icon

Poradíte mi meno pre dievčatko?

klaricka8
1. jan 2019

Táto princezná už bude naša tretia♡ Už máme Máriu a Karolínu♡

Strana
z2
siska53
2. jan 2019

@klaricka8 jeziiss..ma sa pacit vam ako rodicom! Vsetkym sa aj tak pacit nebude.

nataliaviktoria
2. jan 2019

Viktoria je fakt pekne meno

merien259
2. jan 2019

Ahoj my mame Deanu..

dominiknoemi
2. jan 2019

Dala by som Šarlota keď sa vám páči a aj sa hodí k sestričkám to meno.. My mame dievčatá Noemi a Liu. Syna Dominika.. Inak Dominika by bolo tiež pekne 😉

cernackova
2. jan 2019

ja mám Lindu 🙂

ketrin332
2. jan 2019

Ja bi som dala olivia

ketrin332
2. jan 2019

Ja mam doma sofiu a druhe kebi som mala dievcatko dala bi som olivia

jance333
2. jan 2019

Klára, Patrícia, Hana. my máme Ľudmilku a kebyže máme niekdy ďalšie dievčatko netuším, aké meno by som vybrala. tak snáď bude chlapec potom niekedy raz :D

frerik
2. jan 2019

@siska53 davat dievcatko u nas meno podla priezviska nema velky vyznam podla mna, ved pravdepodobne sa raz vyda a zas Bude priezvisko ine. Treba to trochu zohladnit aby sa napr. zahranocne meno nebilo so slovensky priezvyskom ale inac by som na to velmi nepozerala.

siska53
2. jan 2019

@frerik tak vidis, ale moze si ponechať svoje.. ja,ked sa raz vydam,silne zvazujem,ze si necham.svoje povodne priezvisko,kedze moje meno sa podla mna nehodi k priatelovmu priezvisku. Mena deti sme vyberali tak,aby to fajn znelo spolu. A navyse dcerino krstne meno je dost univerzalne a obaja maju vlastne aj tak medzinarodne mena (akurat,ze v zahranici sa trochu inak pisu), takze ja som so svojim vyberom.spokojna... a zas .nez sa to dievca vyda... Prejde casto dost dlha doba..dnes aj 30-35rokov zvacsa..

drimonna
Autor odpoveď zmazal
drimonna
4. jan 2019

Karolína 😍 To meno sa mi veľmi páči...Hlavne moja kombinácia...Keď budem mať raz dcéru, tak možno, keď sa nerozhodnem alebo nevymyslím iné (lebo je toho dosť)...Tak Karolína Nicol/Nikol...Tak Nikol alebo kľudne Simonka 😁
A neklameš náhodou? Lebo na profile máš napísané, že máte Máriu a Denisu, a tu, že Máriu a Karolínu...

mumboo
4. jan 2019

Natália je krásne meno....my mame Adelku 🙂)

katuska169
26. jan 2019

@klaricka8 my máme viktoriu a pavlinu a tretia bude emma

antaresss13
20. feb 2019

Čo je podľa vás krajšie, Viktória alebo Ester?Bojim sa, že Viktoriek je už veľmi veľa. Priezvisko je bez ová.

dominiknoemi
20. feb 2019

@antaresss13 Ester 👍🤩

drimonna
20. feb 2019

@jance333 Ľudmilka a Ľubka,čo vy nato? 😂 Poznám aj dve 🙂 Pekné mená 💙

Strana
z2