Poradíte firmu, ktorá vyrába vstavané skrine?

bublinka127
16. feb 2015

Ktorú firmu si vybrať? Nemáte skúsenosti, odporúčania? Potrebujem skriňu do chodby.
Komandor, Hilkovič, Divendor.
Ďakujem.

alabama0011
16. feb 2015

My mame komandor, kvalitne robia

esterba
16. feb 2015

Aj my mame Komandor, sme spokojni.

wieruska1
17. feb 2015

mame 4 skrine divendoor a sme spokojni

lorela
17. feb 2015

Tiež Komandor a spokojnosť 🙂

zanta3
21. sep 2016

Chcela by som sa vas spytat ci spominane firmy ako hilkovic, komandor a divendor vyrabaju skrine tiez aj s fototapetami?

lea299
5. apr 2017

Pozerám, že je to staršia téma ale nechcem zakladať novú a preto som sa rozhodla, že napíšem sem. Potrebovala by som radu ohľadom vstavaných skríň. Bývame v jednej dedinke pri Považskej Bystrici a potrebovala by som pomerne dosť veľké skrine na chodbu a do spálne. Kde by sa oplatilo ich dať vyrobiť?

miminka91
7. apr 2017

@lea299 dobre si spravila, ze si nezakladala. Zbytocne by tu bolo milion rovnakych tem. Ved aj v tejto ti poradime🙂🙂 Co sa tyka tych firiem, neskusala si si pozriet na googli, aky stolari su v okoli Povazskej Bystrici? Googel by ti to povedal, si myslim. Ale jedna firma sa mi zda, ze je v Pov. Bystrici, len teraz ma nevie napadnut nazov. Spytam sa sestry, lebo ona si u nich dala vyrabat skrine a potom ti napisem, dobre?

lea299
11. apr 2017

@miminka91 Nie, nie na to som zatiaľ nemala čas. A tým, že väčšinu času trávim na tomto fóre a už mi tu v mnohých veciach baby poradili, som si povedala, že sa skúsim tu spýtať a keď tak potom začnem aj inde hľadať. Bola by som rada, keby si mi to zistila a napísala by si mi to🙂

miminka91
19. apr 2017

@lea299 aha jasne, tak to chapem. Aj ked ja vacsinou mam iny postup ako ty. Najprv si pozistujem takto na googli a potom ked neviem nieco najst, tak az potom sa pytam na takychto forach. Ale tak, kazdy to inak riesi. A chapem tvoj postoj. Este som ti to nezistila, lebo som s nou nebola. Tento tyzden sa to uz snad podari. Suri ti to moc?

zanta3
24. apr 2017

Baby ahojte🙂 Riesila som pred istym casom taktiez skrine. My sme to mali este o nieco komplikovanejsie, kedze sme chceli skrine s fototapetami. Ako ste si mozno vsimli, pytala som sa aj v tejto teme ale tu mi baby moc neporadili ale v inej teme ano. Teraz som si vsimla, ze @lea299 sa pytas na stolara v okoli Povazskej Bystrici. Hned som si povedala, ze by som ti mala napisat, kedze my sme si skrine dali vyrobit v Samade a oni pochadzaju prave z tohto mesta. Neviem teda, ci to je este aktualne ale ak ano, tak vyskusaj ked tak kontaktovat a uz potom uvidis aku cenu ti daju a ine veci. Ale co sa tyka nas, tak sme boli radi, ze sme sa rozhodli pre nich. Vyrobili nam pekne skrine🙂

lea299
16. máj 2017

@miminka91 Vidíš, každý sme nejaký. Ty to robíš takto, ja sa najprv spýtam takto ľudí a až potom hľadám🙂🙂 Tak ako už som si povedala, že do konca tohto týždňa by som mala nejakej firme poslať návrhy, aby som aspoň približne ceny vedela a potom by som to dala vyrobiť. Už by som ich rada mala, vieš, lebo všade mám teraz bordel.
@zanta3 a to vás koľko takéto skrine vyšli? Keď sú s fototapetou? Veľmi ti ďakujem, že si mi napísala túto firmu. Skúsim si pozrieť na internete nejaké ich hotové práce aby som približne vedela, či pekné vyrábajú. Alebo aj ty by si mi mohla poslať fotku, aké vám vyrobili, hm? Bola by si taká ochotná?

miminka91
24. máj 2017

@lea299 ved ano, kazdy mame svoj sposob ako zistujeme a riesime veci🙂 Uz sa ohladne tohto nemusime dotahovat, co ty nato?🙂 A aj si teda niekomu zaslala navrhy? Podarilo sa ti zohnat nejaku firmu?

