Poradíte mi meno pre dievčatko?
Táto princezná už bude naša tretia♡ Už máme Máriu a Karolínu♡
Viktoria je fakt pekne meno
Ahoj my mame Deanu..
Dala by som Šarlota keď sa vám páči a aj sa hodí k sestričkám to meno.. My mame dievčatá Noemi a Liu. Syna Dominika.. Inak Dominika by bolo tiež pekne 😉
ja mám Lindu 🙂
Ja bi som dala olivia
Ja mam doma sofiu a druhe kebi som mala dievcatko dala bi som olivia
Klára, Patrícia, Hana. my máme Ľudmilku a kebyže máme niekdy ďalšie dievčatko netuším, aké meno by som vybrala. tak snáď bude chlapec potom niekedy raz :D
@frerik tak vidis, ale moze si ponechať svoje.. ja,ked sa raz vydam,silne zvazujem,ze si necham.svoje povodne priezvisko,kedze moje meno sa podla mna nehodi k priatelovmu priezvisku. Mena deti sme vyberali tak,aby to fajn znelo spolu. A navyse dcerino krstne meno je dost univerzalne a obaja maju vlastne aj tak medzinarodne mena (akurat,ze v zahranici sa trochu inak pisu), takze ja som so svojim vyberom.spokojna... a zas .nez sa to dievca vyda... Prejde casto dost dlha doba..dnes aj 30-35rokov zvacsa..
Karolína 😍 To meno sa mi veľmi páči...Hlavne moja kombinácia...Keď budem mať raz dcéru, tak možno, keď sa nerozhodnem alebo nevymyslím iné (lebo je toho dosť)...Tak Karolína Nicol/Nikol...Tak Nikol alebo kľudne Simonka 😁
A neklameš náhodou? Lebo na profile máš napísané, že máte Máriu a Denisu, a tu, že Máriu a Karolínu...
Natália je krásne meno....my mame Adelku 🙂)
@klaricka8 my máme viktoriu a pavlinu a tretia bude emma
Čo je podľa vás krajšie, Viktória alebo Ester?Bojim sa, že Viktoriek je už veľmi veľa. Priezvisko je bez ová.
@antaresss13 Ester 👍🤩

@klaricka8 jeziiss..ma sa pacit vam ako rodicom! Vsetkym sa aj tak pacit nebude.