icon

Poradíte prípravok na urýchlenie opaľovania?

lulatko11
22. máj 2014

Ahojte maminky,kedze zacina leto a konecne mame aj teplo a slniecko chcela by som sa s vami poradit aky pripravok ci uz mlieko alebo olej mate odskusany a pomaha sa rychlejsie opalit??? Ja by som mohla na slnku presediet aj tyzden v kuse a nic,velmi pomaly sa opalujem aj pri 40tich stupnoch.

meluela
22. máj 2014

Betakaroten, najlepsie v prirodzenej forme - mrkva, marhule. Inak sa treba zmierit s typom pokozky a nesilit to. Samoopalovacie kremy su strasna blbost, skusala som to v puberte a bola som vzdy flakata. Dnes by som uz taku chemiu na seba nedala. A celkovo opalovanie mi pride blbost, nejake to slnko nachytat kvoli vitaminu d je ok, ale prelezat hodiny na slnku, natierat sa kadecim, no neviem uz to celkom prestavam chapat ...

matthiasko14
23. máj 2014

ja vzdy pred letom idem par krat do solarka a potom ma opaluje slnko uzasne a dlho mi to opalenie vydrzi,,,,samoopalovacky ti nepomozu k rychlemu opaleniu....a betakaroten je dobry aj v prirodzenej forme ale aj v lekarni sa da kupit a ten na opalenie tiez velmo dobre zabera...ale ja na solarko nedam dopustit 🙂

luci1208
30. júl 2014

ahoj, ako spomínali predo mnou betakarotén v prírodnej forme. Samozrejme ak si svetleší typ, a opaľuješ sa pomaly - takmer vôbec či použiješ betakarotém alebo nie neopálli ťa úplne do bronzova nikdy. Samoopaľovacou kozmetikou vyriešiš svoj problém - rovnako ako opálenie sa ti bude postupne strácať aj opálenie získané samoopaľovacími prípravkami.
Nedávno som čítala dobrú eKnihu o opaľovaní, bolo tam spomínané aj ako vyriešiť problém ak sa opaľuješ pomaly či takmer vôbec. Ak chceš byť krásne bronzová celý rok tak jedine nejaký kvalitný samoopalovák. Ja mám odskúšaný Fake Bake a neskúšam už nič iné. som s ním nadmieru spokojná, nerobí fľaky, krásne vonia, aplikácia je veľmi jednoduchá 🙂

l3yla
Autor odpoveď zmazal
luciavysoka
30. júl 2014

Stara dobra klasika Nubian olej...rychlo s nim opaluje uz len preto ze sam ma hnedu farbu.... 🙂

cukroska
15. jún 2015

Pripravky na urychlenie opalenia kakaovym maslom