icon

Poradíte parný čistič na podlahu?

erienka
23. júl 2013

Kedze mam problemy s krizami a neznasam umyvanie podlah s klasickym mopom, uvazujem o kupe parneho cistica na podlahy (doma mam drevene podlahy a dlazdice) alebo aj ineho typu cistica (nevyznam sa v tom, aka je ponuka). Mohli by ste mi poradit nieco, co mate naozaj overene? Chcem investovat tak do 100 eur...dakujem

jinxixi23
•
23. júl 2013

neviem ci poradim, ale teda my mame doma jeden a je to pekna somarina... vobec to neschne hned a ostavaju potom smuhy...takze ja osobne neodporucam

amadea3
•
23. júl 2013

Ja mam karcher sc 1020 a som spokojna 🙂 Ziadne smuhy neostavaju a podlaha je hned sucha. Dokupila som si aj hubicu na umyvanie okien a je to super, okna mam umyte za chvilku 🙂

zaneta123
•
23. júl 2013

@erienka presne ako @amadea3 mám ten istý, kupovala som hlavne kvôli tomu, aby som podlahy zalepené od mojich detí nemusela čistiť štvornožky. Je to úplne super vec a tiež mám dokúpený nadstavec na čistenie okien. fakt perfektná vec, jedine ľutujem, že som nekúpila skôr. 😉 😉

linda81
•
23. júl 2013

Baby mne ak poradite, co na psie chlpy, tak sa zblaznim od radosti....kazdy den riadim podlahy v celom dome..mam aj parny cistic( ale tiez nic moc,asi musim inu znacku zohnat)...a srsti kazdy den plny vysavac

jazmina83
•
23. júl 2013

@linda81
1. Psíka dohola 😀
2. Nepúšťať ho do domu
3. Nadalej vysavat
🙂

jazmina83
•
23. júl 2013

@erienka karcher 1020, odporúčam!!!

linda81
•
23. júl 2013

@jazmina83 no tak ostava len riadit 🙂
ona je kratkosrsta....a nebude ani za nic vonku sama

erienka
autor
•
25. júl 2013

@amadea3
@jazmina83
@zaneta123
dakujem za radu, citala som si k tomuto cisticu recenzie a boli super, len v jednej recenzii spominali, ze sa tym nedaju cistit drevene podlahy. Je to pravda?

amadea3
•
25. júl 2013

@erienka my mame v obyvacke lakovanu palubovku a v hale drevene parkety, cistim to karcherom uplne v pohode, ziadne poskodenie nebadam 🙂

Jedine co ta upozornim, ze ked sa ti pristroj natlakuje a bude svietit na zeleno, tak predtym ako spustis paru do hubice, odstrekni najprv trochu pary "naprazdno", cize odmontuj hubicu a tak vypusti tu prvu paru - pri tomto prvom zapnuti vzdy vyjde aj trocha skondenzovanej vody a ta by ti zbytocne zamokrila handricku na hubici. V navode to tusim nepisali, takze ja som tiez mala prve umytie vsetko mokre, kym ma napadol tento zlepsovak 🙂

helus19
•
2. nov 2013

Viete mi odporučiť, kde by som za dobrú cenu kúpila komponenty na čistenie okien pre čistič Kärcher 1020? Ďakujem 🙂

helus19
•
3. nov 2013

Viete mi odporučiť, kde by som za dobrú cenu kúpila komponenty na čistenie okien pre čistič Kärcher 1020? Ďakujem 🙂
@amadea3

ddankaa2
•
Autor odpoveď zmazal
•
anucha27
•
19. máj 2015

@amadea3 mozem sa spytat ci pred umyvanim vysavas?

amadea3
•
19. máj 2015

@anucha27 ano, vysavam 🙂

jezkovyoci
•
24. aug 2017

@ddankaa2 uz ste prisli na to kde bola chyba? Mne tiez ostavaju smuhy. Neviem v com to zle robim. Vdaka.

ddankaa2
•
Autor odpoveď zmazal
•