Poradíte mi meno pre dievčatko?
Táto princezná už bude naša tretia♡ Už máme Máriu a Karolínu♡
Petra 😇😋
Natália? Viktória? ;) . Lenka?
Barbora
Mária - Mája, Karolína - Kája. Tak treba hľadať nejake meno co sa da dobre skrátiť.
Patrícia - Paťa
@klaricka8 Natalia, Kristinka a Barbora 😍
Mne sa páči Viola🤗
rachel, hanka, vivien, michaela...
Katarínka😊😊😊
Az teraz citam ze uz doma Karolinku mate🙂 Mne by sa k dievcatam hodila Viktoria. Maria,Karolinka a Viktoria 🙂))
Ninka 😉
My budeme mat Anetku
Rozmýšlali sme nad Šarlotou ale moji ani manželovi rodičia nesúhlasia
Paulína 🙂
@klaricka8 to vobec neries, nam sa narodi o 3 mesiace Sebastian a tiez kazdy komentuje ze to co za meno.. Neriesime 😊Ak by sme cakali dievcatko bola by Simonka, popripade Sabinka
Ja mám Alexandru,páči sa mi aj Bianka,Laura,Miroslava.Je ich viac,potom ešte pár zahraničných ale myslím že aj naše mená sú krásne
Aneta, geniálne pre dievča aj dospelú ženu, nie je ich 10 na m2, top meno.
Ja mam Ninku 😍
Nemám 15 ale manželovi záleží na tom aby sa to meno páčilo všetkým
Viktória,Pavlína a Emma
ak chceš, nakukni sem do mojho albumu https://www.modrykonik.sk/blog/tomiholjubavi/al...
Možno sa ti niečo zapáči 🙂
@klaricka8
... k tym svokrovcom, nasi boli nestastni, ked sme im pri prvom povedali, ze bude Albert. uple ze nestastni, a teraz? ine meno si nevedia ani predstavit, Bertik je ich milacik, pri druhom sme preto meno ani nepoveali dopredu 🙂 a po narodeni boli spokojni vsetci.
U mňa Bianca a Lili
Niečo tradične by som volila,Aničku alebo Janku napríklad 🙂
Inak nerozumiem tomu prečo dopredu hovoríte mena rodine, samozrejme,že nebudú spokojní všetci.my sme meno neprezradili nikomu lebo sme vedeli,že svokra bude proti a tak aj je,nevie vnučku osloviť menom..a je nám to u prdele,zvykne si,zvyšku rodiny sa páči meno 🙂
Tamarka, ja mám tak dcérku, to meno sa v rodine nepáčilo skoro nikomu len mne. Môj manžel má prehováral ešte aj na pôrodnej sále.
Teraz je Taminke naše slniečko a nikto jej inak ako Taminke, Tamuška a Tamarka ani nepovie

Terezka, Anicka 🙂