lea299
20. jún 2017

@miminka91 Jasné, že sa nemusíme, ani ma to po pravde nebaví sa stále s niekym doťahovať. Stačí mi to doma :D :D Ale nie..🙂 Vieš čo, začiatkom júna som poslala návrh firme, ktorú mi tu poradila @zanta3 a ešte jednej, ktorú mi zase poradila jedna známa. Obidve firmy mi dali vcelku fajn ponuku. Ale v tej prvej mi povedali, že mi ju vyrobia do 15 pracovných dní tak už len z toho dôvodu som sa obrátila na nich. Nechcela som príliš dlho čakať

miminka91
4. júl 2017

@lea299 nemusime, mna to tiez nebavi sa dotahovat 😉 Aha jasne, precitala som si spravu od nej a uz viem, ktoru ti poradila. U nich si aj moja sestra davala vyrabat skrine do spalne a do detskych izieb. Velmi sa jej pacili, ako jej ich vyrobili. Tak drzim palce, aby ich aj tebe tak pekne vyrobili. Ci uz ich mas aj vyrobene a doma zmontovane?

lea299
17. júl 2017

@miminka91 Áno? Aj ona? No vidíš, tak je to celkom známa firma a ja som o nej vôbec nevedela. Normálne sa až hanbím za to, že mi ju až tu poradili. No a čo sa týka toho, či ju už máme. Áno, už ju veru máme. Prišli nám ju aj namontovať a aj nám ju doviezli. Je veľmi pekná, páči sa mi a som rada, že sme sa na nich obrátili🙂

miminka91
19. júl 2017

@lea299 nevedela si o nej ale uz vies a dokonca od nich mas uz aj skrine doma. Celkom dobra bilancia za tak kratky cas🙂 Ked sa ti tak paci, mohla by si ju odfotit a poslat mi ju aby som aj ja videla aku peknu mas doma, hm?

zanta3
4. aug 2017

@lea299 sorry, ze ti odpisujem az takto neskoro ale vobec som tu nebola. Nemala som cas, pretoze som mala ine problemy, ktore som musela riesit. Neviem v akom si stadiu a ci este tu cenu potrebujes vediet? Ak si dobre pamatam, tak si mi pisala, ze si u nich das vyrobit skrine, aj si si ich dala?

lea299
16. aug 2017

@miminka91 Že? Aj ja hovorím. To sa mi ani len nesnívalo, že všetko tak rýchlo vybavím. No môžem ti pridať fotku, len vôbec ju nemám odfotenú a teraz momentálne som neni doma. Môžem ti ju poslať najbližšie až o dva týždne, ak ti to nebude teda vadiť🙂
@zanta3 V pohodičke🙂 A nepotrebujem už cenu vedieť, keďže mi už doma skrine aj máme a dobre si pamätáš, u nich sme si ich dali vyrobiť. Dali nám super cenu a dosť rýchlo ich mali aj vyrobené. Veľmi som rada za tú firmu😉

zanta3
22. aug 2017

@lea299 dobre teda, tak ti ju nebudem pisat. Aj ked ma to mrzi, chcela som ti vo vsetkom poradit len vobec sem tak casto nechodim:-/ A mas aj nejake fotky? Ved sa pochval aku vam vyrobili😉😉

juma2
6. sep 2017

Potrebujem poradiť, lebo nikde neviem nájsť skrinku do kúpeľne takú akú by som chcela. Chcem taký ten lepší materiál, keďže v kúpeľni je neustále vlhko. Nechcem aby po pár rokoch sa mi začala odúvať. Viete poradiť nejakú predajňu alebo stolára, ktorý by vedel zohnať taký materiál a aj skrinku vyrobiť? Vďaka

zanta3
13. sep 2017

@juma2 ty si si presne nastudovala z akeho materialu chces mat skrinku vyrobenu? To ta obdivujem. Ja by som na to cas a ani chut nemala. Spolahla som sa na stolara, ktory nam vyrabal skrine, ze nam ich z dobreho materialu spravi. A zatial sa zda, ze aj su. Lebo sme doposial s nimi nemali ziadny problem. Z kade pochadzas?

juma2
4. okt 2017

@zanta3 Neviem presne, ako sa volá ale viem, že taký existuje. To už hádam stolár bude vedieť, čo myslím. Pochádzam z Malaciek. Poznáš niekde poblíž nejakého šikovného stolára?