som niektorým zauctovala aj 20 eur minimálne
Čerstvo po dezinfekcii a to naozaj ze poctivo dezinfikujeme všetko, kľučky obkladačky,WC
Už nám aj záchodov kefu ukradli a niektorý ludia sú naozaj prasce a nechcem opisovať co tam niekedy nájdeme
A naozaj obsluhovať chystať odkladať čistiť a niekedy to naozaj nejde a úprimne kto nežije neuveri
@monika988 ja robím v gastre, robíme každú hodinku kontrolu toalety a nahlasujeme to upratovačke a tiež nám kradnú toaletný , tiež hajzlovu kefu a dokonca aj misu nám ukradli 😂 minule sme našli hovno zabalené v tričku a cele wc tým poobtierané… dlažba obklad umývadlo všetko , potom v umývadle nagrcane.. ľudia sú svine fuj
Na maďarských diaľniciach je to bežná prax … že wecka sú spoplatnené, ak nemáš 200 forintov, treba zastaviť inde ako na benzinke - pri tých samostatných wc na parkoviskách. Tam sú plechové toalety bez dosky a mydla zadarmo … a dokonca benzínky tam ani nezvyknú byt otvorene celu noc. Max. okienko.
@anonym_autor Keď u nich natankuješ, mala by byť toaleta zadarmo. Ale keď len tak prídeš na WC je to adekvátny poplatok. Aj ich čistenie toaliet stojí určité náklady.
Toto klasika Maďarsko a niektoré české pumpy. My už presne vieme, kde zastaviť, aby sme neplatili. Je podľa mňa totálne nedôstojné, ak na miestach, kde naozaj neexistuje iná možnosť, ako vykonať potrebu, aby pýtali za to prachy. V ČR sme raz zastali, vystúpili a ovalil nás totálny smrad moču, hneď nám bolo jasné, že vyberajú poplatok za WC. Akože nechápem, že im to stojí zato, mať oš.. tú celú pumpu, lebo teda, čo má človek asi tak spraviť, keď nemá mince.

Tak asi takto
Pracujem na benzínke
Neúčtujeme žiadny poplatok ale niekedy by som niektorým zauctovala aj 20 eur minimálne
Čerstvo po dezinfekcii a to naozaj ze poctivo dezinfikujeme všetko, kľučky obkladačky,WC
Už nám aj záchodov kefu ukradli a niektorý ludia sú naozaj prasce a nechcem opisovať co tam niekedy nájdeme
A naozaj obsluhovať chystať odkladať čistiť a niekedy to naozaj nejde a úprimne kto nežije neuveri