icon

Popôrodné potreby: Tipy na rýchle zotavenie po pôrode

8. dec 2024

Ahojte mate niektorá skúsenosti s týmto vložkami? Alebo čo ste používali na upokojenie a rýchlejšie zotavenie po pôrode? Kľudne dajte aj tip na iné popôrodné pomôcky ktoré vám pomohli.

Popôrodné potreby: Tipy na rýchle zotavenie po pôrode
gejb
•
8. dec 2024

Intímna sprška je veľký pomocník, a sprej Cicatridina

denden77
•
8. dec 2024

sadnut si na holaka, sprejovat a vetrat, vetrat a vetrat 😊

judit47
•
8. dec 2024

Akurat dnes som nasla zabudnutu intimnu sprchu/za postovne alebo ak si z Ba a prides si poto darujem, mala som cisarsky takze je uplne nova nepouzita.

saxana000
•
8. dec 2024

Sprej cucatrina a teatree olej od JUST po.mala.som zarobeny v pollitrovej flaske vlazna voda a dve kvapky oleja po kazdom cikani hned spredu oplachnut vysusit uterakom uemne poprikladat a streknut cica sprejom. Vlozky mi najviac vyhovovali dr max bebelo a poporidne nohavicky jednoznacne frida.

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
petronela1985
•
8. dec 2024

Som tri týždne po pôrode, najviac mi pomohla sprcha - viackrát denne, intímna spŕška s repíkovým výluhom, Cicatridina, popôrodné vložky Baptist, Bebelo. Štichy su už vonku, od dnes používam už klasické vložky. Inak intímnu spŕšku som kúpila za nejaké dve éčka cez Temu.

martit59
•
24. apr 2026

Ahojte baby, začiatkom júna mám termín a už začínam trošku panikáriť, čo všetko zbaliť do pôrodnice a hlavne som si teraz začala čítať, čo by mi vedelo pomôcť po pôrode aby som nemala také bolesti. Dajte pls nejaké užitočné tipy, ďakujem❤

simmiss
•
5. máj 2026
@martit59

Ahojte baby, začiatkom júna mám termín a už začínam trošku panikáriť, čo všetko zbaliť do pôrodnice a hlavne som si teraz začala čítať, čo by mi vedelo pomôcť po pôrode aby som nemala také bolesti. Dajte pls nejaké užitočné tipy, ďakujem❤

@martit59 ahoj, môžem ti poradiť, nakoľko som rodila v januári, tak mám ešte celkom v pamäti čo všetko som si balila. Do pôrodnice si určite zbaľ základ: doklady, hygienu, pohodlné nočné košele, župan, papuče, vložky (špeciálne popôrodné a ja som mala aj chladiace), jednorazové nohavičky a veci pre bábätko. A hlavne, nebuď na seba prísna, telo sa potrebuje zregenerovať ❤️

martit59
•
6. máj 2026
@simmiss

@martit59 ahoj, môžem ti poradiť, nakoľko som rodila v januári, tak mám ešte celkom v pamäti čo všetko som si balila. Do pôrodnice si určite zbaľ základ: doklady, hygienu, pohodlné nočné košele, župan, papuče, vložky (špeciálne popôrodné a ja som mala aj chladiace), jednorazové nohavičky a veci pre bábätko. A hlavne, nebuď na seba prísna, telo sa potrebuje zregenerovať ❤️

@simmiss ďakujem ti, si veľmi zlatá. Môžem sa ťa ešte opýtať aké sú to tie chladiavé vložky? Na čo sú dobré?

saxana000
•
6. máj 2026

Oplachy repikom alebo par kvapiek tea tree do pollitrovky s vodou tie som mala uz v porodnici .po kazdom cikani oplachnut jemne ususit. Za dva tyzdne vsetko zahojene. Tie chladive vlozky su podla mna predrazena somarina.

simmiss
•
11. máj 2026
@martit59

@simmiss ďakujem ti, si veľmi zlatá. Môžem sa ťa ešte opýtať aké sú to tie chladiavé vložky? Na čo sú dobré?

@martit59 tie chladiace vložky sú vlastne také špeciálne popôrodné vložky/gélové obklady, ktoré pomáhajú upokojiť a schladiť citlivé miesta po pôrode. Veľmi pomáhajú hlavne pri opuchu, bolesti alebo po nastrihnutí. Ja som mala od značky Lansinoh a boli fakt super, dala som ich na chvíľu do chladničky a potom to bolo strašne príjemné a uľavilo mi to 😊

martit59
•
3. jún 2026
@simmiss

@martit59 tie chladiace vložky sú vlastne také špeciálne popôrodné vložky/gélové obklady, ktoré pomáhajú upokojiť a schladiť citlivé miesta po pôrode. Veľmi pomáhajú hlavne pri opuchu, bolesti alebo po nastrihnutí. Ja som mala od značky Lansinoh a boli fakt super, dala som ich na chvíľu do chladničky a potom to bolo strašne príjemné a uľavilo mi to 😊

@simmiss ďakujem, objednala som si ich a verím, že pomôžu. Už čakám každú chvíľku, že to na mňa príde🙈🙈

simmiss
•
8. jún 2026
@martit59

@simmiss ďakujem, objednala som si ich a verím, že pomôžu. Už čakám každú chvíľku, že to na mňa príde🙈🙈

@martit59 tak držím palce aby všetko dobre dopadlo a potom napíš ako to prebiehalo a či vložky pomohli🙂

martit59
•
3. júl 2026
@simmiss

@martit59 tak držím palce aby všetko dobre dopadlo a potom napíš ako to prebiehalo a či vložky pomohli🙂

@simmiss ďakujem a aj dopadlo, dcérka je už medzi nami, narodila sa v utorok😉😍 A vložky hodnotím na 1*, veľmi pomohli

simmiss
•
7. júl 2026
@martit59

@simmiss ďakujem a aj dopadlo, dcérka je už medzi nami, narodila sa v utorok😉😍 A vložky hodnotím na 1*, veľmi pomohli

@martit59 gratulujem a som šťastná, že čítam takúto správu od teba❤❤

martit59
•
4. aug 2026
@simmiss

@martit59 gratulujem a som šťastná, že čítam takúto správu od teba❤❤

@simmiss si zlatá😉 Už máme prvý mesiac za sebou, trošku nároční ale veríme v to, že to bude čím ďalej tým lepšie😇

simmiss
•
5. aug 2026
@martit59

@simmiss si zlatá😉 Už máme prvý mesiac za sebou, trošku nároční ale veríme v to, že to bude čím ďalej tým lepšie😇

@martit59 verím ti, prvý mesiac je ten najťažší, pokiaľ si na seba zvyknete a nájdeme si spôsob na všetko ale neboj, už bude len dobre a hlavne si to poriadne užívaj, lebo neskutočne rýchlo ide čas pri malinkom dieťatku🙂

martit59
•
12. aug 2026
@simmiss

@martit59 verím ti, prvý mesiac je ten najťažší, pokiaľ si na seba zvyknete a nájdeme si spôsob na všetko ale neboj, už bude len dobre a hlavne si to poriadne užívaj, lebo neskutočne rýchlo ide čas pri malinkom dieťatku🙂

@simmiss to máš pravdu ale snažím sa si to čo najviac užívať😍