Poradíte ohľadom pridávania inzerátu?

dema4016
27. dec 2013

Chcem sa opýtať, dala som si inzerát na modrého koníka, ale keď dám zobraziť všetky inzeráty, a to konkrétne športové potreby, lebo tam som ho dala, tak mi ho neukáže, len keď zadám napr. hokejové korčule, tak mi ho ukáže, alebo v mojom bazári, nevedel by mi niekto poradiť, čo s tým? Neviem ako to tubeží, tí čo máte skúsenosti so zadávaním inzerátov, rada sa podučím.

mijunik
28. dec 2013

Ahoj, nie som si úplne istá, ale predpokladám, že ak nemáš Bazár Plus, tak Tvoj inzerát sa zobrazuje až za tými inzerátmi, ktoré dali kočky, ktoré Bazár Plus majú. Preto sa Ti zdá, keď vyberieš kategóriu športové potreby, že tam Tvoj inzerát nie je. On tam je, ale až na neviem koľkej strane, až za tými, ktoré sú v Bazáre Plus. Keď už zadáš konkrétne "hokejové korčule", tak sa Ti Tvoj inzerát ukáže preto, lebo hokejových korčúľ sa asi až toľko nepredáva, takže sa Tvoj inzerát zmestí možno aj na prvú stranu. 🙂 Takto nejako to chápem ja. Krásne a pohodové sviatky a medzisviatky Ti prajem. 🙂

caoli
28. dec 2013

presne tak to je. ako prvé sa zobrazujú inzeráty Plus, takže sa nimi musíš prelistovať, aby si našla svoj. Je to niečo ako topovanie na iných portáloch. A čo s tým môžeš robiť? Buď nič, tak to proste je… alebo si platiť Bazár Plus.